andrew5667 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 a ze mnie wszyscy sie smiali jak miałem S4 w dizlu :)Ladnie wyglada w czerni ten gril
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 albo foto jest kiepskiej jakości albo tył s-line na sedanie nie robi jakoś mega wrażenia http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=155037031&pageNumber=1&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.modelDescription=s-line&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine&tabNumber=2
Prezes_CCCO Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Szczerze od s4 mi się bardziej podoba , ale to oczywiste Trza szukać. Narzuce temat znajomemu z tym tyłem eski jak coś bd miał to się odezwę.
A-rek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 sory za OT ale mam pytanko Miron masz jakiś rabat w ASO :?:
QRi Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 albo foto jest kiepskiej jakości albo tył s-line na sedanie nie robi jakoś mega wrażenia http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=155037031&pageNumber=1&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.modelDescription=s-line&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine&tabNumber=2 ja no... nie ma kanałów 140mm to nie robi na Tobie wrażenia
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 ...........no i dotarł ostatni element (ostatecznie tylny zderzak s-line) ten który wisiał jako jedyny na allegro od 2 miesięcy - słaba psycha - nie wytrzymałem i go kupiłem - ceną nie będę się chwalił bo tak jak wszystko udawało mi się kupować w bardzo okazyjnych cenach tak z tyłem szczęścia nie miałem jako ciekawostka... Oddałem do malowania zderzak przód, zderzak tył + listwy boczne i chyba dobrą mi koleś zrobił cenę bo 600zł ale jako, że nie planowo okazało się że dokładka tył na dość sporo zarysować postanowiłem ją pomalować żeby wiochy nie było.Zostawiłem ją wczoraj lakiernikowi (który oznajmił że jest z nią trochę roboty i zrobi mi to ale za 200zł - ok). Dziś sprawdziłem sobie cenę nówki sztuki w ASO (już w kolorze) i okazało się że zakup nówki sztuki (nie wymagającej lakierowania) jest tańszy niż samo malowanie Ps. oczywiście dziś stara została odebrana i raczej malowania nie doczeka - nówka już zamówiona - bez rabatu 190zł brutto
jedrekx Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 czyli już malujesz i zakładasz? ja jeszcze poczekam.. ale ciągnie mnie strasznie żeby już malować i zakładać tylko ja jeszcze wydechu nie mam
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 narazie tylko maluję - potem chcę poskładać wszystko w jedną całość i będzie sobie leżało i czekało na montaż (jak psycha wytrzyma to do wiosny )
jedrekx Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 mnie powstrzymuje brak wydechu, a z dziurą nie będę jeździć
alvaro Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Z dziurą na bank nie pojeździsz bo nie założysz zderzaka na dwa wydechy na auto z wydechem z jednej strony bo wydech przeszkadza
jedrekx Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 chodziło mi o dziurę spowodowaną brakiem dyfuzora (nie dopisałem) dlatego szukam i czekam
dziadek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 narazie tylko maluję - potem chcę poskładać wszystko w jedną całość i będzie sobie leżało i czekało na montaż (jak psycha wytrzyma to do wiosny ) coś mi się nie chce wierzyć że do BK pojedziesz "golasem" bez "s4 look" :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 narazie tylko maluję - potem chcę poskładać wszystko w jedną całość i będzie sobie leżało i czekało na montaż (jak psycha wytrzyma to do wiosny ) coś mi się nie chce wierzyć że do BK pojedziesz "golasem" bez "s4 look" :gwizdanie: jak będzie w pełni zima to na bank tak będzie - nie będę się teraz nad tym głowił - czy więcej będę zwlekał tym wieksza bedzie później uciecha
wrclaguna Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Będzie załozony pewnie komplet na Bukowine Ja bym nie wytrzymał :gwizdanie:
Prezes_CCCO Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Będzie załozony pewnie komplet na Bukowine Ja bym nie wytrzymał :gwizdanie: Pewnie tak będzie z kołami 20 rs6
Cuber Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Będzie załozony pewnie komplet na Bukowine Ja bym nie wytrzymał :gwizdanie: heheh jasne ze tak bedzie , tak jak bysmy nie znali Mironiastego hehehehe
KERCZI Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 stawiam flaszke jak przyjedzie bez nowego pakietu
Rekomendowane odpowiedzi