Opublikowano 28 Sierpnia 201115 l Autor no właśnie zastanawiam się czy jest sens lecieć dalej czy się zatrzymać kolejny Etap III To Obszywanie : -schowka pasarzera -schowka kierowcy -obudowy kierownicy wszystkiego co jest poniżej dekora co wy na to ??? czekam na sugestie
Opublikowano 28 Sierpnia 201115 l ja bym obszył górną część deski czarną skórą i na tym zakończył, przedobrzyć nie sztuka
Opublikowano 28 Sierpnia 201115 l Biały z czarnym robi mocny kontrast, ciekaw jestem jak by to wygladało jak byś obszył tak jak piszesz, z tym że podłoga też powin na być wtedy biała tak samo progi wewnetrzne drzwiowe, bo jak to ominiesz to będzie naprawde łaciaty samochód w środku :gwizdanie: teraz jest juz łaciaty, ale to wina podłogi chocby
Opublikowano 28 Sierpnia 201115 l ja bym wymienił kierę na tą od eski obszył ją białą nicia i moze jeszcze jakieś detale bo jeśli coś jeszcze na biało walniesz to będzie za wiele
Opublikowano 28 Sierpnia 201115 l Autor podlooga będzie farbowana na czarno co do reszty to podsufitka na pewno będzie robiona albo w czerni albo w czerni i bieli dalej słupki tez pójdą w skórze biało czarnej no i oczywiście tylna polka tez do roboty czerń lub czerń i biel
Opublikowano 28 Sierpnia 201115 l Autor okaże się w praniu MA być inny niż wszystkie wczoraj pod kinem tył z A6 się zachwycał środkiem A4
Opublikowano 28 Sierpnia 201115 l Dla mnie to on już jest łaciaty Najlepszym wyjściem byłby białe wstawki foteli i białe boczki. Czarny środek, przełamany bielą.
Opublikowano 28 Sierpnia 201115 l Jak zrobi czarna podłoge to będzie koszmar.. takie VT z jasna podłogą, drzwi nie wyszły, nie da sie lepiej i do tego czarna podsufitka i czarne słupki
Opublikowano 10 Października 201114 l witam przepraszam ze pisze moze nie na temat ale podałbys moze numer ori tej osłony na silnik ktora znajduje sie po lewej stronie
Opublikowano 10 Października 201114 l witam przepraszam ze pisze moze nie na temat ale podałbys moze numer ori tej osłony na silnik ktora znajduje sie po lewej stronie tu masz wszelkie osłony do B5 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=212603.0