gumis601 Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Witam Chciałbym przedstawić moje wozidło;) Rok produkcji 2000 Silnik: 1.9 TDI 110KM (AVG) Kolor: granatowy;) Wyposażenie bez rewelacji: - ABS - 4x AIR BAG - wspomaganie - el. szyby x2 - el. lusterka - 1/2 FISa - Climatronic - sprzęt grający nokia+org sub - Centralny zamek+alarm - Telefon Nokia;) - itd... Autko sprowadzone do Polski w maju 2010 roku(Niestery nie posiadam zdjęć po zakupie) Zaraz w pierwszym tygodniu po zakupie w aucie został wymieniony kompletny rozrząd oraz wszystkie filtry wraz z olejem Castrol 5W/40: - Pasek Conti rozrządu oraz klimy i wielorowkowy - Napinacz na rozrząd oraz napinacz paska wielorowkowego Ruville - Rolka Ruville do klimatyzacji - Rolka Ruville(sprzęgło) na alternatorze - pompa wody również Ruville;) Kilka fotek wnętrza: Autko sprowadzone na zimówkach więc trzeba było kupić felgi, doszły 17" org do Audi A8 i tak przelatałem lato.... Przed zimą wymieniłem świece żarowe NGK aby mieć to z głowy i się nie martwić czy zapali czy nie;) Po zakupie do wymiany miałem przednie klocki więc wymieniłem wraz z tarczami oraz z tyłu nowe klocki aby mieć spokój na dłuższy czas;) Przez zime paliło przy -23 bez najmniejszych problemów więc dostało kilka drobnych nagród;) Chip:) Doszło sportowe zawieszenie oraz felgi 18" 8,5J 225/40:) Również org z A8 Modyfikacje: - chip na 140KM - chromowane ramki zegarów - katalizator OUT;) - xenon HID 4300( prawie rok czasu się sprawuje się bdb[odpukać] świeci na biało nie przyciąga policji;) - wypolerowana dwururka;) - radio+wzmak+sub - podświetlana gałka zmiany biegów Plany: - Chip na 170-180(wtryski leżą jeszcze FMIC i turbo;) - kierownica od S4;) - przyciemnienienie lekko wszystkich szyb ?? - podłokietnik - może jakieś spryski lamp - dystanse na tył już są - rozpórka - zderzaki od S4 - chromowe obwódki szyb oraz może relingi? - może ściągnięcie emblematów z tylnej klapy:) - jestem fanatykiem Car-Audio więc zagoszczą jakieś 16 z przodu oraz panele;) Mile widzianie jakieś propozycje oraz czekam na wasze opinie;) Pozdrawiam!
Kowi87 Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Fajna , felga daje rade, choć na sedanie lepsza robote robiła może dlatego ze biała :gwizdanie: plany grube
I r o Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 ładna tylko tył ciut za wysoko szerokości
Kierownik Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 kolor przekozak ... bo taki jak mój niech służy ! :>
Olaf Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 dobra sztuka fajna felga no i bezawaryjnosci
Krycha Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Te felgi zawsze za mną chodziły i zawsze mi się podobały
jozek726 Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 ładna fela ale jakoś nie robi roboty tu :mysli:
HARIBO Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Bardzo mi sie podoba Słuszna felga zawsze oglądałem sie za autami na tym kole. Jak założysz zderzaki bedzie całkiem kąsacz. Kolego napisałeś katalizator out czy to daje coś mocy czy wsadziłeś strumiennice zamiast i czy nie śmierdzi spalinami stojąc na światłach itp. chciałbym sie dowiedzieć bo też sie zastanawiam Pozdrawiam
soolek Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Podobuje mnie się Też miałem ochotę na tą felgę, ale przy moim kolorze i za małej glebie nie byłoby efektu. Oznaczenia z klapy ściągaj, nie czekaj.
gumis601 Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 Pogoda się powoli robi więc będe polerował całe auto a przed tym ściągne emblematy;) Co do katalizatora to wywaliłem go i wstawiłem po prostu rure przelotową i tyle;) Napewno może kopcić troszke a raczej przepalać z rur/tłumików osad i tyle:) Ja jechałem akurat na chipa i przegoniłem autostradą ale na miejscu po 1 hamowaniu troche jeszcze puścił z rur a po 2 już nie:) Co do różnic to hmm napewno będzie słychać fajny świst turbiny no i wydaje mi się minimalnie inna reakcja tak jak by żywszy się stał ale to może moja taka samoocena. Wiele ludzi twierdzi, że jak mi seria dała 116 KM to może być własnie zasługa tego, że nie ma katalizatora jest po prostu przelot... Dużo ludzi poleca taki zabieg;) Odp do jozek726 - może nie robi ta felga roboty ze względu na małą glebe? Zbyt wysoko stoi;/ Musiałbym gwint założyć aby niżej opuścić...:/
rafalekx Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 ładna fela ale jakoś nie robi roboty tu :mysli: Co Ty gadasz Felga jest przez@jebista, zawsze mi się podobała Ładne autko
Skoku Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Pozytywne auto! ;] Pozytywne plany. Przy tym zderzaku miałem ubaw, ale działaj Pozdrawiam.
Maaraz Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Jedyny właściwy kolor Bardzo fajne wozidełko! Szerokich i prostych dróg życzę.
pitman Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 jaki masz zawias w niej bo myślałem że masz gwint? tą gałkę mogłeś inną wsadzić
Kowi87 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 jaki masz zawias w niej bo myślałem że masz gwint? tą gałkę mogłeś inną wsadzić z jakieś -60 pewnie
gumis601 Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 Jedyny właściwy kolor Szerokich i prostych dróg życzę. i nie dziurawych prosze;) [br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 15:30_________________________________________________ jaki masz zawias w niej bo myślałem że masz gwint? tą gałkę mogłeś inną wsadzić Zawieszenie to w sumie nie wiem nawet;) Ważne, że jest w miare nisko Gwint to chyba w planach będzie aby ten opuścić no chyba, że coś inngo wymyśle. Z przodu i tak przy 225/40 nieraz mi przytrze przy skręcie;/Gałke zamawiałem z logo Audi ale przyszła z napisem. Pisałem do Pana aby wymienił gdyż nie taką dostałem ale cisza była przez długi czas więc ją wsadziłem;)
michu93 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 świetna felga, mało ich na naszych drogach a prezentuje się zacnie, fajne autko
Rekomendowane odpowiedzi