Kierownik Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Złodzieje wiedzą co dobre [br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 18:56_________________________________________________http://finanse.wp.pl/kat,104122,title,Paliwo-za-ok-24-zl-To-mozliwe,wid,13080480,wiadomosc.html?ticaid=1bb03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Złodzieje wiedzą co dobre :bicz: :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 [quote name=wera ] co tu taka stypa dzisiaj bo jest weekend i wszyscy odpoczywaja hehhehe taaa.... zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Złodzieje wiedzą co dobre [br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 18:56_________________________________________________http://finanse.wp.pl/kat,104122,title,Paliwo-za-ok-24-zl-To-mozliwe,wid,13080480,wiadomosc.html?ticaid=1bb03 http://motoryzacja.interia.pl/samochody/news/ma-spalac-litr-oleju-napedowego,1588285,415 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 http://moto.onet.pl/1636712,1,litr-paliwa-za-1-14-zl-to-mozliwe,artykul.html?node=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 nasz rząd na to paliwo nałożył by taką marżę że cena osiągneła by kwote wyższą niż obecne stawki ... bo to nowość by była... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 na moje to 10 zł za litr moze kosztować paliwo wtedy naprawdę było by luźno na ulicach w końcu. a nie tak jak teraz jeździ tych nieudaczników chmara i człowiek tylko się wkur... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Majki pierdzielisz trochę paliwo za dychę? :doh1: no chyba, że z Ciebie taki burżuj Tak w ogóle to dzieńdoberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siucek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam, mini dramat u mnie nie wiem w jakim miejscu w silniku mam wyciek oleju. Wczoraj jechałem do Sopotu i zapaliła mi się kontrolka niskiego poziomu oleju. Jak już dojechałem to po jakimś czasie kupiłem litr, dolałem a kontrolna nadal się pali :wallbash: :mysli: Nie wróży to nic dobrego ;( ;( ;( Ale i tak kocham to autko !!!! :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 sprawdz czy filtrem oleju i nigdzie nie ucieka... przy oringu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siucek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 sprawdz czy filtrem oleju i nigdzie nie ucieka... przy oringu Czemu akurat tam ?? Ten wyciek pojawił się po tym jak trochę go pocisnąłem do Torunia i z powrotem. 160-140 non stop. To był pt. wieczór, w sobotę jechałem do Sopotu i już czułem zapach oleju jak stałem gdzieś na światłach. ale nie sądziłem że aż tyle może mi oleju zlecieć. Jak spojrzałem ostatnio to widziałem że ten wyciek jest gdzieś bardziej w górnej części silnika bo olej kapał na układ dolotowy (chyba ) który biegnie do turbiny. Tam jest temp. i stąd ten zapach :wallbash:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 13:30_________________________________________________Dzisiaj powrót, autostradą już nie wracam ;( ;( ;( ;( nie chcę bulić jak coś by się stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Do mechaniora jedź i go dawaj na podnośnik i będzie wiadomo Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siucek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Do mechaniora jedź i go dawaj na podnośnik i będzie wiadomo Panie Tak się zapewne zrobi ale dopiero w Bydgoszczy !! Zaraz przejdę się po kolejną buteleczkę oleju :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Siucek a moze to efekt zbyt mocno podkreconego silnika?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 15:00_________________________________________________ :slina: :slina: :slina:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 15:01_________________________________________________ Do mechaniora jedź i go dawaj na podnośnik i będzie wiadomo Panie Tak się zapewne zrobi ale dopiero w Bydgoszczy !! Zaraz przejdę się po kolejną buteleczkę oleju :wallbash: zapodaj sobie Moby - Flower i w droge [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 15:03_________________________________________________a tak swoją drogą to może jakiś uszczelniacz puścił,np.na wałku rozrządu,albo na wale i pasek go przenosi dalej. zdejmij tą małą osłone z góry co jest przykryte koło pasowe od wałka rozrządu i zobacz czy tam sucho jest,bo jak jedziesz to pęd powietrza go pcha na cały silnik i śmierdzi ja tak miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi