seves Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Mirek to trzymamy kciuki Przecież tego nie robiły dzieci z podstawówki więc po co wypisywać jakieś teksty o dziwnych godzinach, zabezpieczeniach itd. kogo teraz dziwi B8 czy inne auto jadące bez tablic na lawecie, każdy pomyśli że handlarze wiozą coś z Niemiec. Oni doskonale wiedzieli co i jak mają robić i jak widać udało się. Teraz najważniejsze żeby zdążyć ją jeszcze odzyskać i na pewno nie ma co liczyć na Poilicję, więc jak masz kontakty to działaj szybko bo po 3 dobach raczej można o aucie zapomnieć no chyba że wolisz kasę z AC niż auto, ale patrząc na listę modów to raczej będziesz sporo w plecy. a skąd Ty to wiesz, jakby to robili profesjonaliści to autkiem odjadą a nie będą holowali, mojemu ojcu ukradli kiedyś w bukowinie vectrę, też wszyscy myśleli profesjonaliści a się okazało że goście wzięli na krótkiej lince na hol i nikt nie mial pojecia jak to zrobili :shock3:wszystko rozjebane w srodku szyba zbita bo auto znalazlo sie po 2dniach 50km dalej.. ciagneli i nie dociagneli dali spokoj..
NYNA Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Mirek to trzymamy kciuki Przecież tego nie robiły dzieci z podstawówki więc po co wypisywać jakieś teksty o dziwnych godzinach, zabezpieczeniach itd. kogo teraz dziwi B8 czy inne auto jadące bez tablic na lawecie, każdy pomyśli że handlarze wiozą coś z Niemiec. Oni doskonale wiedzieli co i jak mają robić i jak widać udało się. Teraz najważniejsze żeby zdążyć ją jeszcze odzyskać i na pewno nie ma co liczyć na Poilicję, więc jak masz kontakty to działaj szybko bo po 3 dobach raczej można o aucie zapomnieć no chyba że wolisz kasę z AC niż auto, ale patrząc na listę modów to raczej będziesz sporo w plecy. a skąd Ty to wiesz, jakby to robili profesjonaliści to autkiem odjadą a nie będą holowali, mojemu ojcu ukradli kiedyś w bukowinie vectrę, też wszyscy myśleli profesjonaliści a się okazało że goście wzięli na krótkiej lince na hol i nikt nie mial pojecia jak to zrobili :shock3:wszystko rozjebane w srodku szyba zbita bo auto znalazlo sie po 2dniach 50km dalej.. ciagneli i nie dociagneli dali spokoj.. Nie chce mi się dyskutować z Tobą na takie tematy bo pojęcia widać nie masz za bardzo:facepalm: Dowiedz się najpierw jak odpalić B8 bez kluczyka.
seves Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Mirek to trzymamy kciuki Przecież tego nie robiły dzieci z podstawówki więc po co wypisywać jakieś teksty o dziwnych godzinach, zabezpieczeniach itd. kogo teraz dziwi B8 czy inne auto jadące bez tablic na lawecie, każdy pomyśli że handlarze wiozą coś z Niemiec. Oni doskonale wiedzieli co i jak mają robić i jak widać udało się. Teraz najważniejsze żeby zdążyć ją jeszcze odzyskać i na pewno nie ma co liczyć na Poilicję, więc jak masz kontakty to działaj szybko bo po 3 dobach raczej można o aucie zapomnieć no chyba że wolisz kasę z AC niż auto, ale patrząc na listę modów to raczej będziesz sporo w plecy. a skąd Ty to wiesz, jakby to robili profesjonaliści to autkiem odjadą a nie będą holowali, mojemu ojcu ukradli kiedyś w bukowinie vectrę, też wszyscy myśleli profesjonaliści a się okazało że goście wzięli na krótkiej lince na hol i nikt nie mial pojecia jak to zrobili :shock3:wszystko rozjebane w srodku szyba zbita bo auto znalazlo sie po 2dniach 50km dalej.. ciagneli i nie dociagneli dali spokoj.. Nie chce mi się dyskutować z Tobą na takie tematy bo pojęcia widać nie masz za bardzo:facepalm: Dowiedz się najpierw jak odpalić B8 bez kluczyka. przecież jej nie odpalili chodzi o podejcie-> wedlug Ciebie założyć że to profesjonaliści i auto przepadło? tak to na pewno się nie znajdzie:facepalm: trzeba przypuszczać że się odnajdzie i szukać przez najbliższe dni..i mieć nadzieję!!! Bo anuż..
badboy Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Mirek grunt, że Ty jesteś dobrej myśli:wink: profesjonaliści czy nie, zależy co zakładają przy kradzieży, złodziej nie ma nieskończenie wiele czasu i nie jest pozbawiony nerwów. Mojego próbowali odpalać- co im się na szczęście nie udało i odpuścili, więc na ewentualność aby go holować nie byli przygotowani, tutaj jak widać było inaczej.
boberek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 ja pier**le szok w trampkach !!!!!!!!
NYNA Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Mirek to trzymamy kciuki Przecież tego nie robiły dzieci z podstawówki więc po co wypisywać jakieś teksty o dziwnych godzinach, zabezpieczeniach itd. kogo teraz dziwi B8 czy inne auto jadące bez tablic na lawecie, każdy pomyśli że handlarze wiozą coś z Niemiec. Oni doskonale wiedzieli co i jak mają robić i jak widać udało się. Teraz najważniejsze żeby zdążyć ją jeszcze odzyskać i na pewno nie ma co liczyć na Poilicję, więc jak masz kontakty to działaj szybko bo po 3 dobach raczej można o aucie zapomnieć no chyba że wolisz kasę z AC niż auto, ale patrząc na listę modów to raczej będziesz sporo w plecy. a skąd Ty to wiesz, jakby to robili profesjonaliści to autkiem odjadą a nie będą holowali, mojemu ojcu ukradli kiedyś w bukowinie vectrę, też wszyscy myśleli profesjonaliści a się okazało że goście wzięli na krótkiej lince na hol i nikt nie mial pojecia jak to zrobili :shock3:wszystko rozjebane w srodku szyba zbita bo auto znalazlo sie po 2dniach 50km dalej.. ciagneli i nie dociagneli dali spokoj.. Nie chce mi się dyskutować z Tobą na takie tematy bo pojęcia widać nie masz za bardzo:facepalm: Dowiedz się najpierw jak odpalić B8 bez kluczyka. przecież jej nie odpalili chodzi o podejcie-> wedlug Ciebie założyć że to profesjonaliści i auto przepadło? tak to na pewno się nie znajdzie:facepalm: trzeba przypuszczać że się odnajdzie i szukać przez najbliższe dni..i mieć nadzieję!!! Bo anuż.. Widzę że nadal nie kumasz i niech tak zostanie. Czytaj ze zrozumieniem, chyba wyraźnie napisałem że ma szansę odzyskać auto ale musi uruchomić inne źródła i tego mu życzę.
#Przemo# Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Mirek to trzymamy kciuki Przecież tego nie robiły dzieci z podstawówki więc po co wypisywać jakieś teksty o dziwnych godzinach, zabezpieczeniach itd. kogo teraz dziwi B8 czy inne auto jadące bez tablic na lawecie, każdy pomyśli że handlarze wiozą coś z Niemiec. Oni doskonale wiedzieli co i jak mają robić i jak widać udało się. Teraz najważniejsze żeby zdążyć ją jeszcze odzyskać i na pewno nie ma co liczyć na Poilicję, więc jak masz kontakty to działaj szybko bo po 3 dobach raczej można o aucie zapomnieć no chyba że wolisz kasę z AC niż auto, ale patrząc na listę modów to raczej będziesz sporo w plecy. a skąd Ty to wiesz, jakby to robili profesjonaliści to autkiem odjadą a nie będą holowali, mojemu ojcu ukradli kiedyś w bukowinie vectrę, też wszyscy myśleli profesjonaliści a się okazało że goście wzięli na krótkiej lince na hol i nikt nie mial pojecia jak to zrobili :shock3:wszystko rozjebane w srodku szyba zbita bo auto znalazlo sie po 2dniach 50km dalej.. ciagneli i nie dociagneli dali spokoj.. Nie chce mi się dyskutować z Tobą na takie tematy bo pojęcia widać nie masz za bardzo:facepalm: Dowiedz się najpierw jak odpalić B8 bez kluczyka. przecież jej nie odpalili chodzi o podejcie-> wedlug Ciebie założyć że to profesjonaliści i auto przepadło? tak to na pewno się nie znajdzie:facepalm: trzeba przypuszczać że się odnajdzie i szukać przez najbliższe dni..i mieć nadzieję!!! Bo anuż.. Widzę że nadal nie kumasz i niech tak zostanie. Czytaj ze zrozumieniem, chyba wyraźnie napisałem że ma szansę odzyskać auto ale musi uruchomić inne źródła i tego mu życzę. przestańcie się kłucić nie ważne czy profesjonalista czy amator fakt że auta nie ma a każdy złodziej jak będzie chciał to ukradnie co sobie zaplanował. Sąsiadowi okradli chatę jak spał z żoną na górze wynieśli wszystko z dołu ukradli oba auta z zamkniętych garaży psy też miał dwa dobermany niestety pieski nie przeżyły. nie ma się co kłucić jeszcze w takich okolicznościach tylko pomagać Mirkowi jak tylko się da CZYLI OCZKA OTWARTE PANOWIE!!! P.S. Mirku poinformaowałem również kilku znajomych co u nas mają auto części obiecali zaciągnąć info czy któś coś nie słyszał lub widział. Bo skoro u mnie jest największe skupisko auto-części w europie to może u nas wypłynąć co nie co chociaż niestety już w częsciach
egon47 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Miron będę szukał i przeslę info dalej. Dziwi tylko ta godzina bo trzeba być idiotą by o takiej godzinie zawijać auto gdzie o 5 mase ludzi na grube leci do roboty. Kolejna rzecz mogli polecieć na a1 lub a4- warto przejrzeć choćby nagrania z bramek bojków i sośnica. Miejmy nadzieje że gdzieś się ta perła odnajdzie. Jaka to była bmw 5 - E60? kombi, sedan, kolor?? Może trzeba będzie się przyjrzeć tu w okolicy bmw5- ciągli lawetą , czy zwyczajnie za zaczep? Dzis gadalem z znajomym i ponoc po Zabrzu zlodzieje jezdzili stara BMW 5 czylu E34 albo E39 moze zbieg okolicznosci albo to ta sama i pewnie w jakims czemnym kolorze zeby sie oczy nie rzucala
mystic.pl Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 f*ck, miron wyrazu współczucia, mam nadzieję, że auto wróci do domu. Taki przypał przed samymi świętami chooje sumienia nie mają.
