WIŚNIA Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Musti, przecież mówiłeś, że sprzedałeś dziada ja niestety w sobotę odpadam, wczoraj wieczorem się dowiedziałem.. Wiśnia, jak tam zdrówko po wczorajszym? wywijał jak tancerz z You Can Dance pod koniec film mi się uperdzielił co złego to nie ja
Artur82 Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Czy wybiera się ktoś na Plazę w piątek? o ktorej jeddziesz??
jedrekx Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Musti, przecież mówiłeś, że sprzedałeś dziada ja niestety w sobotę odpadam, wczoraj wieczorem się dowiedziałem.. Wiśnia, jak tam zdrówko po wczorajszym? wywijał jak tancerz z You Can Dance pod koniec film mi się uperdzielił co złego to nie ja przecież niczego złego nie robiłeś.. przynajmniej dopóki byłem tylko foty mi pstrykałeś Czy wybiera się ktoś na Plazę w piątek? o ktorej jeddziesz?? ja się też postaram przejechać jak z A5tką mi się nic nie spierdzieli bo dziś stoi na diagnozie u mechanika
WIŚNIA Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Musti, przecież mówiłeś, że sprzedałeś dziada ja niestety w sobotę odpadam, wczoraj wieczorem się dowiedziałem.. Wiśnia, jak tam zdrówko po wczorajszym? wywijał jak tancerz z You Can Dance pod koniec film mi się uperdzielił co złego to nie ja przecież niczego złego nie robiłeś.. przynajmniej dopóki byłem tylko foty mi pstrykałeś Czy wybiera się ktoś na Plazę w piątek? o ktorej jeddziesz?? ja się też postaram przejechać jak z A5tką mi się nic nie spierdzieli bo dziś stoi na diagnozie u mechanika już mi Madzia mówiła nie wiem co mi się w głowie ubzdurało
barteksak Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 cos widze ze sie wszyscy wykruszają na sobote(06.07) ... Przekładamy termin czy jak ?
Kierownik Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 cos widze ze sie wszyscy wykruszają na sobote(06.07) ... Przekładamy termin czy jak ? do konca tygodnia w godzinach późno popołudniowych jestem dost pozniej wyjazd na 3 tyg ---------- Post dopisany at 18:00 ---------- Poprzedni post napisany at 15:38 ---------- przez głupi przypadek wpadł dziś mały ale cieszący oko mod tzn reczny w skórce
musti Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Musti, przecież mówiłeś, że sprzedałeś dziada Sprzedałem go już dawno Teraz jeżdżę rowerem a buła nie wiem co tam widział takiego :naughty:
bula87 Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Czy wybiera się ktoś na Plazę w piątek? o ktorej jeddziesz?? Ja jadę zaraz po 18-tej do Torunia bo jeszcze jadę gwint zobaczyć do Osła a wtedy UMK lub od razu na Plaze, mam jeszcze jednego chętnego z Bydgoszczy na Plaze lub na sobotę, mój klient BMW Alpina V12 Musti, przecież mówiłeś, że sprzedałeś dziada Sprzedałem go już dawno Teraz jeżdżę rowerem a buła nie wiem co tam widział takiego :naughty: no to Ci powiem, że dobry rower nie jest zły a przynajmniej wygodny i koła ma fajne
musti Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Czy wybiera się ktoś na Plazę w piątek? o ktorej jeddziesz?? Ja jadę zaraz po 18-tej do Torunia bo jeszcze jadę gwint zobaczyć do Osła a wtedy UMK lub od razu na Plaze, mam jeszcze jednego chętnego z Bydgoszczy na Plaze lub na sobotę, mój klient BMW Alpina V12 Musti, przecież mówiłeś, że sprzedałeś dziada Sprzedałem go już dawno Teraz jeżdżę rowerem a buła nie wiem co tam widział takiego :naughty: no to Ci powiem, że dobry rower nie jest zły a przynajmniej wygodny i koła ma fajne oj tak siodło jest the best i koło robi robotę
WIŚNIA Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 gwint z sedana podejdzie na avanta? do ośki raczej tak
jedrekx Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 gwint z sedana podejdzie na avanta? battalionowców pytaj
manny90 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Dawno mnie tu nie widzieli, trzeba się wziąć w garść i na spota w końcu zawitać
jedrekx Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 no wpadaj, wpadaj. ale nie masz się co przejmować, spota dawno nie było
Marko42 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Maszyna opanowana przeguby z półosią wymienione
manny90 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 no wpadaj, wpadaj. ale nie masz się co przejmować, spota dawno nie było Ale mam wrażenie, że coś się w wątku "ruszyło"
Rekomendowane odpowiedzi