michu93 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Chciałbym się wam znów pochwalić autkiem. Powrót do a4 okazał się jak zwykle udany. Silnik 1.8 ADR 125KM bez LPG. Nadwozie jak widać, kolor LY5L (dzięki dla Tomasza i A-rka) Wyposażenie ubogie: -el. szyby przód -el. lusterka -el. szyberdach -halo przód -central z pilotem x2 -el. reg. reflektorów i to chyba byłoby wszystko Jak narazie samochód mam od tygodnia i doprowadziłem je do stanu raczej bardzo dobrego wizualnie, bo technicznie wszystko było i jest jak należy. Aktualnie samochód jest po polerce i woskowaniu, oraz popsikałem staluchy na czarny połysk, bo już były okropne, oraz został uszyty nowy skórzany mieszek na wzór oryginalnego (4 szwy zawijane). Założyłem też podświetlanie w podnóżach przy otwarciu drzwi. O następnych planach głośno mówił nie będę. Ciężko z kasą jest jak to w moim wieku bywa, ale co będę miał to włożę a tutaj foto z małego spota z kolegą kaju182: _______________________________________________________________________________________________________________________ Doszło audio: jednostka sterująca to LG LAC 3800R przód to seria Nokii podłączone tylko pod radio tył był aktywny nokii, więc narazie nie gra, ale grać tam coś będzie sub to JBL GT5 12" narazie bez skrzyni, jest w tubie, ale skrzynia wpadnie w tygodniu. suba zasila piecyk Ground Zero GZTA 2.150 mkII 270w rms a połączony zestaw jest kablami Sound Quest VL nie mam jeszcze zaślepek do radia, a również będą w tym tygodniu.
pablo_9 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 no michu już zacząłeś modzić no i dobrze ładna planujesz na dłużej z nią zostać czy to tylko przelotna znajomość ?
Pucek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ADR, jak ja dawno nie widziałem tej kierownicy uciosanej jak by siekierą ogólnie silnik nie do zajechania, miałem 2 lata, nic się nie psuło, środek starożytny ale ujdzie, trochę gejowaty kolor podświetlenia nóg wolał bym biały
michu93 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 pablo_9 - chciałbym z nią zostać dłużej. I mam nadzieję, że tak będzie. Pucek - co do kiery to szukam też esowej środek starożytny bo bez niczego podświetlenie takie jak zawsze - czerwone bo zawsze tak robiłem. do białego to musiałbym mieć jeszcze chociaż licznik biało czerwony. A licznik jest i będzie czerwony. :wink4:Aha zapomniałem dodać, że jest jeszcze jakieś radio LG na mp3 ale to montować będę dopiero za jakiś czas jak coś do bagażnika wpadnie
pablo_9 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 no to jak chcesz z nią trochę pobyć to Tobie nie trzeba pisać, że lampki przód i tył czym odmłodzisz o 5 lat ale nie wiem czy zastanawiałeś się nad pakietem ori chrom do tego koloru bo było by
michu93 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 pablo_9 - tak jak mówię - nic głośno nie mówię ale już dziś obdzwoniłem za chromem. Co do lamp to przednie muszą poczekać bo to większy wydatek ale tylnych szukam. Jestem na tym forum chyba wystarczająco długo, żeby wiedzieć co i jak powinno być
pablo_9 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 . Jestem na tym forum chyba wystarczająco długo, żeby wiedzieć co i jak powinno być no baaa...michu dlatego tak nieśmiało napisałem o chromie ale widzę, że mogę być spokojny o twoje modyfikację
bezimienny Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Ładna, lakier chyba identyczny jak mój, no i silnik taki sam tylko że ja mam na podtlenku azo... znaczy LPG Udanych modów
michu93 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 Co do LPG - to prawdopodobnie i tak wleci sekwencja.. Nawet nie wiem ile to spala, ale myślę, że nie przekracza 10 narazie. [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 14:02_________________________________________________dorzuciłem fotki ze spota z kolegą kaju182
kaju Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Co do LPG - to prawdopodobnie i tak wleci sekwencja.. Nawet nie wiem ile to spala, ale myślę, że nie przekracza 10 narazie. [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 14:02_________________________________________________dorzuciłem fotki ze spota z kolegą kaju182 Który pomału piszę wątek o swojej dziuni
wojciu0308 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 nareszcie pokazal to padlo i co emerycie z tdi benzynki sie zachciało?
Olaf Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 no no pikna sztuka, dbaj o nia i jakies mody czy cos to opisuj hehe ;p
michu93 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 wojciu... zawsze mogę zrobić swapa na tdi olaf - dzięki i oczywiście wszystko będzie opisywane
michu93 Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Opublikowano 21 Marca 2011 paput - tak wyszło ale szkoda, że nie turbobenzin może kiedyś
paput Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 paput - tak wyszło ale szkoda, że nie turbobenzin może kiedyś to zmień teraz avatrka
michu93 Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Opublikowano 21 Marca 2011 paput - tak wyszło ale szkoda, że nie turbobenzin może kiedyś to zmień teraz avatrka nie, avatarek zostaje bo mam też diesela na podwórku
paput Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 paput - tak wyszło ale szkoda, że nie turbobenzin może kiedyś to zmień teraz avatrka nie, avatarek zostaje bo mam też diesela na podwórku to lejesz ropke do ADRa? :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Opublikowano 21 Marca 2011 leję opał na pół z wodą trochę jeszcze nasikam i nawet zapach benzyny się robi, także nikt mi nic nie zarzuci
Rekomendowane odpowiedzi