gosia Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 Pytanko:jak zdemontować siedzisko bo chcę puścić pod nim przewody?
schiller Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 pociągnij mocnej to samo wyskoczy. natomiast oparcie to już trzymają śruby...
llevy Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 Oprócz śrub w oparciu trzeba zdjąć zagłówki i wyjąć prowadnice te plastikowe najlepiej czymś podważyć
Szymoonk Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 Siedzisko jest na zatrzaskach należy lekko pociągnąć do góry i samo wyskoczy natomiast oparcie przykręcone jest od dołu na 2 śruby. Gdy je odkręcimy zdejmujemy zagłówki i odchylamy dołem siedzisko i wkładamy rękę pod spód, palcami lekko ścisnąć prowadnice plastikowe od zagłówków i same wyskoczą do góry. A samo oparcie trzyma sie na 3 zaczepach lecz gdy wyłożymy te prowadnice od zagłówków nie będzie problemu wystarczy ciągnąc do góry =)
gosia Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Opublikowano 22 Listopada 2007 Chodzi mi o to na czym się siada...jak to unieść do góry żeby pod przeciągnąć kabelek od antenki cb
schiller Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 jak to unieść do góry żeby pod przeciągnąć kabelek od antenki cb ale no przecież już ci daliśmy odpowiedź
adadur Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 jak to unieść do góry żeby pod przeciągnąć kabelek od antenki cb ale no przecież już ci daliśmy odpowiedź No co chcesz kobietka nie ma tyle siły
gadi Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Pociągnij mocmo siedzisko za brzeg do góry, siedzi na zatrzaskach.
Rekomendowane odpowiedzi