Kimi Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Uszanowanie Prezesowi Lecę do pracy, miłego dnia
Szamek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 kiedy Prezes podbija do ŁDZ bandy? http://www.kiep.pl/238/co-znacza-literowe-oznaczenia-biustonoszy
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Wyspowiadać się, kogo przylookałem na Manufakturze ok 22? Granatowy Avant B6 na klubowych ramkach EL383KY?? Chwalić się
Hugo Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 kiedy Prezes podbija do ŁDZ bandy? W sobotę 7 maja przybywam z wizytacją
Kimi Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Siemano Bandziory :hi: A mnie dzisiaj w pracy spotkała średnio miła niespodzianka, otóż z powodu reorganizacji firmy i przekształcenia w spółkę szefo zlikwidował stanowsiko pracy i dostałem wypowiedzenie :blink: :blink: Sieee porobiłooo.... :decayed: Mam czas do 31. maja, żeby coś znaleźć. Czadowo :kox: :kox: Idę się napierdolić na tę okazję. [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 17:40_________________________________________________ Kimi już po pracuni :?: :?: Nawet nie wiesz, jak bardzo "po pracuni" :D
Szamek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 kiedy Prezes podbija do ŁDZ bandy? W sobotę 7 maja przybywam z wizytacją no to dópa-mam zjazd chyba że spot będzie jak zawsze o 18 to kto wie... :naughty: Kimi współczuje
Kimi Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Szamek, dzięki, spoko, coś się wymyśli
Hugo Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ale Ci doj**ał niespodziankę na długi weekend
Kimi Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ale Ci doj**ał niespodziankę na długi weekend No nie? :naughty: Ale nie miał innego wyjścia, mam (sorry, miałem, jeszcze się nie oswoiłem ) umowę na czas nieokreślony i obowiązuje go miesięczny okres wypowiedzenia liczony od 1. dnia miesiąca następującego po tym, w którym wręczy mi wypowiedzenie. Czyli, gdyby poczekał do 4. maja, zaczęłoby ono biec od 1. czerwca i kończyło 30. czerwca.
MarianekZg Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Kimi jest w skodzie na szczecińskiej etat doradcy serwisowego !!!! jak coś to mam kontakt do gościa który rekrutuje
Bartas Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Mario popros zone zeby odebrala priwa :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 wiem wiem Skoda ale etat jest :gwizdanie: Skoda to w sumie VW Group :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 17:59_________________________________________________ Mario popros zone zeby odebrala priwa :gwizdanie: Kacha w pracy niestety - jak coś to możesz dryndnąć :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi