damian_qbass Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Dzień Dobry wszystkim... jak zwykle poniedziałek bardzo cięzkim dniem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebeto Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 witam dzięki za spota szkoda tylko że tak zimno było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psocia4 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 oczywiście dziewczyny :> dziewczyny górą :>[br]Dopisany: 04 Październik 2010, 11:29_________________________________________________ Dropsone... dzięki za podpięcie to nie było śmieszne Nie miało być... jestem wdzięczny Patrykowi że mnie podpiął nie tylko mnie zresztą Patrykowi?? czy Przemkowi ;p czy mówimy o innej osobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Oczywiście że Przemkowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 12:02_________________________________________________Ale mojej niuni przebieg pyknął 177771 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Wrzuciłem fotki Andrzeja z wczoraj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=125484.msg1870434#msg1870434 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Pany nie luknalby ktos ? http://otomoto.pl/audi-a4-anglik-2-0fsi-110kw-C12784708.html Glownie pod katem bezwypadkowej biudy reszta mnie malo interere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Dzień Dobry wszystkim... jak zwykle poniedziałek bardzo cięzkim dniem :gwizdanie: uuufff, koniec pracy na dzis ciężki poniedziałek dzis był ale juz po pracy wiec kawka,obiadek zaliczony, potem jakies piwko i brzuchem do góry :gwizdanie: pozdrowionka dla wszystkich [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 17:06_________________________________________________ Wrzuciłem fotki Andrzeja z wczoraj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=125484.msg1870434#msg1870434 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Fotki ze spotu wszystkim ładnie powychodziły ... Miłego wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Dropsone dzieki za podpięcie ... i licze że bedziesz pamiętać o mnie z tyą kratką :notworthy mam kratke w domu, tylko ze na spocie bede dopiero w listopadzie dam Ci nr kata przelejesz na wysylke i jakiegos browara i powiem zonie zeby Ci wyslala jak cos to daj na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian1987 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 12:02_________________________________________________Ale mojej niuni przebieg pyknął 177771 :> Mówisz o przebiegu na jednej osi? Ja tam mam u siebie ~202500 i nie mam pewności czy to prawdziwy przebieg ;P Co do przebiegu to na 199999/200000km foto se pstryknąłem [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 18:53_________________________________________________ Pany nie luknalby ktos ? http://otomoto.pl/audi-a4-anglik-2-0fsi-110kw-C12784708.html Glownie pod katem bezwypadkowej biudy reszta mnie malo interere Na stronce: "Pojazd uszkodzony" a w opisie zero info o uszkodzeniu. Chyba, że to pomyłka lub uszkodzenie polega na tym, że kierownica po prawej stronie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Pany nie luknalby ktos ? http://otomoto.pl/audi-a4-anglik-2-0fsi-110kw-C12784708.html Glownie pod katem bezwypadkowej biudy reszta mnie malo interere kto mieszka na osowej... Filip ma chyba blisko to moze by looknał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Ja tez jestem z Osowej ale ostatnio siedze w pracy do 17-18 i to juz troche za pozno na ogladanie samochodu pod wzgledem wypadkowosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 widze po weekendzie wiekszosci mocy brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Jak by była troszke jaśniejsza to dałbym to zdjęcie na konkurs do kalendarza [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 21:18_________________________________________________ Pany nie luknalby ktos ? http://otomoto.pl/audi-a4-anglik-2-0fsi-110kw-C12784708.html Glownie pod katem bezwypadkowej biudy reszta mnie malo interere Samochód ten sprzedaje kumpel , nawet na jednym ze zdjeć widać go "wysoki brunet" jutro do niego zadzwonie i dowiem sie co i jak jest z tym autem , raczej mi wałka nie wcisnie troche piwa juz z nim wypiłem [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 21:21_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=162246.0 Grześ chyba naprawdę cie wzięło na to b6 3.0 V6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzy91 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Zdjęcie wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 forspam87 czy to oryginalny przebieg tego najstarsi górale nie wiedzą trzeba sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Dzieki chlopaki za zainteresowanie nie ma cisnien z tym autem ale jakby bylo godne uwagi i za dobra kase chyba bym wzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi