Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heheh grubo nie ?? :D :D :D

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nieźle dowala do pieca :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

gwiezde wojny i c**j :D

ja jestem szatanista a Ty ?? :D :D :D[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 09:03_________________________________________________zdjecia widzial z soboty ?? jak nie to zapraszam do galerii :)

Opublikowano

diabeł się mną interesuje, coś gdzieś się we mnie bardzo mocno burzy, ogólnie coś się ze mną dzieje :kox: :kox: :kox:

zdjęcia widziałem widziałem :good: :good: :good:

Opublikowano

no to spoxik :) szkoda ze nie dojechales ;)

Opublikowano

też żałuję, ale sytuacja była niezależna ode mnie :wink4:

Opublikowano

nieźle dowala do pieca :decayed: :decayed: :decayed:

ja pitole co trzeba mieć zryty mózg by z taką wiarą i zaangażowaniem to opowiadać.... :no:

Opublikowano

dopalacze :gwizdanie:

Opublikowano

dopalacze :gwizdanie:

lub coś innego z nielegalnego źródła :evil:

Opublikowano
:hi: dobry
Opublikowano
:hi: :>
Opublikowano
:bry: ależ tu się zrobiło pępkowo :> Basieńka zajrzała nawet. Będą dwa dzidziole klubowe wkrótce znaczy sie :naughty: Nie panikować proszę, cesarskie cięcie to nawet niektóre by sobie życzyły. Wszystko będzie dobrze kanu :good: Ja dziś po drzemce 3 godz. i po super koncercie One Republic. Jak tam plany na weekend majowy?
Opublikowano

ja gniote nad jeziorko do slesina :P

Opublikowano

Plany na weekend jak zawsze ---> dokumentacja :read: ----> kawa :kawa: ----> klepanie kodu :thumbup: ----> kawa :kawa: ----> klepanie kodu :rolleyes: ----> kawa :kawa: ----> dokumentacja :read: ----> klepanie kodu :thumbup: ----> kawa :kawa: ----> klepanie kodu :rolleyes: ----> ......... i tak do rana :good:

Opublikowano

już będziesz moczył jajka? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Plany na weekend jak zawsze ---> dokumentacja :read: ----> kawa :kawa: ----> klepanie kodu :thumbup: ----> kawa :kawa: ----> klepanie kodu :rolleyes: ----> kawa :kawa: ----> dokumentacja :read: ----> klepanie kodu :thumbup: ----> kawa :kawa: ----> klepanie kodu :rolleyes: ----> ......... i tak do rana :good:

Nic się nie martw Pantonik, jak można Ci jakoś pomóc, to pisz :wink4:

Opublikowano

hhehe nie jeszcze nie ale lodeczki beda bedzie :drunk: :drunk: :drunk: i bedzie fishing :D

Opublikowano

hhehe nie jeszcze nie ale lodeczki beda bedzie :drunk: :drunk: :drunk: i bedzie fishing :D

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano

a w przerwie klepań kodów nic innego nie klepiesz? to smutny ten weekend majowy :polew:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 12:43_________________________________________________

czyli moczenie kija :naughty: obyś coś wyhaczył a nie tylko maczał. Ja w góry, będę trenować nad zakwasami i po wypoczynku zdychać :>

Opublikowano

spoko DJ damy radę..... :decayed:Madziu smutny nie będzie - uwierz mi na słowo... :wink4: