koman Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Ale lamentujecie jak stare mohery sam mam silnik 1.6 z instalacją i nie narzekam ... Poza tym on będzie jeździł tym autkiem a nie wy więc dajcie już spokój , lepiej będzie jak doradzicie mu z modami a nie dyskutowali o silniku Gratuluję zakupu oby ci się nią jeździło jak najdłużej
HaVoK Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Oo panie! O rezaniu to jest cały dział warsztat, stylizacja itd. A nawet w dziale Moja A4 jest masa pomysłów, które wpisałem do swojej listy planów Jak mi się nudzi to wbijam na forum i szukam kolejnych inspiracji. Na forum zarejestrowałem się od momentu kupna Audioli, a udzielać zacząłem się dopiero kilka miesięcy później.. I co? I zaczęło się inwestowanie Także popatrz po innych tematach, poczytaj i znajdziesz napewno coś co będziesz chciał wyrezać u siebie
Armi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Co wy chcecie od tego silnika ? Jeśli komuś nie potrzebny jest jakiś zrywacz asfaltu, chce się dostać bezpiecznie i w miarę szybko z punku A do punktu B to po jakiego grzyba większy silnik? Bezsens ... Ładna, dbaj o nią Szerokości. Od tego jest większy silnik, zapas mocy w kryzysowych sytuacjach. Auto bardzo ładne ale silnik niestety nie. Ja bym w niego nie inwestował, szkoda zachodu.
?ukasz11 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 W odpowiedzi na rosnące ceny paliw tak jak pisałem wcześniej jest Lpg koszt 2100zł jak narazie działa bez zarzutu.
HaVoK Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 W odpowiedzi na rosnące ceny paliw tak jak pisałem wcześniej jest Lpg koszt 2100zł jak narazie działa bez zarzutu. Nie jestem zwolennikiem tego typu modyfikacji, ale co tam Niech Ci służy jak najdłużej, jak najlepiej i bez żadnej awarii
lukasl Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 a nie chciałeś wlewu gazu pod klapką tank ja tyle samo zapłaciłem za instalacie, rok temu nie klekoczą mocno te (czerwone) pod maską
bronekb5 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Na razie to tylko rozrząd zrobiony był a w tym tygodniu włoże mu sekwencje bo te ceny bęzyny ponad 5zł to No rzeczywiscie sie nie chwalił Ale ze mnie gapa. sorry.
danielom Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 nie chciałeś wlewu gazu pod klapką tank tak sie wtrace, ale lepiej wymienic dokladke pod zderzakiem w razie wywalenia lpg niz miec otwor kolo wlewu na stale:D
lukasl Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 nie chciałeś wlewu gazu pod klapką tank tak sie wtrace, ale lepiej wymienic dokladke pod zderzakiem w razie wywalenia lpg niz miec otwor kolo wlewu na stale:D ??? a co ma wywalić niby
Rekomendowane odpowiedzi