Szamek Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 z to ostatnio tylko mleko ;( To zapraszamy dzisiaj na 20 do Manu, poszukamy lokalu z mleczkiem :D Szamek - ale i tak gratki szczere, a co z Twoją B5? Sebastianowi puścisz? :naughty: B5 jest u mechaniora bo coś spieprzyli jak składali rozrząd ale pewnie zostanie u mnie jeszcze trochę :naughty:
Kimi Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 moze pod urzedaem co wy na to ??? Możemy, przynajmniej nie będziemy się szukać po całej Manu :decayed: :decayed: Więc podsumujmy: Manufaktura, parking pod UM (od strony ul Zachodniej), godzina 20:00, dziś
Szamek Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Szamek piszesz z NL czy PL.... z NL, ale narazie Ci nie odp. na PW bo nie mam do tego teraz głowy ponieważ się zmęczyłem troche :decayed:
ELtomek Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 moze pod urzedaem co wy na to ??? Możemy, przynajmniej nie będziemy się szukać po całej Manu :decayed: :decayed: Więc podsumujmy: Manufaktura, parking pod UM (od strony ul Zachodniej), godzina 20:00, dziś Dla mnie pasi,stawię się.
Kimi Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 moze pod urzedaem co wy na to ??? Możemy, przynajmniej nie będziemy się szukać po całej Manu :decayed: :decayed: Więc podsumujmy: Manufaktura, parking pod UM (od strony ul Zachodniej), godzina 20:00, dziś Dla mnie pasi,stawię się. :good: :good: :good:
Bruno_74 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 no ja się zastanawiam. Zbieram na przepływkę, dvkę i czujnik rozrządu nie wiem czy podołam
Kimi Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 no ja się zastanawiam. Zbieram na przepływkę, dvkę i czujnik rozrządu nie wiem czy podołam Wpadnij wpadnij i nic się nie martw :wink4:
klysek Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 dobrta spadam do tesciowej na obiadek a na c**j nam piec
ELtomek Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 A przytachałby ktoś ze sobą VAG-a ? Może moja furmanka powie o sobie coś czego nie wiem. Chociaż może lepiej nie wiedzieć
Kimi Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Kimi ma zawsze ciepło w aucie :> Ale ja przyjadę autobusem, bo nigdy nie jeżdżę po alko :no:
klysek Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Kimi ma zawsze ciepło w aucie :> Ale ja przyjadę autobusem, bo nigdy nie jeżdżę po alko :no:
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 ja bym rowerkiem kopsnął, ale jednak pogoda mi nie sprzyja
Rekomendowane odpowiedzi