Seba_LDZ Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2017 Dnia 15.01.2017 o 12:41, klysek napisał: Darek daj mi władze żebym mogl podczepić pierwszy post Załupek a w ryj bys czasem nie chcial ? Podeslij mi to podczepie
jacca90 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Teraz moja mega koza i zalowymi 16" to wstyd sie pokazac...
RicS3 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 a może jeszcze coś w tym miesiącu ogarniemy?Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
mophk Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Witam kolegów z łódzkiego trzeba mi polecić jakiś warsztat który zrobiłby swap silnika w okolicy łodzi dobrze i sprawnie z 1.8t na 1.8t. czy mozecie mi kogoś polecić?
Seba_LDZ Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2017 5 godzin temu, mophk napisał: Witam kolegów z łódzkiego trzeba mi polecić jakiś warsztat który zrobiłby swap silnika w okolicy łodzi dobrze i sprawnie z 1.8t na 1.8t. czy mozecie mi kogoś polecić? DJ zrobi wszystko i dywaniki podpierdoli również. V-engin na facebooku zerknij
xXPiotrekXx19 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Koledzy i jak działamy coś ze spotem w niedzielę bo akurat to będzie pierwsza niedziela miesiąca ?
kanu Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 kto jeździ ciemnym kombiakiem A4 B7 z ramkami klubowymi na rejestracji EPA i był w poniedziałek pod CrossPointem na Milionowej, zaparkowany zdaje się na miejscu dla gości CrossPointu?
Panton Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Kanu do B8 się przesiadłeś? jak odczucia w stosunku do B7? ps: co z tym spotem panowie? coś ogarniecie? Edytowane 4 Lutego 2017 przez Panton
GarażKlasyków Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 Witam , poszukuje osobe z Łodzi lub okolic która , oczywiscie odpłatnie mogła by mi albo przepisac immo zestarych zegarow do nowych albo zakodowac obecne kluczyki pod nowy licznik . Pacjent A4 B5 immo2 , 1998 rok , zmiana zegarow z bez fis na pełny FIS , nie posiadam wyciagnietego pinu ze swojego licznika ani tego co mam na aucie ani tego z FISem ktory chce zalozyc, Pozdrawiam !
jacca90 Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 marcin_franz jest ze zgierza i ogarnia liczniki
mydlo Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 Siemka,Podczas poszukiwania nowego auta natknęłam sie na firmę CAR TRADE z miejscowości Szadek koło Zduńskiej Woli. Zna może ktoś ich i może cos na ich temat powiedzieć? Z góry dzięki. Pozdro Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
chudy92 Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 Od 3 lat tam mieszkam i nie słyszałem nic o takiej firmie.Ale podjade z ciekawości zerknąć pod ten adres po weekendzie.
mydlo Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 Od 3 lat tam mieszkam i nie słyszałem nic o takiej firmie.Ale podjade z ciekawości zerknąć pod ten adres po weekendzie.Ok, będę wdzięczny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
chudy92 Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Ok, będę wdzięczny Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkWidzisz jakies ogłoszenia z car trader?Bo chyba juz nie ma tej strony.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 koledzy o koleżanki mam do was dość nie typową sprawę czy jesteście w stanie polecić mi jakieś dobre restauracje chodzi mi dokładnie aby ta restauracja nadawała się na romantyczne spotkanie z koleżanką w ten weekend gdzie bedziemy mogli spokojnie porozmawiać jak i dobrze zjeść. potrzebuje również też jakieś drugiej restauracji do której mógł bym ja zabrac ale już w walentynki czyli we wtorek na romantyczna kolację i chciał bym aby była to już inna restauracja. Proszę was o pomoc bo nie orientuje się gdzie pójść w tej łodzi niby jest tych miejsc mnóstwo ale chciał bym cos sprawdzonego
Rafal1988Lodz Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 cud miod albo czarny staw w aleksie tak na szybko co mi przyszlo do glowy
xXPiotrekXx19 Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 10 godzin temu, Rafal1988Lodz napisał: cud miod albo czarny staw w aleksie tak na szybko co mi przyszlo do glowy dzięki z cud miód na pewno skorzystam a nad tym czarnym stawem bedę myslał
kanu Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Dnia 2/4/2017 o 19:48, Panton napisał: Kanu do B8 się przesiadłeś? jak odczucia w stosunku do B7? Tak, od września ujeżdżam turboquattrobenzyne po lifcie Wrażenia narazie pozytywnie -prócz spalania to już nie ekonomiczny diesel No i brakuje mi troszkę poprzedniego twardszego zawieszenia, ale idzie się przyzwyczaić do normalnego Reszta zwykła seria wypuszczana na polski rynek i tak narazie zostaje
Rekomendowane odpowiedzi