stifii Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Na forum A6 tez jeden kolega zamontował zderzak od RS6 i tam ładnie wszystko krok po kroku opisał wraz z fotorelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 boberek musisz sprawdzić jaki masz moduł bordnetz Potrzebny jest taki 4F0 910 279 K ale pewnie będziesz miał A albo D Robisz wszystko przy kablach od modułu i tak dzieląc to na lampy bordnetz lewa lampa: Tniesz: T10A-6 T10A-8 Kabel który szedł do pinu T10A-6 podłączasz do pinu T10A-8. Kabel który szedł do pinu T10A-8 zostaje we wiązce niepodłączony Tniesz kabel wchodzący do pinu T32C-4 i podłączasz do T10A-6. Pin T32C-4 zostaje niepodłączony. prawa lampa: Tniesz: T10A-1 T10A-2 Kabel który szedł do pinu T10A-1 podłączasz do pinu T10A-2. Kabel który szedł do pinu T10A-2 zostaje we wiązce niepodłączony Tniesz kabel wchodzący do pinu T32C-15 i podłączasz do T10A-1. Pin T32C-15 zostaje niepodłączony. [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 20:17_________________________________________________A co do zderzaka RS-a to słabo to wygląda do reszty bryły zwykłej A6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojoo Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Wszystko działa jak należy Efekt jest super samochód wygląda dużo młodziej. Chcę jeszcze wymienić sterownik świateł mocy "BORDNETZ" aby H7 działało z bi-xenonem. Tylko musze sprawdzić jaki musi być numer A tak w nocy wczoraj Kupujac te lampy nie przerobili Ci ich tak zeby działało bez zmiany bordnetza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Przerobili ale ja chciałem jak ma ori. [br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 08:30_________________________________________________Kilka nowych zdjęć ale sprzęt jeszcze zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 zdjecia fatalne ale auto ladniutkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Wiem ale myślałem że aparat 8.1 da radę zobaczę jeszcze w dzień. Lustrzanki się nie dorobiłem (nie ciągnie mnie w strone foto ) jak nie to od maku pożyczę [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 21:20_________________________________________________Tu jeszcze ledy i hidy w halogenach wywaliłem się na starcie byłem pewny że żarówki są jak w B6 H11 a tu H7 ale dokupione żarniki i doświetla w nocy super HID 6000K ale nie używam ich do jazdy (nawet we mgle) tylko jako HOME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 kurde za takie zdjęcia powinni do wiezienia wsadzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 No tak Pakiet oswietlenie zrobiony Musisz zmienic sprzet do robienia fotek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 już wiemy że Paparacci z Ciebie nie będzie ale laperia pierwsza klasa 6000k w halogen też tak mam zamiar zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Pełen wypas Może teraz wymienić siedziska na alca?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 8 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Mój dostawca bajerów do środka miał al-cantarę ale wsadził do swojego B6 ;( myślę nad zrobieniem środka foteli białą skórą ale to dopiero jak go obkleję białą folią ale ten mod jest na przyszły rok . Na zimę szkoda foli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinque Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 autko niczego sobie, ale zdjecia robione pilotem od telewizora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 program kiedy robisz ? takie ładne auto nie może być wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Myślę nad tym [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 21:38_________________________________________________Dodałem nowe fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 resztę chromów (relingi i obwódki szyb) też by się przydało zaczernić ale fura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 reke bym dal se uciac ze pisalem kiedys w tym watku a w nowych odpowiedziach nie mam a6 kolor srodek jedynie co mi nie pasi - trumniak(avant) podoba mi sie srodek w a6 jest mysle caly czas o bmw 530d ale chyba nie dam rady siedziec w bmw srodek jest slaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Dodałem nowe fotki wreszcie sie zmusiles dlaczego nie polakierowałes tej blendy na zegarach na piano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Dodałem nowe fotki wreszcie sie zmusiles dlaczego nie polakierowałes tej blendy na zegarach na piano? Się robi szukam jeszcze przełącznika świateł od polifta z chromem . Jak mam rozbierać wszystko to raz [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2011, 13:22_________________________________________________David też oglądałem 5 ale jednak padło na A6 C6 i jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 a lusterko wewnętrzne fotochrom będzie? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Dodałem nowe fotki wreszcie sie zmusiles dlaczego nie polakierowałes tej blendy na zegarach na piano? Się robi szukam jeszcze przełącznika świateł od polifta z chromem . Jak mam rozbierać wszystko to raz [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2011, 13:22_________________________________________________David też oglądałem 5 ale jednak padło na A6 C6 i jestem zadowolony Młody, a nie obawiałeś się problemów z wtryskiwaczami, rozrządem, który notabene również w modelach po 2007r. lubi przeskoczyć i rozpieprzyć motor? Właśnie stoję przed wyborem autka i zastanawiam się nad 3.0tdi BMK 225km w trumniaku, a z drugiej strony kusi mnie e6x. W przypadku pierwszego jakby wziąć poprawkę, że trzeba będzie zainwestować we wtryski + w najgorszym wypadku rozrząd (w sumie jakieś 10tyś.) i świadomie je kupić, to też nie powinno być chyba źle, co? Ile Ci ta lalka siorpie w mieście i w trasie jeśli można się dowiedzieć, bo szwagier w sedanie z ciężką nogą, przy BMK + tip nie schodzi niżej 12l/1100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi