Gość emka11 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 No szkoda że tak mało nas... to bedzie coś czy nie
moskal Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 chetnie zajrze, jestem rodzonym KRZYŻAKIEM, proszę o termin a tak na marginesie to szkoda mi POLONII, jarzący wiedza o co chodzi.
felipe.avant Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witajcie,wiec jak Galeria Pomorska-parking w Bydgoszczy, koło giełdy samochodowej w NIEDZIELE samo południe proponuje
Gość emka11 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Kurde nie wiem czy dam rade na 12... Ale jak sie uda to chętnie
felipe.avant Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zrobimy 14.00 Galeria-Pomorska przy stacji benzynowej TO JUŻ JUTRO!!!
Gość emka11 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zadam takie pytanko,może i oczywiste ale ja nigdy nie byłam na takim spotkaniu Jak takie spotkanie wygląda i jak długo trwa
rafis Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 JAK bedzie mi pasowalo to tez wpadne. :th:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2007, 17:07 _________________________________________________ Zadam takie pytanko,może i oczywiste ale ja nigdy nie byłam na takim spotkaniu Jak takie spotkanie wygląda i jak długo trwa wyglada normalnie czyli palenie gumy, jazda na czas, wyscigi na1/4mila,no i zrecznosciowka itp. oczywiscie to jest zart ogolnie jeszcze nie mialem okazji byc na spocie Audi bo mam dopiero od tygodnia, ale bywalem na wielu spotach meganecoupe i bylo mysle ze tu bedzie podobnie
Gość emka11 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ha, no domyślam się że będzie No a coś konkretniej bo musze zaplanować czas tzn. chodzi o rodzinke I dzięki za odp. :>
felipe.avant Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2007 Czyli 14.00 przy stacjii na parkingu Galerii Pomorskiej. pilnie potrzebny WAG do kasowania błędów![br]Dopisany: 08 Grudzień 2007, 20:51 _________________________________________________widze że jdnak nikt nie potwierdza swojego spotkania w 100% a szkoda...
Gość emka11 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Czy ktoś był dzisiaj Ja byłam ale niestety ...................... szkoda
Newman Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 ja tez bylem... ogolnie wyszla porazka...caly parking zawalony po brzegi.. z miejscem nie trafilismy tym razem ze wzgledu na szał zakupów przedświątecznych... bylem tak o 14:15, pokreciłem sie pare kółek po całym parkingu.. widzialem pare audic ale nie rozpoznałem nikogo.. byla ta niebieska audi avant chyba Felippe z srtb ale pewnosci nie mam.. i to tyle... zawinalem sie do domu..
strobo Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Kurde .Ja mam ograniczony dostęp do internetu.żebym wiedział to bym sie zjawił. Myślę ze najlepsza miejscówka to tam gdzie nie ma ludzi i byśmy sie wszyscy znaleźli. Moloch sklepowy odpada jak to ktoś powiedział "szal świątecznych zakupów". Można tez ustalić znak rozpoznawczy dla lepszego rozeznania jeżeli by już sie zjechać,np: postojowki lub awaryjki lub obydwie rzeczy naraz (zem wymyślił hehe),ale myślę ze na parkingu nikt tak nie biedzie stal jak nie my . No nic.troszkę sie rozpisałem,ale myślę ze ktoś podpowie miejsce. Pozdro for all Newman i felipe.avant my sie chyba już widzieliśmy na spocie pod Tesco,chyba ze sie mylę..ja podjechałem troszkę później.
Gość emka11 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 To fakt, parking był zawalony na maxa . I ja również czekam na propozycje miejsca spotkania, ... do którego mam nadzieje dojdzie :th:
felipe.avant Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2007 Wszyscy byli a każdy sie szukał,ja byłem na zakupach pózniej sie rozglądałem za wami ale parking zawalony. Newman a miało być już dobrze proponuje spotkanko może na parkingu "Hala Sportowa Łuczniczka ogromny parking i pusto co o tym sądzicie a póżniej jakieś kregle...
Newman Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Newman i felipe.avant my sie chyba już widzieliśmy na spocie pod Tesco,chyba ze sie mylę..ja podjechałem troszkę później. nie mylisz sie przyjacielu.... "Hala Sportowa Łuczniczka ogromny parking i pusto.. Zgadzam sie to bardzo dobra miejscówka... ale tylko wtedy jak jest pogoda... p.s. w sobote moja żona miala stłuczke... i troche uszkodziła przód... na szczescie nie z jej winy... czy ktos zna dobrego blacharza?
Gość emka11 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 przykro mi z powodu stłuczki Apropo miejsca spotkania to ok :>
strobo Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 dobre pytanko będę miał pretekst żeby umyć autko
Newman Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 no ja wczoraj mylem... i o dziwo nie padało dzisiaj... zawsze do tej pory jak mylem to na drugi dzien lało...
Rekomendowane odpowiedzi