Skocz do zawartości
IGNOROWANY

pirat - tvn turbo dzis:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądałem w środę ;) W sumie łatwo się naciąć na nich , bo mało kto się spodziewa , że w A6 siedzą niebiescy :decayed:

Opublikowano

juz widziałem w jakims z odcinków i tez sie dziwowałem kto im zafundowal takie C5 - ciekawe jaki motor tam mają.

P.S. Dobra ta klientka z tego Q7 jak parsknęła śmiechem że mąż będzie w TV heheh . Blondineczka jak nic

Opublikowano

No nawet policja teraz wozi sie Audi :kox:

Opublikowano

No nawet policja teraz wozi sie Audi :kox:

Widzę, że wiedza co dobre :evil:

Opublikowano

juz widziałem w jakims z odcinków i tez sie dziwowałem kto im zafundowal takie C5 - ciekawe jaki motor tam mają.

2,5tdi ;)

Opublikowano

po fotelech bylo widac ze raczej malo "sportowa" ta niunia '-)

wyobrazcie sobie rachunki policmajstrow za benzyne, 2.7 biturbo quattro '-)))) :decayed:

Opublikowano

wiem:)

w koncu wlosi zasuwaja lambo czy tam ferrari po autostradach, niemcy maja bodajze carrere GT2?

pozarte paliwo zwraca sie pewno ze spora gorka '-))))

Opublikowano

Jak by kupili 10xFiat 125p to po tygodniu z mandatow by mieli GT2 :D

Opublikowano

no jak wyobrazasz sobie 30 sekundowy pomiar pojazdu (no dajmy na to mojej niuni) poprzedzajacego 125 p z kamera? :decayed:

zanim goscie wlaczyliby machinerie to mnie by juz dawno nie bylo :polew:

Opublikowano

Znalazl by sie ktos kto nie jezdzi audi i by go lapli :D :D

Opublikowano

Ze tak powiem.. O czym rozmawiacie..? :mysli: :mysli: jakies videło by sie przydalo.. :decayed:

Opublikowano

w koncu wlosi zasuwaja lambo

W końcu też ze stajni VW ;)

Opublikowano

a ja ostatnio (we wtorek) widziałem porsche niemieckiej Polizei, ale maszyna :drool: :kox: tylko ten kogut na dachu jakiś taki mało areodynamiczny ;)

Opublikowano

Jakiś rok temu spotkałem ich na światłach na trasie Nowy Dwór Gdański- Gdańsk. Dobrze że jechali w przeciwną stronę bo mogło być drogo :naughty:. W sumie fajnie by wyglądało jak srebrne A6 goni/zatrzymuje srebrne A6 :polew::dance::thumbup:.

Pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...