Reniu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Wszystkiego najlepszego Jak impreza, to impreza. Koleżanka zobowiązała się pomóc w kwestii napojów
Blondi89 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zdrówka, szcześcia i duzo kasiory zyczę!
jedrekx Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 najlepszego Petara!! P.S. a ja dziś ściemniam szybki
rafi_a4 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 najlepszego Petara!! P.S. a ja dziś ściemniam szybki w folmarze ?? tam kolo zeglugi
manny90 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 To dzisiaj pijemy zdrowie Petary Najlepszego!
jedrekx Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Rafi w folglassie u znajomego, zaproponował dobrą cenę i bardzo ładnie przyciemnił. Oto efekt:
Tomek4don Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Petara Najlepszego Życzę Jedrex szybki eleganckie jeszcze lekko przednie boczne być ogarnąć sobie A co do Spotów Niedzielnych też jestem bardziej za niedziela w środy duzo roboty i zalatany do wieczora a w niedziele wieczorkiem luzik
jedrekx Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 przodu póki co nie ruszam teraz idę w czerń... na pierwszy ogień będą oklejone relingi w tej samej firmie.. ale to muszę dozbierać kaski
djbinek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Szkoda ,że całości nie po gangstersku nie przyciemniłeś, ale fajny efekt Co do niedzielnych spotów, to będzie na chwilę hurra! o potem każdy będzie mówił: że niedziele to trzeba z rodziną spędzać... pół roku temu to przerabialiśmy. Mi w sumie pasuje każdy dzień, jak mam czas to podjadę. Panowie, idzie wiosna, będzie trzeba foteczki porobić. A to lekkie przypomnienie
Tomek4don Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 No Binek przydało by sie porobić konkretne foteczki w ciekawych miejscach ale co tam byle do wiosny ale nie wiadomo kiedy przyjdzie
Reniu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Binek... jeśli chodzi o niedzielę, to myślę, że problemem była godzina 14, pora obiadowa, pora spędów rodzinnych
Newman Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Petara najlepszego i RS4 nowego !!! a ja sie w koncu pozbyłem gdzies osłony pod silnikiem... poszla w siną dal... uczciwy znalazca proszony.......
majki77 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Szkoda ,że całości nie po gangstersku nie przyciemniłeś, ale fajny efekt Co do niedzielnych spotów, to będzie na chwilę hurra! o potem każdy będzie mówił: że niedziele to trzeba z rodziną spędzać... pół roku temu to przerabialiśmy. Mi w sumie pasuje każdy dzień, jak mam czas to podjadę. Panowie, idzie wiosna, będzie trzeba foteczki porobić. A to lekkie przypomnienie
Reniu Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 No to ja też przypomnę normalne oblicze mojej niuni:
majki77 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 W ZWIĄZKU Z PRZEMIANĄ SEZONOWĄ TERMINU SPOTÓW ZE ŚRODY NA NIEDZIELĘ STARSZYZNA W MOJEJ I RENIA OSOBIE ORGANIZUJE I ZAPRASZA NA POGADUCHY SPOT AUDI A4 TORUŃ BYDGOSZCZ, NIEDZIELA GODZ 17 LUB 18, ZŁA WIEŚ POD GOŁĘBIEM pozdro KTO CHĘTNY??? 1. majki 2. Reniu
mrt Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Rafi w folglassie u znajomego, zaproponował dobrą cenę i bardzo ładnie przyciemnił. Oto efekt: No no efekt ładny, folia??[br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 13:29_________________________________________________ W ZWIĄZKU Z PRZEMIANĄ SEZONOWĄ TERMINU SPOTÓW ZE ŚRODY NA NIEDZIELĘ STARSZYZNA W MOJEJ I RENIA OSOBIE ORGANIZUJE I ZAPRASZA NA POGADUCHY SPOT AUDI A4 TORUŃ BYDGOSZCZ, NIEDZIELA GODZ 17 LUB 18, ZŁA WIEŚ POD GOŁĘBIEM pozdro KTO CHĘTNY??? 1. majki 2. Reniu a od kiedy miałyby być te spoty??
Rekomendowane odpowiedzi