RafuZG Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 nie sr** się tylko rezaj jak się policja zosrientuję że masz bixenon bez sprysków od razu na 2 lata zamykają, ale powiem ci warto dla efektu jaki daje bi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 oki.a wie ktoś jak sie mają przepisy lub jak sprawa by sie zakończyła, jak ma sie ten bi i dojdzie do jakiejśc sytuacji nieprzyjemnej której ten bi nie był niczemu winny? :polew::polew: chodzi Ci o lampy czy o orientacje ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Mam takie pytanie, po przerobieniu mamy krótkie i długie w soczewce tak? I kolejne to po przeróbce można tylko wsadzić żarniki D2 czy H7 też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 zwykle D2S, rob Bix-a i sie nie zastanawiaj mi Gwerty zrobił ponad rok temu i jest zaje...qurwa...biscie bez przesady, na długich, w nocy, na prostej drodze moge naliczyc 14 słupków wali po slepiach strasznie :decayed: :decayed: :decayed: jak ktos jedzie na przeciw mnie na długich nie nie chce mu sie zmieniac to od razu włączam długie i juz jest wyleczony :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 I o to mi właśnie chodzi. Bo poważnie na tym moim szmelcu nic nie widać w nocy, z ledwością bym ci z 3 słupki naliczył Jaką barwę masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 std żarnik, ori zenon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Muszę wysłać lampy do qwertego bo naprawdę porażka jak narazie. Dzisiaj założyłem zwykłe H7 zobaczymy jak będzie świecić. Dzięki dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blutucz Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Witam Panowie. Jak w bixach jest ta przeslona odpowiedzialna za swiatla krotkie i dlugie, to tam jest silniczek od ktorego wychodza dwa kabelki. Jak mam to podlaczyc zeby smigalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 pod zarówkę od swiateł drogowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blutucz Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 To sa dwa czarne kabelki czyli jeden to + a jeden - tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian81Z Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 tak ,+ z długich a - to wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 ori xenon View image: 2012 10 12 19 08 12 Po wymianie na bi: View image: 2012 10 13 19 12 41 chyba nie trzeba komentować jakości po wymianie:whistling: qwerty dzięki za soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assist Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 ori xenonhttp://s12.postimage.org/jtd11z0fg/2012_10_12_19_08_12.jpg Po wymianie na bi: http://s12.postimage.org/hq7781q0c/2012_10_13_19_12_41.jpg chyba nie trzeba komentować jakości po wymianie:whistling: qwerty dzięki za soczewki poki co zdjeć nie widzę BTW:jakie koszta za soczewki? moze byc PW EDIT: w zacytowanym Twoim poscie linki są.. pzdr. assist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 poprawiłem, teraz powinno być widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assist Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 jest ok. Napisz ile taka melodia (bixenon) pzdr. assist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blutucz Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 dzieki za pomoc panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 ---------- Post dopisany at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- Wielkie dzięki dla gwerty i góral.tz za pomoc. efekt :jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 dzieki że o mnie zapomniałeś..... :polew::polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 i Tomkowi za wskazanie nowej lepszej drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Fajne garaze tam macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi