Maniek@ Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 no to uzbrajamy się w Cierpliwość i czekamy
Nowak_zg Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 do środy zamykam. poczulem sie jak moderator
wrclaguna Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 no w sumie macie racje - miałem już dzisiej śmigać ale plany się pozmieniały Najwcześniej w środę Ja bym jeszcze dłuzej poczekał 16.03 2013 - 14C METEOPROG.PL. Przegląd pogody w Knurowie. Pogoda Knurów na dziś, jutro. Szczegółowy przegląd pogody na 16 dni w Knurowie.
miron78 Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Opublikowano 14 Marca 2013 Kółka już na aucie, sprężyny jeszcze w pudełku i na aucie wylądują raczej po Bukowinie Co do felunku............jest inaczej.............jest chyba lepiej - kwestia gusty W mojej ocenie może nie być to obiektywne bo po 3 latach śmigania na tym samym wzorze Rotory mogą nie być wcale lepsze tylko podobają mi się bo sa inne a jak wiecie każda zmiana zawsze na początku cieszy Podsumowując - dla mnie Fotki jakies cyknę w wekend
wladi Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 No to Miron lecisz na letnich:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
pawel1380 Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 daj jakiekolwiek teraz :naughty: czekalem na srode jak mozesz
miron78 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Opublikowano 15 Marca 2013 Tak na szybko kilka fotek - pogoda z d*py ale kiedyś pstrykniem coś ładniejszego ---------- Post dopisany at 07:20 ---------- Poprzedni post napisany at 07:19 ---------- sprężyny już w moich rękach ale jeszcze nie na aucie
MAJKI Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Jak dla mnie lepiej niż na poprzednich ale to kwestia gustu a sprężyny jednak musisz założyć bo jak to Arturoo pisał koza straszna...
Nowak_zg Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 za***ista jest ta twoja a4 Miron nie wiem czy na tych lepiej czy na tamtych ... z rs6 c6 wydawaly sie masywniejsze ... ale chyba wyglad porownywalny. Ale springi musza dojsc bo teraz troche za wysoko stoi wg mnie
dziadek Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 na tych zdjęciach na poprzednich lepiej wyglądała w/g mnie ale na żywo pewnie robi robotę
Arturoo Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Jak dla mnie lepiej niż na poprzednich ale to kwestia gustu a sprężyny jednak musisz założyć bo jak to Arturoo pisał koza straszna... do offroad'u idealna :decayed: na żywo trza oblukać kółeczka
milart Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Kółka super:slina: a co do zawieszenia to faktycznie lepiej będzie jak obniżysz.
miron78 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Opublikowano 15 Marca 2013 na żywo wygląda znacznie lepiej - uważam że nie jest ładniej lecz inaczej Wygląda groźniej - koła w ruchu też pięknie się prezentują A największa różnica dla mnie jest w prowadzenia - miałem wrażenie że poprzednie kółka ze 100kg ważyły a na tych autko jest znacznie zrywniejsze a dużo mniejasz jest różnica w spadku mocy po zmianie kół z zimowych na letnie - jak zmieniałem zimówki na letnie RS6 to jak by 50 koni mi ubywało - a przy tych kołach totalnie spadku mocy nie czuć - może są faktycznie lżejsze + to że 245 a nie 265 Felgi mają swoją specyfikę kolory - czy bardziej szaro tym ciemniejszy ten grafit wręcz w czarny przechodzi - a w słońcu zaś w jasny grafit przechodzą Ogólnie dla mnie ---------- Post dopisany at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:19 ---------- lecisz na zimie do BT czy na letnich? nie ja o tym decyduję tylko warunki - albo będzie ładnie i sucho i cieszył się będę rotorami albo będzie zimno i śnieżnie i cieszył się będę quattro
Pucek Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 na żywo wygląda znacznie lepiej - uważam że nie jest ładniej lecz inaczejWygląda groźniej - koła w ruchu też pięknie się prezentują A największa różnica dla mnie jest w prowadzenia - miałem wrażenie że poprzednie kółka ze 100kg ważyły a na tych autko jest znacznie zrywniejsze a dużo mniejasz jest różnica w spadku mocy po zmianie kół z zimowych na letnie - jak zmieniałem zimówki na letnie RS6 to jak by 50 koni mi ubywało - a przy tych kołach totalnie spadku mocy nie czuć - może są faktycznie lżejsze + to że 245 a nie 265 Felgi mają swoją specyfikę kolory - czy bardziej szaro tym ciemniejszy ten grafit wręcz w czarny przechodzi - a w słońcu zaś w jasny grafit przechodzą Ogólnie dla mnie ---------- Post dopisany at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:19 ---------- lecisz na zimie do BT czy na letnich? nie ja o tym decyduję tylko warunki - albo będzie ładnie i sucho i cieszył się będę rotorami albo będzie zimno i śnieżnie i cieszył się będę quattro Jest fajnie, a będzie za***iście, ale po zmianie sprężyn
miron78 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Opublikowano 15 Marca 2013 Szaruga za oknem to i fotki mizerne wychodzą
Flyer Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 rzeczywiscie teraz jest koza, bo zmniejszyly sie opony i wypelnienie miedzy opona/blotnikiem.
peter22 Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Ładnie wyszło na nowych springach będzie jeszcze ładniej:wink:
wrclaguna Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Mirek jest kosa dawaj te springi teraz .
Rekomendowane odpowiedzi