Arkadiush Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 ja lece Torun - Inowroclaw - Konin - Kalisz...... z kuj-pom chyba tylko ja jade na chwile obecna a jakbyś wykręcił na Słupce ? bo od nas bliżej i leć na Orchowo bedziemy w kontakcie no to w razie coś to pisz na pw chyba że chcesz kontakt tel to na pw napisz swój
manny90 Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Na Osowej Górze pojawił się czarny Avant B6 na klubowych ramkach CB xxxxY, ktoś nowy? Nie kojarzę, a już parę razy spotkałem autko...
troudyl Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Pany powiedzcie mi gdzie w najbliższa niedziele się spotykacie? na łuczniczce? będę na 99% w BDG to bym do was podskoczył. Pozdro
jedrekx Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 może w końcu będzie motywacja żeby się spotkać
bula87 Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Bartek masz kontakt do tego lakiernika magika,nie wiesz jak u niego z terminami? mam do niego kontakt ale nie wiem czy jest w kraju czy wyjechał
Arturoo Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 chodzi mi taki hebel po głowie Oferta - Audi S6 ---------- Post dopisany at 11:46 ---------- Poprzedni post napisany at 11:46 ---------- yyyyyyyyyyy moment ---------- Post dopisany at 11:48 ---------- Poprzedni post napisany at 11:46 ---------- poprawiłem linka
jedrekx Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 wizualnie do dopracowania, ale wygląda ciekawie dziś widziałem auto Kuby, jak byłem rano u Konarzewskiego.. pięknie teraz wygląda! jeszcze listwy boczne i będzie w ogóle petarda
Arturoo Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 wiesz to ma być zwykły wół do jeżdżenia do pracy................... do kościoła , na zakupy , do teściowej w niedzielę ,
jedrekx Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 wiem, wiem.. chociaż u Was to się tak nie da. z jednej strony Siemian i H4mm3R, a z drugiej strony pedant Andrzej
barteksak Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Na Osowej Górze pojawił się czarny Avant B6 na klubowych ramkach CB xxxxY, ktoś nowy? Nie kojarzę, a już parę razy spotkałem autko... tak avant jest mojego kumpla... zarejestrował się na forum ale jakoś się nie udziela... ramki dla szpanu ^^ A kolego z Osowej jestes? ;p
manny90 Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Na Osową na zakupy jeżdżę ze 3 razy w tygodniu i regularnie tamtędy przejeżdżam
barteksak Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Na Osową na zakupy jeżdżę ze 3 razy w tygodniu i regularnie tamtędy przejeżdżam to trzeba się spotkać jakoś bo ja z Osowej właśnie )
Rekomendowane odpowiedzi