RafuZG Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 sprayem taki efekt? podziw dla ciebie, chyba u siebie tez tak zrobię, na jakie listwy nakładałeś lakier na drewno?
Michał Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 sprayem dekory oryginalnie były takie jak na desce, aluminium anodowane (chyba?)
RafuZG Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 jak prysne na drewniane dekory to będzie git? ktoś zna odpowiedz?
Obsession Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 jak dobrze zmatowisz i odtłuścisz to będzie git
marcin248 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Witam i podłączę się pod temat , też przymierzam się do pomalowania dekorów u siebie w polifcie B5 , u mnie niestety ale mam granatowe wnętrze co nie strasznie razi w oczy , drewnopodobne dekory i jasne skórzane fotele i boczki i teraz tak, od strony kierowcy wytarł się jasny uchwyt do zamykania drzwi i to denerwujące drewno do niczego nie pasuje w związku z tym że oklejenie dekorów , uchwytów zamykania drzwi , popieliniczki i paska nad radiem przy przełącznikach mogła by się z czasem odklejać a żaden karbon moim zdaniem tu nie pasuje wymyśliłem żeby przemalować wszystko co jest w drewnie na kolor jasny (ecru) poler jak najbardziej zbliżony do uchwytów zamykania drzwi wraz z nimi, niżej klika fotek jak to wygląda, w nocy mniej (oświetlenie zimna biel led) denerwuje ale w słoneczny dzień co o tym myślicie ?
Obsession Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 moim zdaniem będzie to fajnie wyglądało tym bardziej przy takim wnętrzu
Lipekk Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja chciałem swoje listwy psiknąć w jakiś ciekawy biały kolor, ale to nie byłby to chyba dobry pomysł ? (wnętrze jest czarne)
A-rek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 moje dekory wyglądają tak lakier to czarna perła z palety VW
Michał Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 moje dekory wyglądają tak lakier to czarna perła z palety VW co profi, to profi efekt końcowy sporo lepszy niż u mnie to jeszcze przy okazji moje listwy po zamontowaniu:
Siwy Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 W B6 mam standardowe dekory - imitacje drewna. Planuje je oczyscic i pomalowac bez podkladu i wczesniejszego zmatowienia. Utrzyma sie lakier na takiej powierzchni czy nie bardzo :?:
Nosfer Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 W B6 mam standardowe dekory - imitacje drewna. Planuje je oczyscic i pomalowac bez podkladu i wczesniejszego zmatowienia. Utrzyma sie lakier na takiej powierzchni czy nie bardzo :?: Jak bardzo głupie jest to pytanie ?
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 W B6 mam standardowe dekory - imitacje drewna. Planuje je oczyscic i pomalowac bez podkladu i wczesniejszego zmatowienia. Utrzyma sie lakier na takiej powierzchni czy nie bardzo :?: jeśli nie zmatowisz wcześniej powierzchni to jak ma się na tym lakier trzymać :?:
Obsession Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 W B6 mam standardowe dekory - imitacje drewna. Planuje je oczyscic i pomalowac bez podkladu i wczesniejszego zmatowienia. Utrzyma sie lakier na takiej powierzchni czy nie bardzo :?: To tak jakbyś pytał czy ciasto drożdżowe wyrośnie bez drożdży Co to za filozofia zmatowić listwy? Akurat tych listew możesz nie podkładować jeśli są w idealnym stanie, ale bez matowienia szkoda Twojej roboty. Pomalujesz a potem mocniej zawieje i lakier zdmuchnie
Rekomendowane odpowiedzi