Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niecałe 6h, tylko starałem się nie przekraczać 140 żeby znowu nie łapać trybu awaryjnego :thumbdown:

Bartek musisz mi jeszcze raz wytłumaczyć dokłądnie jak ją pogonić bo nie pamiętam wszystkiego do końca jak gadaliśmy :decayed: Kimi zrobił mi logi to później je podrzuce może zobaczysz coś niepokojącego :wink4:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No i stało się... Sebek (marat) kupił Passata;p Teraz pod Realem będzie stawał tam, gdzie golfy;p

Opublikowano

Pany, trzeba rkwonowi sprawdzić jedną rzecz - czy występuje bendiks jako osobna część? Nr rozrusznika : 068911024E Valeo D7R33. Jeśli możecie, to sprawdźcie, proszę;)

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

Seba Ty zdrojco po co Ci passat :) jak jest Audi :D

Opublikowano

Pany, trzeba rkwonowi sprawdzić jedną rzecz - czy występuje bendiks jako osobna część? Nr rozrusznika : 068911024E Valeo D7R33. Jeśli możecie, to sprawdźcie, proszę;)

albo jeszcze nie wytrzeźwiałem albo niema w ETce osobno fantów do tego :gwizdanie:

Opublikowano

albo jeszcze nie wytrzeźwiałem albo niema w ETce osobno fantów do tego :gwizdanie:

kuwa to nie dobrze bardzo :( czyli co caly rozrusznik musze kupic :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 21:17_________________________________________________DJ znalazlem uzywke http://allegro.pl/rozrusznik-audi-a4-b6-1-9-tdi-i1500524783.html

co myslisz ??[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 21:19_________________________________________________http://allegro.pl/rozrusznik-audi-a4-b6-1-9tdi-jak-nowy-i1501432505.html[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 21:20_________________________________________________jest tego troche na allegro :) DJ czekam co tam wyknujesz w Tobie cala moc ;)

Opublikowano

Seba, DJ zapewne coś wykmini :good: :good: :good:

[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 21:25_________________________________________________swoją drogą myślałem, że używki będą droższe :mysli: :mysli: :mysli::shocked: :shocked:

Opublikowano

Już oglądałem używki;D Zamiennik bendiksu na pewno występuje, ale chciałem się dowiedzieć, czy nie ma ori części;] Kupi się jakieś Cargo i będzie git :wink4:

Opublikowano

Bosch jest rozpisany ładnie,

ja tam bym zajrzał najpierw do gościa na rogu Żwirki i Wólczańska :gwizdanie:

Opublikowano

jutro podzwonię - mam 2 sklepy z częściami do alternatorów :wink4:

Opublikowano

Siema Bandziory :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

siemka yaboo :decayed:

Opublikowano

Nie bijcie :bicz3: kupiłem :polew: wielkie podziękowania dla experta DJ'a, który profesjonalnie prześwietlił autko :kox:

Opublikowano

Lepiej popraw opis... :ranting1:

Opublikowano

passszzzmat :polew:

Opublikowano

jutro podzwonię - mam 2 sklepy z częściami do alternatorów :wink4:

ok bede dzwieczny :buziak: