przemciotorun Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 ktos dzisiaj chetny pod tesco o 20? bede zawias odbieral od Wisni...
jedrekx Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 ja się postaram wpaść na 20, ale nie obiecuje. dziś gość przyjeżdża drugi raz oglądać Miniaka bo dzwonił, że jest praktycznie zdecydowany po czwartkowych oględzinach
przemciotorun Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 to umow sie z nim pod tesco o 20
Artur82 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 ja postaram się być o 20 pod tesco choć na chwilę
damian_qbass Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Hej... siemka:) miałem przyjechać ale jednak dzisiaj odpadam... rodzinka wpadła Przepraszam :*
silidario Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Ja dopiero z Lotniska w Gdańsku wróciłem wiec nie dalbym rady
Banan Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Pozdro dla kierowcy B6 sedan z rej. CB XXXXX , na glebie i tłustych laczkach który wyprzedzał mnie na drodze S5 przed A2
barteksak Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 eloszka chłopaki i dziewczyny Przez tą robotę kurde nie mam czasu nawet wejsc na forum a co dopiero sie pojawic na spotach (( masakra jakas;p jak tam spoty wychodza?
Rekomendowane odpowiedzi