diman Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 wczoraj o 14.50 udało mi sie zerejestrować auto i zakończyć temat opłat - jak zwykle na styk - przed samym zlotem Zaś czas gdzie autka nie używałem i sobie stało w garażu wykorzystałem na pierwsze mody - kierownica ( nówka sztuka z przebiegiem 0 km ) - gałka zmiany biegów ( używka ) - ledy tył ( nówki sztuki ) .............no i narazie to tyle następnie po powrocie z BT będzie soft by compsport + s-line zewnętrzny wygląda zacnie :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Ale po BT będzie wytarta jakby miała z 300k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Ale po BT będzie wytarta jakby miała z 300k :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Jutro biorę od Ciebie kluczyki i trza przetestować Mody Ja osobiście założył bym kiere od RS5 ale ta też daje radę Nie będę miał w Bukowinie kluczyków z auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 tylko bilet pks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 najlepszy mod to lampy led zgadzam się - ale kiera też cieszy - bo nowa wygląda cudnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 miron jaki ty masz dokładnie kolor :?: Czarny metalik tzw. phantomschwarz :?: Bo wydaje mi się że nie jest to najczarniejsza odmiana, chyba że tak zdjęcia robiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 dokładni tak - mega mi się podoba - jest sto razy lepszy miż miałem w B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 dokładni tak - mega mi się podoba - jest sto razy lepszy miż miałem w B7 No to git B7 to był akryl czyli ciemniejszy na to wygląda co mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 źle Cię zrozumiełame - to właśnie jest najciemniejsza wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Ramki zmien Pieknie sie prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 źle Cię zrozumiełame - to właśnie jest najciemniejsza wersja Ahaa, to najlepiej porównamy ją z B8 Cubra bo on twierdzi że ma najciemniejszą odmianę a przy okazji zrobimy im sesje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 pewnie mamy te same kolory lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Widze że choroba tuningu postepuje, gonisz Orzełka, ledwo co kupił auto a juz tyle modów. Ale to pozytywne, bardzo ładnie ta kierownica wygląda. Najważniejsze że udało ci się zarejestrować autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Najważniejsze że udało ci się zarejestrować autko dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 ledy :slina: :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 No, no! Miał nie jechać nową furą... :polew: Waryjot z Ciebie i tyle! Modziki :kox: Teraz będziesz musiał pilnować LEDów w BT... :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 wczoraj o 14.50 udało mi sie zerejestrować auto i zakończyć temat opłat - jak zwykle na styk - przed samym zlotem Zaś czas gdzie autka nie używałem i sobie stało w garażu wykorzystałem na pierwsze mody - kierownica ( nówka sztuka z przebiegiem 0 km ) - gałka zmiany biegów ( używka ) - ledy tył ( nówki sztuki ) .............no i narazie to tyle następnie po powrocie z BT będzie soft by compsport + s-line zewnętrzny :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Miron Ty jak Siemian lubisz grube mieć w ręce ? dlatego kierę zmieniłeś ? no chyba, że ta sama grubość kiery jest to sorry na Ledach fajnie wygląda nie stuka Ci nic w zawiasie podczas ruszania/hamowania ? mój ex. dyrektor ma taki problem w takim aucie ale z przebiegiem 40 tkm, muszę ustalić co się zepsuło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 nic nie stuka - przebieg ma za mały i tyle - nalataj mu 170 tyś km i wszystko będzie dotarte [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 21:51_________________________________________________foto nie ciekawe ale tylko tyle udało mi sie zrobić - nie ma to jak efekt na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi