Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 pomyśl o niedzieli no Jędrek Musti, ja bym bardzo chciał.. ale nie wiem czy sytuacja w domu mi na to pozwoli Pojadę Osłem na zwiady jaka droga dojazdowa, jak przytrę gdzieś to będziemy samochody przed Lipnem zostawiać W sobotę byś przyjechał grilla będę palił to by się coś wypiło % musti...................ehhhhhhhhhhhhh..........................szkoda ,że ja do Ciebie mam taki hektar
musti Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 pomyśl o niedzieli no Jędrek Musti, ja bym bardzo chciał.. ale nie wiem czy sytuacja w domu mi na to pozwoli Pojadę Osłem na zwiady jaka droga dojazdowa, jak przytrę gdzieś to będziemy samochody przed Lipnem zostawiać W sobotę byś przyjechał grilla będę palił to by się coś wypiło % musti...................ehhhhhhhhhhhhh..........................szkoda ,że ja do Ciebie mam taki hektar Panycku ty nie pindol tylko byś wybrał się kiedy w odwiedziny
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 grafik napięty jak baranie............ po gorzole nie jeżdżę.......więc 3 dni bym musiał mieć wolne.......na te 48h drinkowań
jedrekx Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 to, co się u nas ostatnio dzieje woła o pomstę do nieba nie dość, że nikt się tu prawie nie odzywa (oprócz stałych bywalców) to jeszcze na spota się ugadać nie możemy
wladi Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jędruś weź tam zaprowadź porządek:decayed:
jedrekx Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 kurde to jest wstyd i hańba. jeszcze 1,5 roku bez problemu były spoty na +/- 10 aut, na spontany się umawialiśmy w ciągu jednego dnia.. a teraz? na zwykłego spota chyba miesiąc wcześniej trzeba zacząć robić ustalenia. pamiętam jak codziennie było tu 5-6 stron do czytania.. obecnie same kapelusze i te 5-6 stron jest na jeden tydzień. mam tylko nadzieję, że "stare czasy" ekipy kujawsko - pomorskiej wrócą bo jesteśmy/byliśmy fajną, zgraną ekipą.. a nowi też się udzielają i przyjeżdżają raz jak czegoś potrzebują.
Artur82 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jędrek, najgorsze jest to, że nowi się nie pojawiają
wladi Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Pany to żadna nowość chyba wszędzie tak jest bynajmniej podobnie nie wiem co to się dzieje z dzisiejszą młodzieżą
Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 wladi ...co żeś nawywijał ,że jesteś "pod opieką"
wladi Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Artur długa historia memory five-wladi i wszystko jasne:)
WIŚNIA Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 kurde to jest wstyd i hańba. jeszcze 1,5 roku bez problemu były spoty na +/- 10 aut, na spontany się umawialiśmy w ciągu jednego dnia.. a teraz? na zwykłego spota chyba miesiąc wcześniej trzeba zacząć robić ustalenia. pamiętam jak codziennie było tu 5-6 stron do czytania.. obecnie same kapelusze i te 5-6 stron jest na jeden tydzień. mam tylko nadzieję, że "stare czasy" ekipy kujawsko - pomorskiej wrócą bo jesteśmy/byliśmy fajną, zgraną ekipą.. a nowi też się udzielają i przyjeżdżają raz jak czegoś potrzebują. ja już próbowałem chyba z 2 tygodnie coś wykręcić a teraz po prostu mam WYJEBANE jak coś bedzie i bede miał czas to przyjade a jak nie to trudno zawsze mogę na BKB podjechać w piątek bo u nich nie dośc że frekwencja duża ( ok 20-30 aut) to i atmosfera że brzuch boli od śmiania , a to że audi przyjeżdżam nikomu nie przeszkadza,a co do nowych chyba z 8 audic na błoniu stoi z wlepką albo ramkami klubowymi i chyba na tych gadżetach zakończyli udzielanie się w klubie
Arturoo Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Artur długa historia memory five-wladi i wszystko jasne:) ok...nie pytam dalej...przy okazji wera ..............łobuziaro jedna :decayed: najlepszego :drunk::drunk:
winczako Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Apropo spotów. ciagle sa w Bydg. Niestety np ja nie dysponuję takim nadmiarem czasu, zeby za kazdym razem poświecać na sam dojazd na spot 1,5-2h w dwie strony (+oczywiscie sam pobyt). Raz kiedyś można. Kilkukrotnie rzucałem, że można by kiedyś zrobić spot, nawet z noclegiem i dobra zabawą, u mnie na działce nad jeziorem. Domek stoi, 10 osób tam kimnie na łóżkach(5x2) + ze 2 na podłodze na jakimś materacu. Do tego namiot lub spanie pod chmurką dla chętnych. Nie było żadnego, z tego co pamiętam, nawet najmniejszego odzewu. Przeszło jakbym nie napisał nic. Ale to tak trochę bocznie w temacie. Niektóre kluby mają zorganizowane to w ten sposób, że za każdym razem spot jest gdzieś indziej, to daje tez troche poczucia sprawiedliwosci, chociaz namiastki szacunku czasu innych osób (o kasie na dojazd nie wspomne, bo nie powiecie mi, że dla wysztkich jest to temat nieistotny, ja też się z tym liczę). Do tego, mi się wydaje, chętniej się jedzie w "nowe" ciekawe miejsce, fotki są lepsze, wspomnienia bardziej wyraźne itp. Nie mówię że spoty w Bydg są złym miejscem.. Ale trzebaby zrobić coś we Włocławku, Grdziadzu, Tucholi, Rypinie, Golubiu- Dobrzyniu i w jakimkolwiek innym miejscem. I to nie przy okazji innego eventu, który akurat tam się odbywa. Na taką wycieczkę np. z posiłkiem łatwiej będzie też namówić nasze drugie połowy , w związku z czym, ten czas już nie będzie tak do końca "zamiast". Dobrze by było zobligować osobę z danego regionu na zaplanowanie czegokolwiek - np. postoju na tarasie widolowym w G-Dniu + pizza potem w miescie z sesja na rynku lub wypad nad któres jeziorko w okolicy rypina z grillem, badź posiadówa w jakims żarciu w razie niepogody. Żnin też ma coś do zaoferowania, Włocławek przystań i sto innych pomysłów. Każde miejsce ma jakiś klimat. Myślę, że też w takim momencie fajniej się będzie na takie spoty jezdzilo . Podjechanie po raz kolejny na łuczniczkę jest z lekka monotonne. Poza tym, osoby "nowe", które nie tylko są z bydg, jadąc pierwszy czy drugi raz, kiedy spot jest akurat przy okazji duzego eventu, z nikim nie będą gadali, bo nikt się nimi nie zainteresuje. A wyprawa przez pół wojewodztwa, zeby pogledzic godzinę przy łuczniczce z nieznajomymi jest odrobinę zbyt slabym bodźcem . Dobra, bo ględzę... To tak kilka moich przemyśleń. ps. sorry za składnie, ale nasmarowałem miedzy pacjentami :/ Wera NAJ!!!!!!
przemciotorun Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 kiedys spoty byly na przemian BDG, CT, jakies inne miejsce, ale na spot w toruniu przyjezdzalo zawsze sporo aut z torunia...... a teraz co jest? bida ze niewiem, takze juz kiedys pisalem ze bezsensu jest przyjezdzac chlopakom z BDG do torunia jak nikogo z Torunia nie bedzie.... zobacz ilu jest aktywnych w watku kuj-pom ja sam pomimo ze na forum siedze prawe ze caly czas, nie jeżdżę na spoty bo mam taki tryb pracy ze porostu mi nie pasuje..... jestem jak najbardziej za spotami w jakis innych nowych miejscach, ale zeby taki spot mial ręce i nogi to tez frekwencja jakaś tam musi byc....(przypomne spot na poligonie w Toruniu) jeżeli chodzi o spoty w Toruniu to chyba na chwile obecna najlepszym rozwiązaniem jest piątkowa plaza..
jedrekx Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 100 lat Wera! Paweł na temat Twojej działki był temat rozmowy na spocie i z tego co pamiętam to np. Bula czy ja byliśmy chętni.. ale konkrety są potrzebne
Rekomendowane odpowiedzi