Artur82 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 !!!!!!!!! GOLLOB MISTRZEM ŚWIATA !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 !!!!!!!!! GOLLOB MISTRZEM ŚWIATA !!!!!!! mimo że nie lubie żużla to Gratuluje [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 23:26_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 ta B6 co Grzechu pokazalez wyglada gorzej niz k...a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Tomek Gollob Tomek! ale szkoda Jarka.. c**jowo z nim postąpili :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 no i to Polski sedzia...zal tego pajaca co sedziowal...krzywidzic i to swojaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Syndrom czarnucha... jak największe i jak najwięcej chromu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heretic Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Grzesiu jak zdróweczko??? Panowie ogarniamy coś dzisiaj?? pogoda ma sie już ku końcowi widze powolutku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 ja dzisiaj na 16h do roboty popołudniu+nocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Grzesiu jak zdróweczko??? Panowie ogarniamy coś dzisiaj?? pogoda ma sie już ku końcowi widze powolutku... A super tylko żal że nie idzie jeszcze smigać autkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 a jako pasażer dajesz rade?? może byś sie skusił dzisiaj na popołudniowy wypad?? [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 11:08_________________________________________________Panie i Panowie... Czy pasuje komuś... spotkać sie dzisiaj o godz.. powiedzmy 15.30-16.00 na parkingu koło Krzyża Popiełuszki???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Mam dzis odwiedzinki rodzinki hahahah ale rym.Nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 wporząsiu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 11:42_________________________________________________ !!!!!!!!! GOLLOB MISTRZEM ŚWIATA !!!!!!! no tak graty dla Golloba :oklaski: szacun wielki jest mistrzem w pełnej klasie Unibax dziś o brąz ostatecznie Polonia bydgoszcz do piewszej ligi, niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Majki final jedzie sie o zloto...a Unibax niestety jedzie w fanale pocieszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Majki final jedzie sie o zloto...a Unibax niestety jedzie w fanale pocieszenia czytamy dokładnie czytamy kolego [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 11:51_________________________________________________ Majki final jedzie sie o zloto...a Unibax niestety jedzie w fanale pocieszenia czytamy dokładnie czytamy kolego pisałem przecież że o brąz ostatecznie a nie finał cos z oczkami mamy [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 11:55_________________________________________________ robimy coś jutro w Bydzi albo w Toruniu? ostatni dzień wakacji jutro a ja umyłem furkę w końcu.. i jest za***ista jednak Majki oglądałeś Merca? merca ogladałem, jest spoko, sprzedawca mysli nad moja propozycją, zobaczymy na dniach no Damian napisał propozycję spotkanka spontanka prawie w połowie drogi miedzy toruniem i bydzią choć bliżej torunia ale nie w toruniu także się okaże choć chętnych nie widzę żeby się rwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Majki final jedzie sie o zloto...a Unibax niestety jedzie w fanale pocieszenia czytamy dokładnie czytamy kolego [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 11:51_________________________________________________ Majki final jedzie sie o zloto...a Unibax niestety jedzie w fanale pocieszenia czytamy dokładnie czytamy kolego pisałem przecież że o brąz ostatecznie a nie finał cos z oczkami mamy [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 11:55_________________________________________________[quote name=jedrekx [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 12:31_________________________________________________Majki ale Ty jestes wesoly Romek...zmieniles swojego posta o 11:51...akurat wzrok mam dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi