Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Mironowóz cz.IV - S4d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to uzbrajamy się w Cierpliwość i czekamy :decayed:

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

do środy zamykam.

poczulem sie jak moderator ;)

Opublikowano
no w sumie macie racje - miałem już dzisiej śmigać ale plany się pozmieniały :kwasny:

Najwcześniej w środę

Ja bym jeszcze dłuzej poczekał :wink: 16.03 2013 - 14C

METEOPROG.PL. Przegląd pogody w Knurowie. Pogoda Knurów na dziś, jutro. Szczegółowy przegląd pogody na 16 dni w Knurowie.

Opublikowano

Kółka już na aucie, sprężyny jeszcze w pudełku i na aucie wylądują raczej po Bukowinie

Co do felunku............jest inaczej.............jest chyba lepiej - kwestia gusty

W mojej ocenie może nie być to obiektywne bo po 3 latach śmigania na tym samym wzorze Rotory mogą nie być wcale lepsze tylko podobają mi się bo sa inne a jak wiecie każda zmiana zawsze na początku cieszy :wink:

Podsumowując - dla mnie :kox:

Fotki jakies cyknę w wekend

Opublikowano

No to Miron lecisz na letnich:thumbup:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano

Tak na szybko kilka fotek - pogoda z d*py ale kiedyś pstrykniem coś ładniejszego

52d955e569efdda4m.jpg

c31ad521921100a2m.jpg

39420efdb4d82d55m.jpg

f8c736724c2b1a2dm.jpg

---------- Post dopisany at 07:20 ---------- Poprzedni post napisany at 07:19 ----------

sprężyny już w moich rękach ale jeszcze nie na aucie

Opublikowano

Jak dla mnie lepiej niż na poprzednich ale to kwestia gustu a sprężyny jednak musisz założyć bo jak to Arturoo pisał koza straszna...

Opublikowano

lecisz na zimie do BT czy na letnich?

Opublikowano

za***ista jest ta twoja a4 Miron :) nie wiem czy na tych lepiej czy na tamtych ... z rs6 c6 wydawaly sie masywniejsze ... ale chyba wyglad porownywalny.

Ale springi musza dojsc bo teraz troche za wysoko stoi wg mnie

Opublikowano

na tych zdjęciach na poprzednich lepiej wyglądała w/g mnie ale na żywo pewnie robi robotę :kox:

Opublikowano
Jak dla mnie lepiej niż na poprzednich ale to kwestia gustu a sprężyny jednak musisz założyć bo jak to Arturoo pisał koza straszna...

do offroad'u idealna :kox::decayed::decayed::decayed:

na żywo trza oblukać kółeczka :grin::decayed::wink:

Opublikowano

Jest inaczej, springi wskazane :wink:

Opublikowano

Kółka super:slina: a co do zawieszenia to faktycznie lepiej będzie jak obniżysz.

Opublikowano

na żywo wygląda znacznie lepiej - uważam że nie jest ładniej lecz inaczej

Wygląda groźniej - koła w ruchu też pięknie się prezentują

A największa różnica dla mnie jest w prowadzenia - miałem wrażenie że poprzednie kółka ze 100kg ważyły a na tych autko jest znacznie zrywniejsze a dużo mniejasz jest różnica w spadku mocy po zmianie kół z zimowych na letnie - jak zmieniałem zimówki na letnie RS6 to jak by 50 koni mi ubywało - a przy tych kołach totalnie spadku mocy nie czuć - może są faktycznie lżejsze + to że 245 a nie 265

Felgi mają swoją specyfikę kolory - czy bardziej szaro tym ciemniejszy ten grafit wręcz w czarny przechodzi - a w słońcu zaś w jasny grafit przechodzą

Ogólnie dla mnie :kox:

---------- Post dopisany at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:19 ----------

nie ja o tym decyduję tylko warunki - albo będzie ładnie i sucho i cieszył się będę rotorami albo będzie zimno i śnieżnie i cieszył się będę quattro :wink:

Opublikowano
na żywo wygląda znacznie lepiej - uważam że nie jest ładniej lecz inaczej

Wygląda groźniej - koła w ruchu też pięknie się prezentują

A największa różnica dla mnie jest w prowadzenia - miałem wrażenie że poprzednie kółka ze 100kg ważyły a na tych autko jest znacznie zrywniejsze a dużo mniejasz jest różnica w spadku mocy po zmianie kół z zimowych na letnie - jak zmieniałem zimówki na letnie RS6 to jak by 50 koni mi ubywało - a przy tych kołach totalnie spadku mocy nie czuć - może są faktycznie lżejsze + to że 245 a nie 265

Felgi mają swoją specyfikę kolory - czy bardziej szaro tym ciemniejszy ten grafit wręcz w czarny przechodzi - a w słońcu zaś w jasny grafit przechodzą

Ogólnie dla mnie :kox:

---------- Post dopisany at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:19 ----------

nie ja o tym decyduję tylko warunki - albo będzie ładnie i sucho i cieszył się będę rotorami albo będzie zimno i śnieżnie i cieszył się będę quattro :wink:

Jest fajnie, a będzie za***iście, ale po zmianie sprężyn :decayed:

Opublikowano

5dbdfb9971b74cc6m.jpg

ce856cb8157cd4a2m.jpg

Szaruga za oknem to i fotki mizerne wychodzą

Opublikowano

rzeczywiscie teraz jest koza, bo zmniejszyly sie opony i wypelnienie miedzy opona/blotnikiem.

Opublikowano

Ładnie wyszło na nowych springach będzie jeszcze ładniej:wink:

Opublikowano

Mirek jest kosa :slina: dawaj te springi teraz .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...