Maniek@ Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 masakra taka fura miron wyrazy współczucia normalnie nie ma kary na takich gnoji
miron78 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 audi ODZYSKANE wróciło w moje posiadanie. Wybaczcie ale dziś już nie mam sił na opisywanie całej historii Wielkie dzięki wszystkim za wsparcie informacje i zaangażowanie. Samochód odnaleziony i odzyskany dzięki swoim źródłom, współpracy policji, szybkiemu działaniu i kilku innych detali. Kluczowym w sprawie było własne zabezpieczenie które nie pozwoliło odpalić samochodu oraz pozostawiony i aktywny telefon komórkowy pod tylną kanapą na który złodzieje nie wpadli, który to pozwolił częściowo zlokalizować pojazd. Samochód odzyskany, obecnie odstawiony do ASO Uszkodzenia są chyba najmniejsze z możliwych bo tylko uszkodzony wkład zamka i rozkodowany klucz - chyba że coś jeszcze jutro wyjdzie ale ogólnie autko całe, nie ruszone, nie rozebrane. Sprawcy jeszcze na wolności, temat w toku, pozostaje odnaleźć i dać "pouczenie" Ps. dzisiejszy dzień nadaje się na napisanie książki - w między czasie (tematu skradzionego audi) przez cały dzień aby być mobilnym pojechałem do pracy autkiem żony, wiedząc że w każdej chwili mogę mieć tel. i będę się musiał stawić w odpowiednie miejsce. Tak też się stało, tel. że mam się pojawić w miejscu X, wybiegłem z pracy, wsiadłem w corse żony i 1,5km dalej zatrzymałem się na światłach jako czwarte auto z kolei po czym bez hamowania przywalił we mnie vw transporter - przywalił z taką siłą że corsa do kasacji, złamałem fotel kierowcy, uderzyłem w stojące przede mną Audi A4 avant B6 a te w WV golfa a ten w coś jeszcze - w sumie kolizja 4 samochodów, kierowcę audi z lekkimi obrażeniami zabrała karetka. Akcja zabrała mi trochę czasu - sami wiecie (przyjazd policji, przyjazd karetki i.t.p.) załatwienie lawety dla resztki auta mojej żony a to wszystko z myślami w głowie że trzeba działać z moją A4 a czas ucieka. Ostatecznie corsa w garażu ale ostatecznie trafi na złom, audi w ASO a na sam koniec czyli ok 20.30 pomyślałem o sobie i pojechałem na pogotowie w celu prześwietlenia głowy kręgosłupa (profilaktycznie) i ogólnego zbadania ...........nie życzę nikomu - a osobiście w ciągu ostatnich 24 godzin przeżyłem chyba więcej niż przez ostatnie 10 lat.............idę spać...
Młody_drog Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 No to dobrze, że się pomyślnie zakończyło!
MARCIN607 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 :banan::banan: i to jest piękne BRAVO MIRON BRAVO
tymonA4 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Powodzenia miron w sprawie widzę ze patent z tel używałes bardzo dobrze pozdrawiam i gratuluje
benoos Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 HAPPY END !!! aż nie wierzę! brawo kolego za determinację i zdrowy rozsądek w takiej sytuacji !
Chuck Norris Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Całe szczęście, że auto się znalazło . Nic tylko współczuć, że przez takich tępych c**ji tyle problemów wyszło, a wiadomo jak człowiek funkcjonuje pod wpływem nerwów i stresu... Jeszcze raz graty odzyskania auta .
Arturoo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Dobrze ,ze a4 jest ....no i ,ze Tobie przy kraksie sie nic nie stalo reszta to lata praktyki
milart Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Gratulacje. Lepiej żeby Ci się to wszystko na zdrowiu nie odbiło i tego Ci życzę.
slo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 ufff. dobrze że się szczęśliwie skończyło
Rekomendowane odpowiedzi