Kempes_1985 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Maszyna opanowana przeguby z półosią wymienione Czyli tragedii nie było jednak
silidario Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Czyli jutrzejszy spot odwolany ... szkoda ...
winczako Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 a niedziela standardowo chociaz? Mozemy wtedy skoczyc tam gedzie w sobote mielismy?
barteksak Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 oki to ja tez jutro podjade godz 19 ? pod chemikiem- tam gdzie giełda jest na glinkach ? Orientuje się ktoś może jak z wymiana kierownicy z przed lifta na kierownice sline trójramienna ?
Arkadiush Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Witam Kolegów :wink:leci ktoś z was na Ostrów? lecicie przez Słupcę albo coś? może zbierzemy się ekipą w jednym miejscu i wszyscy razem ? Zapraszam na WLKP http://a4-klub.pl/wielkopolskie-94/wielkopolski-wyjazd-ostrowa-2013-a-277121/
przemciotorun Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 ja lece Torun - Inowroclaw - Konin - Kalisz...... z kuj-pom chyba tylko ja jade na chwile obecna
WIŚNIA Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 ja bede tylko gdzie,Łuczniczka czy Chemik? ---------- Post dopisany at 18:22 ---------- Poprzedni post napisany at 18:19 ---------- na 19 pod łuczniczką? najwyżej gdzieś się pojedzie np. na Zachem
silidario Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Godzinę się kręciłem po BDG .... na chemiku , łucznice, zachemie .... Gdzie Wy byliscie ?? WIŚNIA musisz podać mi swoj ne kom.
WIŚNIA Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Wiśnia na spota gnałeś? ;P tia,dobrze że po zakupy jeszcze do Tesco jechałem bo bym się wku...ł,nikogo na Łuczniczce nie było przez tą brodę cię nie poznałem na początku ---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ---------- Godzinę się kręciłem po BDG .... na chemiku , łucznice, zachemie .... Gdzie Wy byliscie ?? WIŚNIA musisz podać mi swoj ne kom. toć miałeś kiedyś ci podawałem
manny90 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Ja akurat od ciotki z urodzin wracałem, a zaraz do Poznania śmigam. Następnym razem może mi się uda na spot wpaść BTW,dokładnie nie widziałem, ale autko zyskało na tych felach
silidario Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Kiedyś miałem ale zapodział mi się ... w tel szukałem i nic ... zdenerwowalem się troszke
Rekomendowane odpowiedzi