Opublikowano 26 Stycznia 201214 l Ale pewnie chodzi o diody ktore sa w Panelu Oswietleniowym w podsufitce Nie. Tu chodzi o wersję kosza, w której właśnie znajduje się oświetlenie tej wnęki pod klimatronikiem. Kolega seves sprzedawał taki (http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=215233.0): Numer tej lampki: 8E0857355 -- Pozdrawiam. Sławek a czy ktos dorabiał już to? bo lampka w aso 40 zł to nie dużo ale własnie chodzi o to czy ktoś juz to robił? pozdrawiam
Opublikowano 26 Stycznia 201214 l robiłem taki myk u siebie :gwizdanie: kupiłem podswietlany kosz, przelozyłem tylko listwe z dioda do swojego, prad pociagnełem z ESP i swieci elegancko Z tego co pamietam nie trzeba nawet wyciagac całego kosza wystarczy wyjac klimatronik i podmienic listwy od gory, wszystko p&p
Opublikowano 27 Stycznia 201214 l Witam czy dostane jakieś odp na mój temat który jest w tym linku?? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=241338.0
Opublikowano 27 Stycznia 201214 l robiłem taki myk u siebie :gwizdanie: kupiłem podswietlany kosz, przelozyłem tylko listwe z dioda do swojego, prad pociagnełem z ESP i swieci elegancko Z tego co pamietam nie trzeba nawet wyciagac całego kosza wystarczy wyjac klimatronik i podmienic listwy od gory, wszystko p&p czyli co kupuje sobie lampke i gitara bedzie działac?
Opublikowano 28 Stycznia 201214 l musisz jeszcze pociagnac sobie prad, np. z ESP i bedzie dzialac, nie pamietam czy do listwy nie musi byc jeszcze osłony przystosowanej do niej zeby swiatlo swiecilo tylko do dolu a nie na klimatronik
Opublikowano 28 Stycznia 201214 l bo patrzyłem i nie zabardzo widze miejsca na ta lapke chyba ze trzeba cos przycinac;/
Opublikowano 28 Stycznia 201214 l w wersji nie oswietlanej jest pelny "daszek" nad wneka pod klimatronikiem chcac wsadzic listwe musisz miec ten niby daszek przystosowany do listwy. Ja kupujac caly kosz miałem wszystko w komplecie. Mam stary kosz w domu wiec mogl bym zerknac co i jak niestety bede w domu dopiero w nastepny wtorek
Opublikowano 28 Stycznia 201214 l to bardzo bym prosił, a tak z ciekawości ile dałeś za kosz, i odrazu jak byś mógł daj fotkę jak to świeci:)
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l za oswietlany kosz dałem 30zl a tak jak mowiłem moge dac zdjecie za jakies 2 tyg ................
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l Wita. chce kupic kabel tylko nie wiem jaki ma byc gruby zeby w maire byl taki sam jak ori dodam ze te kabelki maja byc do drzwi podswietlenia dolnrgo moze ktos wie i by mi wybral kabelek a tych aukcji http://allegro.pl/listing/user.php/run?us_id=5387106&order=pd&string=PRZEW%C3%93D&change_view=1 dziekuje i czekam pzodrawiam
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l a wiec ori kabel jest 2 żyłowy, płaski łączony, grubosc chyba 2 x 1,0 musisz miec tego ok 2m ale wez odrazu z 10m przyda sie do innych modyfikacji do tego parciana izolacja np. taka http://allegro.pl/tesa-tasma-izolacja-z-meszkiem-19x15-parciana-i2060759901.html wlutowujesz sie w instalacje czerwonych lampek podlaczasz do lamki białej, owijasz wszystko w/w izolacja (bedzie wygladac jak ori) łapiesz w wyznaczonych miejscach na czarne opaski szybko łączne i bedzie ori instalacja zaopatrz sie jeszcze w spinki tapicerki drzwi poniewarz podczas sciagania boczkow raczej połowa tego nie przetrwa
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l W Audi generalnie stosowane sa przedowy o takim oznaczeniu: FLRY(- sa jeszcze (-A) różnica polega że maja inne izolacje lub FLRYW-A i FLRYW - B to wg norm ale w niektórych przypadkach można użyć innych Problem może być później taki że pin przewidziany pod przewód 0,35 nie zaciśnie się dobrze na izolacji tak jak by to mialo miejsce w przewodzie dedykowanym. W oświetleniu -pakiecie oświetlenia generalnie używa się 0,35 mm2
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l dzieki koledzy kupie 0,35mm oraz 1.0mm kabnelek i tak sie przyda zawsze pzodrawiam
Opublikowano 30 Stycznia 201214 l to już lepiej kup 0,5 mm bo 1,0 jest dość gruby już a 0,35 to cienizna że przerwać łatwo.
Opublikowano 30 Stycznia 201214 l no rzeczywiscie 1mm to za duzo ,bierz 0,5 . A co do pinów to zawsze mozesz kupic lampki razem z kostkami lutujesz ori kostki wlutuwujesz sie w instalacje owijasz izolacja i masz ori
Opublikowano 2 Lutego 201214 l Może pytanie pomocnicze. Jak zdemontować front/panel od wizytownika aby go nie uszkodzić. Dorwałem podświetlany i chcę zmienić mój front bo tamten jest porysowany. A może w drugą strone: jak wymontować plastik/plexi przewodzący światło w celu przełożenia go do mojego wizytownika który jest niepotświetlany. dzięki
Opublikowano 2 Lutego 201214 l Witam, Mam pytanie czy ktoś wie może jakie są potrzebne wtyczki do oryginalnie podświetlanego wizytownika i uchwytu kubka, są tylko listwy z plexi ale nie widać żadnych pinów, a w serwisie nie wiedzą jaka wtyczka oraz jaki gruby pin jest potrzebny. Proszę o pomoc
Opublikowano 2 Lutego 201214 l Panowie a który kabel od esp trzeba ciachnąć aby podłączyć kubek i wizytownik
Opublikowano 2 Lutego 201214 l Panowie a który kabel od esp trzeba ciachnąć aby podłączyć kubek i wizytownik Kolego te same kolory co w włączniku świateł,wszystko masz napisane na pierwszej stronie