slaviozo Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 14:46_________________________________________________Nie mam czasu na dokładniej szczerze mam mieszane uczucia do tych fel chyba lepiej te moje walnac w czern hehe ale dzieki wielkie za vt sam cos tez umiem ale tylko na ori obrazku cos sciemic czy rozjasnic wiec podziekowal. a co do wizji sam nie wiem czy black bo szkoda mi lamp ale jak black to lampy tez ;p a za bardzo kasa nie pozwala na ekperymenty hehe (czyt. niepewna sytuacja w robocie) zeby potem zmieniac znow na chromy ;D plan na przyszle dni to FIS bo lezy i lezy i sie zebrac nie moge i musze znaleść nie szczelnosc bo mi syczy turbo (sluchajac od strony maski) zamiast gwizdac ;/ i lapie notlaufy co jakis czas heh
Shady1991 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Bardzo fajny Napisz potem jak ci poszło z fisem Bo mam 1998r i też chce fisa i się zastanawiam czy to dużo roboty
Inkognito Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Czerń czerń czerń :good: :good:
johnnythebest Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dla mnie też bardziej madafaka Black
morsdicti Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 No czarny lepszy. btw: Co to kur.... za nazwa tematu ?
junior_tdi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 No czarny lepszy. btw: Co to kur.... za nazwa tematu ? to refren z ulubionej piosenki założyciela wątku
swir88 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Czerń czerń czerń :good: :good: Tak tez moze fajnie wygladac
slaviozo Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Opublikowano 22 Maja 2012 Czerń czerń czerń :good: :good: Tak tez moze fajnie wygladac bo gleba to 50% sukcesu w aucie hehe wczesniej mialem Honde i bez sytej gleby ciagle cos brakowalo Plany byly zawieszone bo ciagle cos wyskakiwało i brak $ na auto. Tym bardziej ze z robota zmienie tez. Teraz kupuje zmieniarke DMC i glosnik w drzwi bo mi sie wysral;] Szukam tylnej dokładki bo mam lekko nacięta na hak... jak znajde to wywalam hak(belke tez kupic musze ) potem dokladki i listwy(tez kupic musze) w kolor. Założe proste fifki na wydech bo leza od wrzesnia w szafie. Potem bede szukal zawiasu... no i w miedzy czasie zregeneruje alusy bo poniszczone i w jakis Gun metal lub czern dam. Takie priorytety narazie.... chociaz pomyslow nie brakuje ale oczy duzo by chcialy gorzej z sianem na te pomysly;] Bo Poliftowa 2 din kosola i podlokiec tez by sie przydala ;p ---------- Post dopisany at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:07 ---------- maly front lifting v
Kowi87 Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Zafoliowałes lampy?? jak to teraz świeci w nocy??
slaviozo Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Opublikowano 23 Maja 2012 Lamin X kumpel mi z angli przywiozl. Na krotkich ja nie widze roznicy swiatlo jedynie bardziej jest zolte. Na dlugich moze delikatnie gorzej niz w ori ale moze to tylko takie subiektywne. No i narazie nie mam xenona bo przetwornica mi padla ;] Ogolem nie jest zle ale zbieram na bixy tak czy siak.
slaviozo Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2012 zbieram sie zbieram juz dawno chcialem jak z turbina problemy byly moze sie kiedys uda dopasowac ale ciezko z czasem u mnie spy foto ...........................................edit 01.07 wsumie juz na aucie WIem wiem Gleba gleba gleba. Z tylu jeszcze jakos to wyglada bo kapec szerszy 245 ale przod to meee wola a jest 1BE ;D z tylu juz tylko springi 1BE bo amory inne. ....................................................edit 24.07 Wylecial hak i tylna dokladka poszla w kolor.... Auto stracilo na wadze jakies 30 kg z hakiem troche tyl mi sie podniusl ale na zime wjazd w dupe mi nie grozny i hak pewnie wroci na zime bo wzmocnienie jest. i tak pogladowo kalkulatorem Galaxy ace yhh N95 robila duzo lepsze foty
slaviozo Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Opublikowano 25 Lutego 2014 kolejne kalkulatoreem wpadly bixy drl na ledach 102 chyba za mocno swieca w nocy spokojnie mogl bym na nich jechac swieca jak wczesniejsze krótkie depo ale bix nie ma porownania miadży cyce jakas jesienna sesje ogarne bo juz w aucie dosc sie pozmienialo wpadly ori halo w kratki przedlifta troche ryz ale wyszlo stan zima luty 2014 ....pierwsze mycie zima ---------- Post dopisany at 18:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ---------- 25 luty i 14 st wiec letni setup a pomyslec ze 4 lutego pierwszy raz auto umylem zima... i 25 luty 2014 iii wiosna pelna geba wiec wpadl wiosenny setup...
lukas551 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Ładna sztuka:wink: Powodzenia w dalszym modzeniu:hi:
Michu B5 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Kolorek mega autko robi robote powodzenia w dalszych modach
jedrekx Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 ooo nadleśnictwo w Żołędowie... bierzemy stamtąd drewno do restauracji czemu nigdy się nie pojawiłeś na spocie (wtedy kiedy są oczywiście)?
cinshot Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 dokładki w kolorze oraz boczne listwy w czerwonym dodają uroku. Tyle że przy malowaniu halogenów w połysk mogłeś pomyśleć o środkowej kratce by to samo zrobić .
slaviozo Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Opublikowano 27 Lutego 2014 no prosze ktos zna moj rewir ze spotami to ciezko czas znalesc. i trzeba wybierac miedzy jednym wariantem a drugim na spedzenie wolnego czasu. ale kiedys bym podjechal chociazby zeby obczaic na zywo auto dropsona ;)tym bardziej ze za grzanie tylkow nie wiem jak sie zabrac. wiem wiem z kratka cos pomysle ale wtedy grill tez bede musial. plan na szybko to ogarnac fifki tylne. potem rezanie mat grzewczych na fotele i halo musze ostatecznie podlaczyc pod 397 a potem opony na tyl bo 245 mi przycieraja bokiem opony jak 4 os jada.
Rekomendowane odpowiedzi