variocustoms Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 no wiesz, 40 tkm w Polsce to może jak 170 w DE podobne ledy widziałem w nowej Dacii Logan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 ....fiiiu ... fiiiu :gwizdanie: miron niezle modzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 kozacka mody ,cóż. b6 ,b7 kazdy wie jakie byly wiec b8 gorsze nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 kozacka mody ,cóż. b6 ,b7 kazdy wie jakie byly wiec b8 gorsze nie bedzie mam nadzieje ....fiiiu ... fiiiu :gwizdanie: miron niezle modzisz w sumie to już skończyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Mironek ledy i kiera no i dobrze że gałka tez zmieniona bo tamta jakoś nie pasiła w tym aucie. A teraz spać bo rano jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 ja już siedze w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Mironek ledy i kiera no i dobrze że gałka tez zmieniona bo tamta jakoś nie pasiła w tym aucie. A teraz spać bo rano jedziemy No właśnie w kime Dobranoc [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 23:06_________________________________________________ ja już siedze w aucie Śpisz w nim czy co :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Jak jak bym sobie teraz kupił B8 w sedanie 3.0 TDI to pewnie nocowałbym przez kilka pierwszych dób w nim :decayed: Do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_CCCO Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dziś widziałem Twoją byłą B7 w Katowicach wypolerowana pięknie się prezentowała b8 również za***ista ta felga rs6 II robi robotę, a przebieg pikuś Auto służy do jazdy a nie do patrzenia itd doreżać pakiet s line + chip i KLASA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Miron nauczyłbys sie w końcu wstawiać zdjęcia w duzym rozmiarze na forum żeby nie trzeba było ich otwierać w nowych oknach :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 01:25_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 najlepsze jest oznaczenie silnika czyżby to miało jakiś podtext?? ja bym się wqrwił na Niemca co wymyślił to CAPA (czytaj z angielskiego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Oświeć nas z tą Capa... :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 furka pięknie wygląda, na żywo jeszcze nie miałem okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Strucel z allegro... najlepszy jest opis... "pole numerowe całe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 robicie OT w temacie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 robicie OT w temacie !!! w sumie racja, koniec OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 co mi radzicie jestem na etapie myśli o przyciemnieniu - dzieciak mi marudzi że mu w oczy świeci. I mam dylemat - zrobić tylko tył dla dobra i wygody dzieciaka i mieć spokój z policją ( masz szczęście to przez 2 lata nikt się nie czepi a mając pecha po 2 miesiącach będzie zrywanko ) czy iść też w stronę wyglądu i zrobić też najdelikatniej jak sie da też przód (łamiąc przepisy tym samym). myślałem na początku o montażu rolet bocznych ale nawet nie wiem czy w B8 jest to możliwe a jak jest to pewnie koszty nie małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Roletki sa w B8 w AS0 700 pln sztuka Lepiej juz sciemke zrobic samego tylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Sciema tylu lub calego z tym ze przod delikatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi