komar865 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 wcisnij lewy shift z lewym ctrl rownoczesnie i juz powinienes miec normalnie z i y
WIŚNIA Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 No zobaczymy czy sie uda:x dzięki [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 00:20_________________________________________________ :gwizdanie: Wygląda na to że się nie udało Zrób tak: - wejdź na stronę http://imageshack.us/ - klikając na browse wybierz lokalizację zdjęcia, kliknij przycisk Upload now - po przeładowaniu strony zaznaczasz i kopiujesz do schowka zawartość pola opisanego Direct Link - na forum wchodzisz w Profil --> Dane publiczne i wklejasz skopiowaną zawartość w pole Mam swój obrazek - klikasz na dole na przycisk Zachowaj zmiany Powinno się udać, jak coś , to pisz, zadziałamy [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 12:53_________________________________________________Taa... tyle że od rana nie mogłem sie zalogować bo mnie wywalało,a teraz czas do pracy ale dzięki za instrukcje :>[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 12:55_________________________________________________DO:bry: w sumie i do później czas do tyry isć.
Newman Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 jutro wymiana wahacza.... lemforder rulez
damian_qbass Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Już po.Druty wyjęte Teraz rehabilitacja.Zwolnienie lekarskie do 14 pazdziernika :gwizdanie: Ale bede mial wolnego czasu Tak jak pisaliscie koledzy ze bedzie dobrze,no i jest dobrze.Mysle ze za kilka dni juz autkiem posmigam. to rewelacja
Artur82 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 jutro wymiana wahacza.... lemforder rulez ciekawe czy wytrzymaja faktycznie dluzej niz inne firmy
Kierownik Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 to juz moge ja nawet powiedzieć ze wytrzymuja dłużej
Artur82 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 a co kiero na forum to wyczytales :gwizdanie:
Newman Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 ja wymieniam jak narazie tylko te co sie popsuły... żadnego nie wymienialem jeszcze z tych które sam dalem wymieniac ten tez jest chyba od nowosci wiec zapodaje na jakis lepszy by nie siadł za szybko do tej pory wsadziłem z lemfordera 2 wahacze i 2 łączniki i jest git. Jeden wachacz co tez wymienialem pochodzi od innej firmy.. ale nie pamietam jakiej ... bilstain chyba.
manny90 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Ja 2 wahacze też wymieniałem, nawet nie wiem jakiej firmy są ale od roku nic się nie dziej... I niech tak pozostanie. Cholera. Siedzę w Etce i szukam pompki spryskiwacza z czujnikiem cieczy... na allegro nie mogę znaleźć, u gajosa prawie 300zł, czyli więcej niż wyszedł mnie cały FIS...
Kierownik Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 a co kiero na forum to wyczytales :gwizdanie: Nie ? Wymienialem kilku krotnie w skodzie , a tam only ori !
majki77 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 jutro wymiana wahacza.... lemforder rulez ciekawe czy wytrzymaja faktycznie dluzej niz inne firmy lemforder polecam także
jedrekx Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 zapraszam do tematu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157749.new#new
Artur82 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 HDB dzis okolo 30minut temu widziany na Błoniu
WIŚNIA Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 A mi coś klepie w silniku jak bym miał TDI oby nie panewka
rafi_a4 Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 a wiec mam dla was kilka informacji klubowicze: -pojawil sie nowy samochod z wideo kamera-fiat bravo on jest na blachach CB 63001 -zmieniono tablice innych pojazdow z wideo radarem i jak na razie w vw passat co mial nr.rej CB ..010 jest juz blacha CRA K.. oczywiscie w weekend jestem w pracy wiec postaram sie namierzyc inne pojazdy -i czekaja na nowe alfy romeo
przemciotorun Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Ja 2 wahacze też wymieniałem, nawet nie wiem jakiej firmy są ale od roku nic się nie dziej... I niech tak pozostanie. Cholera. Siedzę w Etce i szukam pompki spryskiwacza z czujnikiem cieczy... na allegro nie mogę znaleźć, u gajosa prawie 300zł, czyli więcej niż wyszedł mnie cały FIS... many po co sie w koszta pchasz z ta pompka, wycinaj dziure w zbiorniku i zakladaj sam czujnik i bedzie to samo, szkoda ze szybciej sie nie odezwales bo sprzedalem ori czujnik z uszczelka i wtyczka + kabel za 20 zl.... ja mam wlozony czujnik od vw musze go tylko podlaczyc..
Rekomendowane odpowiedzi