opti Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Nie ma nic takiego co zalozysz bez zadnych przerobek. Najmniej roboty to przy mini H1 6.0 bys mial, ale do tego musisz jeszcze miec przetwornice i zarniki, wiec w 3 stowkach nie ma szans sie zamknac. Czy ktoś montował taki zestaw w lampach valeo w b5 ? https://pl.aliexpress.com/item/DARMOWA-WYSY-KA-DLand-2-5-CAL-MINI-UKRY-BIKSENONOWE-PROJEKTOR-OBIEKTYWU-6-0-H1-H4/32677784311.html?spm=2114.56010608.4.2.FjH3O4 Jaka jakość takiej soczewki, bo 50zł za komplet hmmm....... ? Dużo rzeźby przy tym zestawie, w porównaniu do wstawiania soczewki np. z a6, q7 itp...... ?
Dawidepd Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Panowie potrzebna jest wasza pomoc. Nie wiem jak u was ale u mnie pogoda od pon nie za ciekawa duzo jeźdze deszcz pada szybko cimno sie robic . Potrzebuje zebyscie mi doradzili jakis zestaw dobry do 300 zł z wys . Ten zestaw xenona. Mam lampy valeo. Cos zeby podpiac i wszytsko pasowalo bez zadnych przerobek. Podajcie jakies dobre i zeby dawaly rade w nocy i na mokrrym asfalcie. Bo na h7 tych lampach to jest katastrofa ja nic a nic nie widze. Jak wlacze halogeny troche lepiej ale szalu nie ma. Ale nieraz jedzie debil i mruga ze go niby razi nie wiem co. Wiec jak by ktos był taki dobry i polacil cos fajnego, I moze jak by ktos dal foto jak to swieci. Wilkie dzieki Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka No jak nie ma jak na all jest tego pełno. Chodzi mi konkretnie o ten zestaw hid xenon h7 to tam jest cały zestaw. I zaczyna się od 70zł moje pytanie jaki był by dobry do moich lamp i jakie mocne światło najlepsze jest ile kelvinow. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
booolek Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) chłopie jak masz wypalone odbłyśniki to choćby założyć najdroższy zestaw hid czy ori xenona to i tak nie będzie git. jak to się mówi Z WITKI BATA NIE UKRĘCISZ. Edytowane 8 Października 2016 przez booolek
Dawidepd Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 No dobrze masz racje. Ale ciezka sprawa z tym bixen. Bo nie mam nikogo tu w boblizu, a wysylac nie bede bo auto uzywam na codzien i nie mial bym zastepczego ;/ I lipa sie robi.
dawidoks Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Jak jest z zasilaniem przetwornicy koito d2s? Trzeba rzezać ori wiązkę?
bidzio1 Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Tylko wtyczkę do przetwornicy
dawidoks Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Tylko wtyczkę do przetwornicy Na alledrogo są przeważnie przetwornice bez wtyczek. Nie masz na sell przypadkiem przetwornic?
bidzio1 Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Do dajesz dwie wsowki i tez będzie dobrze. Koito nie mam
dawidoks Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Do dajesz dwie wsowki i tez będzie dobrze. Koito nie mam Denso = koito? Denso jest wersją slim?
dawidoks Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 to jest to samo. Ale słyszałem gdzieś przeczytałem że Denso nie są szczelne? Będę zakładał w miejscu ori.
bidzio1 Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Tak to prawda nie są hermetyczne. Oryginalnie w lampie np Avensis jest specjalna kieszeń na przetwornice
dawidoks Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Nie zmieszczę ich w lampie. Jakieś rozwiązania problemu są dostępne?
dawidoks Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Łączenia przetwornicy rozumiem? Czy cała? Jak z kostkami? Te będą odpowiednie mam nadzieję? http://allegro.pl/przetwornica-przetwornice-denso-ksenon-xenon-i6537207911.html Edytowane 9 Października 2016 przez dawidoks
apocalipto Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Pytanie, jak macie zamontowane przetwornice koito? Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Mario82A4 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Ma ktoś jakieś sprawdzone żarówki h7 Led pod dzienne
grippen Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Pytanko kto by sie podjol przeróbki pod bixenon plus przetwornice do nich prosze o onfo Ma ktos numer do qwertego
krzysiekml Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 pytanko jak wyżej,kto jeszcze tu ogarnie przeróbkę lampionów z h7 na bix ? qwerty już jakiś czas nieaktywny tel jaki miałem kiedyś do qwerty-ego 662-677 497
bidzio1 Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Jak by ktoś chciał to coś tam od czasu do czasu robie
Rekomendowane odpowiedzi