Młody Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Panowie czym wyczyść pozostałości kleju (taka pianka ) na felgach po starych odważnikach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ja to zdzierałem starą kartą plastykową . Trochę się namęczyłem, ale wszystko ładnie zeszło, najlepiej na mokro to robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Myślałem to benzyną ekstrakcyjną potraktować, miałem też siostrze zwinąć zmywacz do paznokci ale ten może mi felgę odbarwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel20 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Nielsen tar and glue remover NIELSEN TAR AND GLUE REMOVER 1L - USUNIE SMOŁĘ I KLEJ - ShowCarShine - Detailing Shop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Myślałem to benzyną ekstrakcyjną potraktować, miałem też siostrze zwinąć zmywacz do paznokci ale ten może mi felgę odbarwić Ja się właśnie bałem cokolwiek lać na felgę, dlatego ciepła woda, plastyk i cierpliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ja już od dzisiaj na 20' oby nie sypało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 to dawaj foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 A ma jedną czy dwie z mycia. tak mi zeszło z przekładaniem, myciem auta z zewnątrz i czyszczeniem skóry że już nie miałem ochoty gdzieś jechać aby zrobić fotki. ---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 17:57 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Piękna kosa:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Dzięki i tak jeszcze środek, kiera z S4 B8 gałka pod kierownicę i tak cała decha To tyle, może jutro zrobię jakieś fotki na tych felgach. Mam też plan na nowy mod który może uda się zrealizować w tym tygodniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Pieknie te c6 sa:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 hej nie za bardzo te fele wystają zrób jakies foty od tyłu i przodu bo tak to słabo widac . A tak poza tym to auto wygląda genialnie na tych kołach:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Pięknie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 świetnie to koło na a6 wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Nie mogę tutaj zaglądać... chce C6:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Dzięki za miłe słowo bałem się tych felg ale jednak jest O.K. nic tam peter nie wystaje. Schowane koła źle wyglądają. Jutro postaram się zrobić fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 z zewnatrz petarda poza tymi niebieskimi zaciskami dobrze ze dales 245/30R20 a nie jakies 265... bo to by sie w ogole na feldze 8.5j nie ukladalo. ps. da sie zmienic znaczek s4 na kierownicy na jakis s-line / s6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Tak możesz zmienić sobie na jaki chcesz. Mają te same wymiary. Ja miałem S4 i zmieniłem na s-line. P&P:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 dzieki ps. 20" w c6 wyglada idealnie .... az mi sie zachcialo 21" przez to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Stark Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Przyemnie to wyglada teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi