Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no dobra dobra w sobote tylko ja w niedziele lece w gory wroce w czwartek w nocy a w piatek z ranca do warszawy lece

widze panie Tomku ze grafik strasznie napiety macie :decayed:

panie Tomku moze wezme jakiegos kolege za kierowce :D ale to bede musial sie znieczulic zeby pozniej moc wracac do wawy w spokoju[br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 20:59_________________________________________________ale znowu egzamin mam o 9 no zobaczymy jak to bedzie

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jedz pociagiem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jedz pociagiem :polew: :polew: :polew:

moze innym razem :P

Opublikowano
Opublikowano

powiedz coś więcej o tym parchu :gwizdanie:

walony prawym przodem nie tragicznie, poduchy wywalone zrobił bym go za jakieś 6tyś cena 34500

Opublikowano

Panie Sebek zrobiłbyś porządek z tymi śmieciami w nagłówku bo już prawie pół strony zajmują :cool1:

zamieść to w dziale ogłoszeń może i zapodaj linka by nie śmiecić na połowę strony no i te ważne wątki o sponsoringu chyba już nieaktualne :mysli: chyba że się mylę to sorry :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

[quo te author=bartek1605 link=topic=22268.msg2883514#msg2883514 date=1327347439]

ciekawe czy Pulpecik mnie zabierze czy się obraził :decayed:

jak bedziesz tak do mnie mowil choc nie mam pojecia czemu tak mowisz to po Ciebie nei przyjade wcale albo przyjade w kominiarkach z kolegami :D:P

Opublikowano
przyjade w kominiarkach z kolegami
:naughty:

lepiej weź koleżanki :polew:

Opublikowano
Opublikowano

jakaś impreza jest, czy co?

Opublikowano

koks, wóda, dziwki itd. :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:
Opublikowano

chriss nie wszyscy ludzie to pipki, którzy tylko potrafią narzekać ..... jakby tak zorganizować kilka klubów (126p czy FSO, Audi, A4, VW itp) w Łódzkim i ponowić akcję protestacyjną tylko konkretnie by w żadnej stacji nikt przez kilka godzin nie był w stanie zatankować to na 100% efekt by był..... tak jak lekarze solidarnie zastrajkowali i ustawę mają poprawioną.... odpowiedzialność zerowa i dalej można sobie wystawiać recept ile się chce i jechać za to na wycieczkę od Polfarmy...... a tutaj tylu zwykłych kierowców i zero reakcji.... masakra :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

podtrzymuję zdanie, że jeszcze chwila i serio się wybierzemy pod sejm - rozgoni nas Policja i inne służby, jak to było "dawniej" w zwyczaju... Ile jeszcze Polacy mają cierpliwości? Chyba już stąpamy po kruchym lodzie i ta agresja gdzieś będzie musiała ujść...

Opublikowano

w kwestii cen paliw nie ma sensu strajkować jak górnicy czyli iść pod sejm i podpalać opony, petardy i race..... tutaj w sposób bardziej cywilizowany można zorganizować blokadę stacji a tym samym pokazać sprzeciw kierowców.... społeczeństwo jest po "naszej" stronie więc idąc przykładem lekarzy gdzie są o wiele mniejszą grupą społeczną a postawienie się i szum medialny przyniósł 100% sukcesu to w kwestii cen paliw media szybko temat podłapią i temat urośnie do rangi dyskusji społecznej z udziałem "władzy"