miron78 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 zamiast jajek pewnie B8 poswieci Ps. w domku będę ok 22.30 to coś tam wkleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_CCCO Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 czekamy czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 tylo zeby nie zapił bo wstawi przechylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_CCCO Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 tylo zeby nie zapił bo wstawi przechylone hah to sobie przechylimy, żeby było jak trzeba byle zdjęć nie robił po zapiciu, bo może być gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 macie kilka na szybciora - bez mycia fury RS6 II 20 cali ET38 szer 9 i dla porównania : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ta felga pasuje do tego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ta felga pasuje do tego auta jestem tego samego zdania - a najważniejsze że nic nie obciera [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 22:40_________________________________________________tylko na B8 jakoś strasznie wielkość felunku się gubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 mirek znowu małe fotki zainstaluj sobie Fotosik managera i możesz wrzucać fotki w pełnym rozmiarze na forum autko ślicznie na tych kołach wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 szczerze to nie widziałem nigdy B8 na 20 calach w realu więc nie trudno mi to ocenić naprawdę jest ładnie, jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Benne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_CCCO Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 hoh naprawdę ślicznie się prezentuje b7 widziałem na żywo konkret jestem pewien że B8 w realu jeszcze bardziej robi robotę co do feli wg mnie jedyny słuszny wzór do a4/s4 jakby nie patrzeć fele rs6 I i II mają w sobie to coś i aż tak dużo się tego nie widzi na drogach. Fela od RS5 też mi się podoba ale cała srebrna lub jest też w takim polerowanym alu, myślę , że też by przypasiła . Nie dość , że lepiej od tych a5/s5 to jeszcze nie obciera. Tylko się cieszyć i spylić felunek a5/s5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 miron78 szczerze zajebisie wyglada , rozmiar ten sam , szrokosc ta sama ,opona ta sama , a auto zupelnie inaczej wyglda. Wiem ze musisz sprzedac tamte , ale na tamtych auto wygladalo bardzo srednio zeby nie powiedziec tragicznie Dobry wybor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 :shocked: co tu więcej pisać, 20" robi robote. Ile wołasz za stare fele jeśli można wiedzieć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 4 tyś zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 tylko na B8 jakoś strasznie wielkość felunku się gubi nom- aż ciężko uwieżyć że to takie wielkie koło ale jest miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 wrzuciłem dla porównania foto na RS4 - i powiem tak - można długo dyskutować które lepsze ( jedne i drugie będą zawsze miały zwolenników ) natomiast jedno jest pewne - te dwa wzory to najlepsze wzory z wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Bez opon bo jesli dobrze wyczytałem wczesniej to coś tam chyba tak wspominałeś. Dobra cena jak za ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 tak - same felgi - nie mają nawet 1cm ryski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 - te dwa wzory to najlepsze wzory z wszystkich Nie zgadzam się jeszcze jeden wzór jest, czekaj chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 wrzuciłem dla porównania foto na RS4 - i powiem tak - można długo dyskutować które lepsze ( jedne i drugie będą zawsze miały zwolenników ) natomiast jedno jest pewne - te dwa wzory to najlepsze wzory z wszystkich Kur..a zgadzam się w 100% :decayed:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 23:30_________________________________________________ - te dwa wzory to najlepsze wzory z wszystkich Nie zgadzam się jeszcze jeden wzór jest, czekaj chwile Chodzi Ci o te od RS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi