Gość -makaveli- Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 widzę że coś sie ruszyło ale bydgoszcz nie chce nawet do połowy drogi przyjechac w stronę torunia, a dwa to logiczne że jest was wiecej i statystyki w takim głosowania będą po waszej stronie zajmij się spotami Hondy ex-miłośniku Audi
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Rafi masz weekend wolny?? nie za dobrze masz??
rafi_a4 Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Rafi masz weekend wolny?? nie za dobrze masz?? jeden weekend na 3 miesiace wolny :polew:
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 jeden weekend na 3 miesiace wolny :polew: to faktycznie za dobrze masz DO ROBOTY
siucek Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 1. mam nadzieje, że poziom alk. we krwi pozwoli mi jutro na jazdę. Dzisiaj zakończenie rundy z drużyną. Mleka nie będziemy pili :naughty: Pozdro dla wszystkich
damian_qbass Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 widzę że coś sie ruszyło ale bydgoszcz nie chce nawet do połowy drogi przyjechac w stronę torunia, a dwa to logiczne że jest was wiecej i statystyki w takim głosowania będą po waszej stronie zajmij się spotami Hondy ex-miłośniku Audi Przepraszam ale Kolega chyba odrobine przesadza... to że ma sie inne auto nie oznacza że zaraz jest sie jakimś Ex - miłośnikiem... w życiu bywa różnie... a znajomości zostają te same, nawet jeśli ma sie inne auto. a odnośnie spota... fakt faktem myślałem że ustalimy spotkanie w neutralnym miejscu, ale jak widać... was jest niestety więcej, oczywiste że będziecie być u siebie na miejscu ... a ja nie wiem czy na czas przyjade do Bydgoszczy bo popołudniu prawdopodobnie jestem we Włocławku... ktoś robi te podziały ale to napewno Nie Toruń...
Blondi89 Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 ktoś robi te podziały ale to napewno Nie Toruń... Nie, no pewnie... to wcale nie Toruń robi te podziały... A tak poza tym ro
damian_qbass Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 proponowałem coś innego...dla obu miast w połowie drogi to wy i tak wybierzecie wasze miasto bo jest was więcej .. szkoda że brak kompromisów
rafi_a4 Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 wrocilem z aso wszystkie cztery rzeczy ktore zamawialem przyszly
Reniu Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 proponowałem coś innego...dla obu miast w połowie drogi to wy i tak wybierzecie wasze miasto bo jest was więcej .. szkoda że brak kompromisów Po ostatnim dwukrotnym olaniu spotu w Bydgoszczy gestem dobrej woli z Waszej strony było by pojawienie się w końcu w Bydgoszczy, dziękuję za uwagę Tymczasem czas na kawkę
rafi_a4 Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 proponowałem coś innego...dla obu miast w połowie drogi to wy i tak wybierzecie wasze miasto bo jest was więcej .. szkoda że brak kompromisów Po ostatnim dwukrotnym olaniu spotu w Bydgoszczy gestem dobrej woli z Waszej strony było by pojawienie się w końcu w Bydgoszczy, dziękuję za uwagę Tymczasem czas na kawkę
Artur82 Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 proponowałem coś innego...dla obu miast w połowie drogi to wy i tak wybierzecie wasze miasto bo jest was więcej .. szkoda że brak kompromisów Po ostatnim dwukrotnym olaniu spotu w Bydgoszczy gestem dobrej woli z Waszej strony było by pojawienie się w końcu w Bydgoszczy, dziękuję za uwagę Tymczasem czas na kawkę święte słowa...popieram w 1000%...
WIŚNIA Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Kawa... tez bym sie napił gdybym czajnik znalazł zachciało sie w sobote okna wymieniać
damian_qbass Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 no to ja się raczej moge nie pojawić bo nie wiem czy sie wyrobie niestety ! a koledzy z Torunia nie mam pojęcia jak sie na to zapatrują ...
psocia4 Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 no to ja się raczej moge nie pojawić bo nie wiem czy sie wyrobie niestety ! a koledzy z Torunia nie mam pojęcia jak sie na to zapatrują ... znając życie - nie przyjadą - albo spotkają się w Toruniu
Rekomendowane odpowiedzi