Reniu Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zjebałeś założyłeś koła od deskorolki zamiast zapodać glebę... to nie to samo
rafi_a4 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Rafi wybierz coś z tego http://www.makaveliwheels.net kilka mi sie podoba :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 żeby to blondynka by się tak zajeba*a to bym zrozumiał ale brunetka nie wie że "pchaj" to nie znaczy "naciskaj"
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Baunsuj.... baunsuj... aż się popłakałem ze śmiechu [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 15:53_________________________________________________mnie to do dzisiaj rozbraja
Reniu Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 mnie to do dzisiaj rozbraja Kultowy film o krótkim tytule Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood http://www.filmweb.pl/film/Ch%C5%82opaczki+z+s%C4%85siedztwa-1996-32459
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 mnie to do dzisiaj rozbraja Kultowy film o krótkim tytule Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood http://www.filmweb.pl/film/Ch%C5%82opaczki+z+s%C4%85siedztwa-1996-32459 klimat L.A. lat 80\90
karolusss Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witam, panie i panowie mam pytanie, nie wybiera sie ktos w najblizszym czasie w okolice niemiec ESSEN, DORTMUND albo okolice ? Albo moze zna ktos jakas dobra TANIA firme przewozowa, chcialbym wyslac z niemiec do polski paczke
Kierownik Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witam, panie i panowie mam pytanie, nie wybiera sie ktos w najblizszym czasie w okolice niemiec ESSEN, DORTMUND albo okolice ? Albo moze zna ktos jakas dobra TANIA firme przewozowa, chcialbym wyslac z niemiec do polski paczke Poczta Polska
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witam, panie i panowie mam pytanie, nie wybiera sie ktos w najblizszym czasie w okolice niemiec ESSEN, DORTMUND albo okolice ? Albo moze zna ktos jakas dobra TANIA firme przewozowa, chcialbym wyslac z niemiec do polski paczke DHL
felipe.avant Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 fajny płaszczyk i szpilki
CZERWONAniunia Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Chłopaki będzie jakiś zlocik w oklolicach Torunia bo jestem teraz w Polsce i chętnie bym podjechał
Kierownik Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 w niedziele teraz ... wypada na spot w Bydgoszczy
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 w niedziele teraz ... wypada na spot w Bydgoszczy Toruń kolego zobaczymy czy leniwe towarzystwo się ruszy
Kierownik Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Niestety mylisz sie ... w tym tygodniu jest Bydgoszcz ... ostatni "planowany" spot Toruński przypadnie dokladnie 2 tyg (08.08) a z tego co wiem to spoty "planowane" mamy co 2 tyg (raz tu , raz tu ) [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 00:09_________________________________________________ zobaczymy czy leniwe towarzystwo się ruszy Dla mnie to dziwnie zabrzmiało ... skoro nawet jak jest spot w Toronto ... to bardzo mizerna jest frekwencja samych mieszkańców tego miasta i okolic (majki tutaj szacuneczek z mojej strony )
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 to planowanie spotów już dawno wymkneło się spod kontroli i jak dla mnie jest nieaktualne :gwizdanie: . spoty są "planowane" przed każdym weekendem,tzn albo się w dany weekend spot odbywa,albo nie. a że ekipa toruńska blado wygląda z frekwencją powinno nas (bydgoszcz i okolice) mobilizować do pokazania się z jak najlepszej strony...krótko mówiąc dajmy dobry przykład
gurban6 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Co do spotów,to trochę prawdy w tym jest że Toruń wychodzi blado.Po pierwsze jest nas dużo mniej ,po drugie,większość z Torunia jest tu na forum bardzo krótko,a po trzecie ja po wypadku odpadłem na jakiś czas,czego bardzo żałuję ,że nie mogę dojechać na spoty.Na kilku byłem(nawet na 1 spocie w Inie)Majki wie ile musiałem sie wtedy nakombinować aby rodzinka zjechała wcześniej ze mna do Torunia.Może też na frekwencję ma też wpływ okres urlopowy.Mam cichą nadzieję że to zmieni się,może nie będziemy tak liczni jak koledzy i koleżanki z Bysi,ale zawsze kilku nas zawita na spot.Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
majki77 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 to planowanie spotów już dawno wymkneło się spod kontroli i jak dla mnie jest nieaktualne :gwizdanie: . spoty są "planowane" przed każdym weekendem,tzn albo się w dany weekend spot odbywa,albo nie. a że ekipa toruńska blado wygląda z frekwencją powinno nas (bydgoszcz i okolice) mobilizować do pokazania się z jak najlepszej strony...krótko mówiąc dajmy dobry przykład jest kolej teraz na spot w toruniu czy jest co tydzien czy co dwa tygodnie ostatni byl w bydgoszczy więc rachunek jest prosty grzechu czujny jak zawsze Kieras nie filozofuj milego dzo\ionka wiara
jedrekx Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 miłego dnia w tym miejscu muszę się zgodzić z Kierownikiem, że teraz kolej oficjalnie na Bydgoszcz.. dopiero za tydzień Toruń..
Rekomendowane odpowiedzi