Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż elementów pakietu oświetlenie w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie dlatego pytam czy z tego powodu mi się przepaliło... Wpięte równolegle więc napięcie powinno być takie same. Reszta rzeczy świeci oprócz esp :confused4:

Jak wymienić i czy da się wymienić nie wiem a od tego ze dużo rzeczy podpięte raczej nie możliwe żeby się spaliło .

Spróbuj rozebrać ten przycisk (plastikowe zaczepy z tyłu przycisku ) jak się uda to dioda to tylko 1 zl. Jak nie to poszukaj używki ok 30zl.

Opublikowano

Właśnie dlatego pytam czy z tego powodu mi się przepaliło... Wpięte równolegle więc napięcie powinno być takie same. Reszta rzeczy świeci oprócz esp :confused4:

Jak wymienić i czy da się wymienić nie wiem a od tego ze dużo rzeczy podpięte raczej nie możliwe żeby się spaliło .

Spróbuj rozebrać ten przycisk (plastikowe zaczepy z tyłu przycisku ) jak się uda to dioda to tylko 1 zl. Jak nie to poszukaj używki ok 30zl.

Niech wyjmie przycisk i wyciągnie wtyczkę i na pinach gdzie przychodzi a) szaro-niebieski i B) brązowy (jednokolorowy!!!) podepnie 12V gdzie brązowy to masa. jak odpali to nie wina przycisku.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś może mi napisać jak ułożona i zamocowana ma być sprężyna w uchwycie wizytownika lub uchywtu na kubek ?

Teortycznie ma byc na walcu , a walec w prowadzeniu elementów wysuwajacych się.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie zakladal ktos lampki do podswietlania lusterka w osłonach przeciwsłonecznych?? nie moge sie doszukac..

Opublikowano

Panowie zakladal ktos lampki do podswietlania lusterka w osłonach przeciwsłonecznych?? nie moge sie doszukac..

Większość pewnie przy swapie podsufitki na czarną - potrzebujesz lampki oraz słoneczniki w wersji z przełącznikiem zintegrowanym z przesłoną lusterka. :)

Opublikowano
Większość pewnie przy swapie podsufitki na czarną - potrzebujesz lampki oraz słoneczniki w wersji z przełącznikiem zintegrowanym z przesłoną lusterka.

różnia sie te sloneczniki zwykle od tych z przelacznikiem wygladem?? w sensie jak na allegro takie wyczaic.. hmm zasilanie pewnie z lampki podsufitki??

Opublikowano
Większość pewnie przy swapie podsufitki na czarną - potrzebujesz lampki oraz słoneczniki w wersji z przełącznikiem zintegrowanym z przesłoną lusterka.

różnia sie te sloneczniki zwykle od tych z przelacznikiem wygladem?? w sensie jak na allegro takie wyczaic.. hmm zasilanie pewnie z lampki podsufitki??

Słoneczniki na pierwszy rzut oka są identyczne - różni je wtyczka ukryta w mocowaniu (to które wchodzi w podsufitę).

Zasilanie dobrze rozgryzłeś.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie kupiłem czarną podsufitkę kompletną z podświetlaniem diodą gałki zmiany biegów, z lampkami pod słonecznikami itd.

Jeśli dobrze rozumiem to dioda będzie świecić natomiast będę musiał pociągnąć sobie zasilanie z lampki głównej podsufitki do lampek słoneczników? Coś jeszcze mnie czeka o czym powinienem wiedzieć zanim się za to wezmę? ;)

Opublikowano

Panowie kupiłem czarną podsufitkę kompletną z podświetlaniem diodą gałki zmiany biegów, z lampkami pod słonecznikami itd.

Jeśli dobrze rozumiem to dioda będzie świecić natomiast będę musiał pociągnąć sobie zasilanie z lampki głównej podsufitki do lampek słoneczników? Coś jeszcze mnie czeka o czym powinienem wiedzieć zanim się za to wezmę? ;)

Nie - wszystko dobrze rozkminiłeś.

Opublikowano

ESP z chromem - 8E1 927 134 B - 54 zł

uchwyt na kubki z chromem - 8E1 862 534 L - 121 zł

schowek na monety z chromem - 8E1 941 561 E - 138 zł

Czy wiecie jakie sa nr do anglika? Dzwonilem do serwisu (Irlandia) ale gosciu nie jest zbyt kumaty i mowi ze nie slyszal o takich czesciach z chromem i pakietem podswietlenia :wallbash: . Moze jak mu podam nr to mi poszuka. Z gory dziekuje! :hi:

Opublikowano

Czy wiecie jakie sa nr do anglika?

Pewnie takie same, tylko początek będzie 8E2.

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

Dzieki sprawdze :good:

Opublikowano

Czy wiecie jakie sa nr do anglika? Dzwonilem do serwisu (Irlandia) ale gosciu nie jest zbyt kumaty i mowi ze nie slyszal o takich czesciach z chromem i pakietem podswietlenia :wallbash: . Moze jak mu podam nr to mi poszuka. Z gory dziekuje! :hi:

Numery będą te same tylko zaczynają się od 8E2.

Opublikowano

chłopaki a skad sobie załatwic takie nawiewy? bo na allegro niewidziałem a maiałem wczesniej b5 II lift i nawiewy podsietlane i bardzo mi brakuje ich w moim b6 AWX:)

Opublikowano

chłopaki a skad sobie załatwic takie nawiewy? bo na allegro niewidziałem a maiałem wczesniej b5 II lift i nawiewy podsietlane i bardzo mi brakuje ich w moim b6 AWX:)

Istnie bardzo duża szansa że nawiewy masz podświetlane tylko nie podłączone - karta płatnicza lub podobna w łapkii wydłubać trzeba jeden nawiew z boku i popatrz od spodu czy ma kostkę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Albo zrobic samemu. w tym watku sa przyajmniej dwie metody podane :)

Opublikowano

beda pasowac :good:

ale czaki ma po 10zł taniej :naughty:

Opublikowano

Jeszcze małe pytanko dla upewnienia .....

Czy w B7 tak samo samo się podłącza piny w drzwiach przy zakładaniu lampek w tapicerce drzwi, bo chyba wcześniejsze posty odnosiły się do B6...

Mianowicie posiadam jakieś dziwne zestawienie> B7 2005r. bez pakietu oświetlenia ( brak nawet lampek w drzwiach) Bixsenony, kiera multifunkcja>apropo czy po tym można dowiedzieć się jaki mam MK?

Planuje zebrać graty do drzwi i założyć światełka >na razie :wink4: a jak się to uda to zobaczymy co dalej :mysli:

Opublikowano

Jeszcze małe pytanko dla upewnienia .....

Czy w B7 tak samo samo się podłącza piny w drzwiach przy zakładaniu lampek w tapicerce drzwi, bo chyba wcześniejsze posty odnosiły się do B6...

Mianowicie posiadam jakieś dziwne zestawienie> B7 2005r. bez pakietu oświetlenia ( brak nawet lampek w drzwiach) Bixsenony, kiera multifunkcja>apropo czy po tym można dowiedzieć się jaki mam MK?

Planuje zebrać graty do drzwi i założyć światełka >na razie :wink4: a jak się to uda to zobaczymy co dalej :mysli:

Lampki w drzwiach podłączone są tak samo w B6 i B7.