Szamek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 heheh grubo nie ?? :D nieźle dowala do pieca :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 gwiezde wojny i c**j ja jestem szatanista a Ty ?? :D [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 09:03_________________________________________________zdjecia widzial z soboty ?? jak nie to zapraszam do galerii
Szamek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 diabeł się mną interesuje, coś gdzieś się we mnie bardzo mocno burzy, ogólnie coś się ze mną dzieje :kox: zdjęcia widziałem widziałem :good:
Seba_LDZ Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 no to spoxik szkoda ze nie dojechales
Szamek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 też żałuję, ale sytuacja była niezależna ode mnie
Panton Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 heheh grubo nie ?? :D nieźle dowala do pieca :decayed: ja pitole co trzeba mieć zryty mózg by z taką wiarą i zaangażowaniem to opowiadać....
Szamek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 dopalacze :gwizdanie: lub coś innego z nielegalnego źródła
Magdalenah Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ależ tu się zrobiło pępkowo :> Basieńka zajrzała nawet. Będą dwa dzidziole klubowe wkrótce znaczy sie Nie panikować proszę, cesarskie cięcie to nawet niektóre by sobie życzyły. Wszystko będzie dobrze kanu Ja dziś po drzemce 3 godz. i po super koncercie One Republic. Jak tam plany na weekend majowy?
Seba_LDZ Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ja gniote nad jeziorko do slesina
Panton Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Plany na weekend jak zawsze ---> dokumentacja ----> kawa ----> klepanie kodu ----> kawa ----> klepanie kodu ----> kawa ----> dokumentacja ----> klepanie kodu ----> kawa ----> klepanie kodu ----> ......... i tak do rana
Szamek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ja gniote nad jeziorko do slesina już będziesz moczył jajka? :naughty:
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Plany na weekend jak zawsze ---> dokumentacja ----> kawa ----> klepanie kodu ----> kawa ----> klepanie kodu ----> kawa ----> dokumentacja ----> klepanie kodu ----> kawa ----> klepanie kodu ----> ......... i tak do rana Nic się nie martw Pantonik, jak można Ci jakoś pomóc, to pisz
Seba_LDZ Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ja gniote nad jeziorko do slesina już będziesz moczył jajka? :naughty: hhehe nie jeszcze nie ale lodeczki beda bedzie :drunk: i bedzie fishing
Szamek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ja gniote nad jeziorko do slesina już będziesz moczył jajka? :naughty: hhehe nie jeszcze nie ale lodeczki beda bedzie :drunk: i bedzie fishing :rolleyes:
Magdalenah Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Plany na weekend jak zawsze ---> dokumentacja ----> kawa ----> klepanie kodu ----> kawa ----> klepanie kodu ----> kawa ----> dokumentacja ----> klepanie kodu ----> kawa ----> klepanie kodu ----> ......... i tak do rana a w przerwie klepań kodów nic innego nie klepiesz? to smutny ten weekend majowy [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 12:43_________________________________________________ ja gniote nad jeziorko do slesina już będziesz moczył jajka? :naughty: hhehe nie jeszcze nie ale lodeczki beda bedzie :drunk: i bedzie fishing czyli moczenie kija obyś coś wyhaczył a nie tylko maczał. Ja w góry, będę trenować nad zakwasami i po wypoczynku zdychać :>
Panton Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 spoko DJ damy radę..... Madziu smutny nie będzie - uwierz mi na słowo...
Rekomendowane odpowiedzi