miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 na piątek jestem umówiony na ścieme sszybek i już nic w tym tygodniu nie robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja pindole ej no Miron, do B5 20'' nie wchodzi [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 15:37_________________________________________________w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 15:38_________________________________________________Ps .Moje poprzednie fele z oponkami będą do sprzedania za 4500zł jak by ktoś był chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 co do samych felg to moim zdaniem lepszych nie ma - ideałem było by gdyby ET było 36 ale ogólnie jest OK myślę no chyba na tyle ciut za bardzo wystają felgi :gwizdanie: Ogólnie ale racja że fela już oklepana ale nie zmienia faktu że jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 właśnie wystaje bardziej z przodu - tył jest nawet schowany[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 15:41_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 to teraz jeszcze gwint i będzie elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 fela oklepana ale i tak nie ma w czym wybierać - te które miałem wg mnie są śliczne ale te jako jedyne dają efekt głębi feldze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 to teraz jeszcze gwint i będzie elegancko obawiam się ze gwint przy tym ET nie będzie banglał :gwizdanie: Mironek ciut za bardzo wystają ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 265/30/20 wlazlo piekny kultowy wzor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ej Mirek a nie wystają one za bardzo co? Mendy się nie przyczepią? poza tym fajnie to to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 na żywo naprawdę jest OK w B7 wyglądało to znacznie gorzej - jak będzie trzeba to się zrobi małą kosmetyke nadkoli i będzie cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 na żywo naprawdę jest OK w B7 wyglądało to znacznie gorzej - jak będzie trzeba to się zrobi małą kosmetyke nadkoli i będzie cacy :gwizdanie:Co do ściemy szybek to przód też zrób tylko delikatniej i nie będzie przeskoku/różnicy między przodem i tyłem. I w tym tygodniu już nic nie rób! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Coz moge powiedziec.. Zawsze slysze jak oklepany wzor to jest a znajdz mi druga b8 na tych kolach.. A5 tez znowu nie tak nasrane na tym kole.. :gwizdanie: Reasumujac jest troszeczke wystaja..mogles polowac na nie jeszcze z A8 i chyba Q5 (inne ET) Probowales? BTW to nie jest felga od S5 a Audi Exclusive do A5(mozesz ja do kazdej A5 zamowic przy skladaniu wozu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Teraz wygląda Nie będzie trzeć na hopkach o nadkola jak Ci wsiądą 4 osoby :?: Paweł lookałeś w swojej A5ce czy masz fele bo pewnie Ci miron zajeboł :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 No no, 20" wyglada super. Ale troche lipnie ze wystaje z przodu.. Jezeli nie ma wiekszej gleby niz S-Line w A4 B8 to idealnie pasuje 9x20 ET38 i oczywiscie wieksze ET. Ale guma max 255. Dopiero powyzej ET42 mozna pakowac 265/30R20 zeby nie wystawalo. Z tylem jest ciekawie bo mozna wpakowac tam nawet 10,5x20" ET48 z guma 255/30 lub dla hardcorowcow 11x20 ET45 i 285/25R20 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Iles dal za to dobro? Moze byc na PV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Teraz jak porównuje poprzednie 19" w tej budzie B8 to optycznie wyglądały jak 18" w B6 czy B7, teraz 20" wyglądają odpowiednio jak 19" w tamtych budach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 yebany Miron że on nadąża drukować te bilety NBP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Miron.... tyś to jest dzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 yebany Miron że on nadąża drukować te bilety NBP Miron dawaj namiary na tą Knurowską drukarnię szacun i respect po raz kolejny, czeszesz wszystko i wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi