majki77 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 wesołych świąt pozdrowionka dla wszystkich
Artur82 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 i tu przyszedl czas na mnie http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b6/all_b6_moja_sedanik_b6_2002r_19tdi_131km-t126706.0.html;msg1513970#msg1513970
rafi_a4 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 http://www.zyczeniawielkanocne.yoyo.pl/zyczenia.swf
damian_qbass Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Wesołych Świąt również życzę Pozdrawiam
nowekbdg Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 życzę zdrówka fajnych jajek mokrych furek dużo królików pod macha i kiełbachy spod kwasowej pachy Zalewam święta
przemciotorun Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 kto ma ten pije..... zdrowko.......
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a ja mam super klimat na świeta....żony dziadek rano zmarł
Petara Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 [*] Współczuje...Ale wesołych świąt wszystkim!!!
siucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zdrowych i spokojnych Świąt życzę!!!!!!
Tomek4don Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Wesołych Świąt również Źycze Mam problemik mały przy prędkości powyżej 100km/h zapala mi sie kontrolka ABS i Płynu hamulcowego na czerwono. Po zgaszeniu auta i ponownym odpaleniu gasną wymieniali mi przegub w piątek i od tego czasu tak się dzieje niewiem czym może to być spowodowane Miał może ktoś coś takiego albo słyszał o tym :gwizdanie: ???????? Czekam na rade
d3b4 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Wesołych Świąt również Źycze Mam problemik mały przy prędkości powyżej 100km/h zapala mi sie kontrolka ABS i Płynu hamulcowego na czerwono. Po zgaszeniu auta i ponownym odpaleniu gasną wymieniali mi przegub w piątek i od tego czasu tak się dzieje niewiem czym może to być spowodowane Miał może ktoś coś takiego albo słyszał o tym :gwizdanie: ???????? Czekam na rade moze czujnik ABS jest zabrudzony, albo zle styka sie z pierscieniem ABS'u. mialem podobnie przy wymianie tarcz i klockow, tylko ze u mnie byl pekniety pierscien ABS'u i wszystko szalalo
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 mi sie zapalał ABS do czasu jak Kierownik papcie mi zmieniał i coś tam pogrzebał....od tamtej pory spokój
Artur82 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Grzechu a Ty gdzie Bialymi Blotami smigales??
rafi_a4 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Wesołych Świąt również Źycze Mam problemik mały przy prędkości powyżej 100km/h zapala mi sie kontrolka ABS i Płynu hamulcowego na czerwono. Po zgaszeniu auta i ponownym odpaleniu gasną wymieniali mi przegub w piątek i od tego czasu tak się dzieje niewiem czym może to być spowodowane Miał może ktoś coś takiego albo słyszał o tym :gwizdanie: ???????? Czekam na rade podjedz do mnie podlaczymy kompa zobaczymy co w trawie piszczy
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Rafi też kiedyś musze podjechać koniecznie
Artur82 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 grzechu jak cos potzrebujesz mozesz podjechac tez do mnie kabelek z programem juz dziala nawe u siebie CAN`a niem uruchomilem
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 tak orientacyjnie chce sprawdzic czy wszystko ok,bo jak od mechanika odebralem to jeszcze nie sprawdzałem czy pompa paliwa i turbo działa prawidłowo
Rekomendowane odpowiedzi