Reniu Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Tam gdzie zawsze Coś tu się pozmieniało? Jakieś nowe autka? Spoty co dwa dni?
przemciotorun Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Tam gdzie zawsze Coś tu się pozmieniało? Jakieś nowe autka? Spoty co dwa dni? nic sie nie pozmienialo..... bida....
Blondi89 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Tak myślałam, że to Ty:) a ty gdzie się podziewałaś blondyna? ---------- Post dopisany at 17:59 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ---------- Tu i tam... ale duchem zawsze byłam z Wami hehe. Właśnie w pogodzie mówili, że od 4 marca temperatury będą wyższe, nawet 13 stopni. Jupi!!! Nareszcie! Pora malować fele i szukać opony.
Artur82 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 I'm back Co u Was słychać? no w końcu,...może się coś w temacie ruszy !! Witamy "nowego"
jedrekx Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 to kiedy jakiś spot większą ekipą? przypominam, że w czwartek chłopacy ze Śląska przyjeżdżają w odwiedziny:whistling:
winczako Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 jedrek, ja na pewno bede w bydg!! podeslij mi kom do siebie. :wink:
wera :) Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 ja tez moge podjechac w czwartek tylko napiszcie gdzie i o ktorej
gurban6 Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam po długiej nieobecności na tym forum.Zmieniłem pracę i od jakiegoś czasu już jestem popołudniami w domu.Poprzednia praca to wycieczki zagraniczne,nieobecność w domu itd.Zresztą dopiero dziś odzyskałem hasło,moja wina,mam za dużo założonych kont pocztowych i nie wiedziałem na jakim zalogowany jestem tu.Rozmawiałem z Damianem z Torunia,dziś z Pawłem z Bysi na fonie , czasem z Krzysiem i mam czasem kontakt z Dropsonem w mojej pracy.Pozdrawiam znajomych z forum i z dawnych spocików.Zawitam jeżeli pozwolicie kiedyś jak będzie cieplej ,na jakiś spocik.
przemciotorun Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 no to teraz musisz sie postarac zeby Ci neta odblokowali w robocie
gurban6 Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 w pracy nie ma szans na neta,bo strasznie kontrolują ale w domu mam nadal neta więc częściej będę tu:D
damian_qbass Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam po długiej nieobecności na tym forum.Zmieniłem pracę i od jakiegoś czasu już jestem popołudniami w domu.Poprzednia praca to wycieczki zagraniczne,nieobecność w domu itd.Zresztą dopiero dziś odzyskałem hasło,moja wina,mam za dużo założonych kont pocztowych i nie wiedziałem na jakim zalogowany jestem tu.Rozmawiałem z Damianem z Torunia,dziś z Pawłem z Bysi na fonie , czasem z Krzysiem i mam czasem kontakt z Dropsonem w mojej pracy.Pozdrawiam znajomych z forum i z dawnych spocików.Zawitam jeżeli pozwolicie kiedyś jak będzie cieplej ,na jakiś spocik. Siemka:) no Prosze Grzesiu napisał na forum
Reniu Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Siemka O której dzisiaj spocik, no i gdzie? Może udało by mi się podjechać....
Rekomendowane odpowiedzi