Kimi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ale nie AFN :decayed: :decayed: Myślałem, że o tym RS-sie piszesz Dobra, idę spać, do jutra
Seba_LDZ Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 no dobra adamek wygral ale ja jestem do umycia wiec przepraszam ale na 10 nie wstane ale jak tu siedze a w sumie to juz leze bede na nastepnej scigance mam tylko nadzije ze na spota sie dowytrzezwieje ide w kokon
Kimi Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ohayoo :hi: Zapowiada się ładna pogoda
Panda z Teksasu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 :hi: witam wszystkich z rana
MarianekZg Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Siemka ewry ciało :decayed: [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 07:51_________________________________________________ pany co z tym zrobić - od czego to jest zależne ?????????? Kimi ty już znasz temat :wink4: To jest z konta Kasi, jak ja piszę to nie mam weryfikacji sprawdź na innej przeglądarce np. Opera... Pantonik , niestety na Operze taka sama sytuacja :confused4:
Panda z Teksasu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ale nam się pogoda zrobiła hehe
Panda z Teksasu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 hehe nie za dobrze byś chciał :>
Panton Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Siemka ewry ciało :decayed: [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 07:51_________________________________________________ pany co z tym zrobić - od czego to jest zależne ?????????? Kimi ty już znasz temat :wink4: To jest z konta Kasi, jak ja piszę to nie mam weryfikacji sprawdź na innej przeglądarce np. Opera... Pantonik , niestety na Operze taka sama sytuacja :confused4: tak właśnie myślałem więc śmiało pisz do admina forum bo na 100% jest coś z kontem....
Panda z Teksasu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ale kurde dzisiaj panowie rozgadani
chriss Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Parę fotek z dzisiejszego ścigania :oklaski: Kimi to by było na tyle bo potem bateria się skończyła ;(
Panda z Teksasu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 mam nadzieje ze spocimy mimo nieobecności na forum o 18 bedzie ekipa
Kimi Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Siemanko No dzisiaj dałem ciała w trzecim przejeździe myląc trasę :embarrassed: :embarrassed: Zgodnie z regulaminem do punktacji liczyły się dwa najlepsze czasy z trzech przejazdów. Trzeci spier....łem totalnie, pierwszy, zapoznawczy, przejechałem zbyt asekuracyjnie, drugi przejazd wyszedł mi najlepiej (dość dobry czas, patrząc na czasy innych), ale oczywiście zawadziłem słupek i dostałem 5 sekund kary :wallbash: :wallbash: Rezultat: ostatnie miejsce w klasie (na 5 aut), piąte od końca wśród wszystkich startujących i na pocieszenie 1 punkt do klasyfikacji pucharu No ale cóż, to jest sport, amatorski bo amatorski, ale zawsze sport. Pretensje mogę mieć tylko do siebie Misiek, Adaś, Chriss i B4rt4s - dziękuję za liczne przybycie i wsparcie :notworthy: :notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 14:51_________________________________________________ Jak ktoś ma ochotę zobaczyć, tu są już wyniki oficjalne na stronie Automobilklubu Łódzkiego: http://automobilklublodzki.pl/dok/wyniki_kzk_100411.pdf
Panda z Teksasu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kimi a to jest jakiś cały puchar weź no coś nam przybliż więcej w tej kwestii a nie
Kimi Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kimi a to jest jakiś cały puchar weź no coś nam przybliż więcej w tej kwestii a nie Tak, to jest Puchar Motodromu Automobilklubu Łódzkiego. Składa się z 10 rund, dzisiaj była czwarta. W każdej rundzie zbiera się punkty do klasyfikacji w klasie, w której się startuje (ja startuję w klasie 2. - auta o pojemności od 1200 do 1800ccm). Każda runda to przejazd na czas wytyczonej trasy (trasa jest co rundę zmieniana). Zawodnik ma trzy przejazdy, z czego zalicza mu się dwa najlepsze (to mi w sumie dzisiaj uratowało d*pę przed totalnym blamażem ) [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 15:02_________________________________________________ a kolo zabrales :gwizdanie: Zabrałem
Bartas Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 malucha jak wracalismy ze stajni widzielismy za pabianicami, ale jak jest sie jedynym w klasyfikacji to trudno nie miec kompletu punktow.
Rekomendowane odpowiedzi