czaki22 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 a co u was panowie taka cisza moze jakis spocik wspolny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 a co u was panowie taka cisza moze jakis spocik wspolny ? Hmm moze być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Macqo jak maturka poszła?? :naughty: hehe ta pijany dobrze ykk mowi xD za***any chodze juz od ponad tygodnia miedzy czasie jakoś ustne zdawalem troche mi się jezyk platał ale git jutro ostatni wiec wiesz haha kolejny tydzien mnie bedzie trzeźwego dorwać już autem to nie jeżdziłem wieki xD hahah ;];];] zadko kiedy nawet wlacze kompa ale tak patrze i patrze Młody zaległo bo zaległe <lol2> ale WSZYSKIEGO NAJ NAJ TO NIECH BEDZIE JUŻ NA PRZYSZLY ROK haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Nowa kolekcja odzieży klubowej >> WIOSNA - LATO 2009 << Serdecznie Wszystkich zapraszam na zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 I co z tą MajóVWką ?? jedzie ktoś ja lece tam ale nie swoim autem ;] będe za nawigatora robił "ciały cias plrosto plrosto" haha %%% :polew: [br]Dopisany: 20 Maj 2009, 09:53_________________________________________________Panowie Jaki zlocik był MIODZIO niby VAG ale większość to byly golfy 1,2,jetty i takie same culty ale piękne auta ) jak dorwe zdjęcia od kolegi wrzucę coś pozdro kiedy jakiś spot ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek k Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 No właśnie. Kiedy jakis spot bedzie? moze sobota 30-sty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 O której godz. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 ooo godzinie dobrej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 18 ? może być ? Ty Macqo Ciebie jeszcze trzyma po tych maturach ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 hee Młody po majóVWce bardziej robiłem za pilota xD i drogówke 2w1 pokaże wam foty <lol2> hahahahha Macqo policjant O.o tajniak :polew: [br]Dopisany: 25 Maj 2009, 23:42_________________________________________________bedzie pewnie a w tą niedziele ? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 kto od Was jeździ czarnym bądz granatowym sedanem B5 w TDI na blachach KNS, bo wczoraj w nocy widziałem w Rzeszowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Maciek, ten ciemny sedan stoi u mnie na osiedlu na Kr. Augusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 A widzisz, wczoraj w nocy pojechał w okolice makro :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulek Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 hee Młody po majóVWce bardziej robiłem za pilota xD i drogówke 2w1 pokaże wam foty <lol2> hahahahha Macqo policjant O.o tajniak :polew: [br]Dopisany: 25 Maj 2009, 23:42_________________________________________________bedzie pewnie a w tą niedziele ? :naughty: gdzie te foty bo ciekawy jestem :gwizdanie: :decayed: a spota to tak żeby ładna pogoda była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 kurde no nie mam zdjęć w dalszym ciągu <spoko> spróbuje przyspieszyć to ;D :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 JEST 5 MIEJSC WOLNYCH NA ZLOT LETNI W PILE 10-12 lipiec !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Pany, jeżeli ktoś może to zapraszam do udziału http://www.a4-klub.pl/smf/malopolska_spelniamy_marzenie-t65919.0.html;msg919956#msg919956 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 eee co tu taka Cisza?? Co z tym spotem?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Trzeba zrobić jakiegoś małego spotka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi