bartek1605 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 to ile flaszek dzisiaj będzie :gwizdanie:
klysek Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 ja mam blisko ale pierdziele w taka pogode z buta walic
chriss Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 moze pod urzedaem co wy na to ??? Możemy, przynajmniej nie będziemy się szukać po całej Manu :decayed: :decayed: Więc podsumujmy: Manufaktura, parking pod UM (od strony ul Zachodniej), godzina 20:00, dziś Dla mnie pasi,stawię się. no i gitara też będe [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 13:10_________________________________________________ ja mam blisko ale pierdziele w taka pogode z buta walic do wieczora się rozpogodzi
Kimi Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Uciekam bo pora obiadowa nadeszła :> No to do zobaczenia [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 13:14_________________________________________________2300 moja :kox:
Bruno_74 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 A czy w ogóle dzisiaj jest coś otwarte na manufakturze, bo w deszczu nie fajnie nam będzie stać
Kimi Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 A czy w ogóle dzisiaj jest coś otwarte na manufakturze, bo w deszczu nie fajnie nam będzie stać Lokale na rynku na pewno, bo dla nich taki wolny dzień to żniwa . Tylko sklepy są zamknięte.
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 a ja nie wiem czy sie dzisiaj zjawie mam troche zaleglej roboty a ze taka pogoda to chyba musze nadrobic zaleglosci
chriss Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 oj tam będziesz pracował w święto trzeba po świętować :beer1: obgadać to i tam to itd.
Seba_LDZ Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 milego spota Panowie bede z wami myslami
Kimi Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 a ja nie wiem czy sie dzisiaj zjawie mam troche zaleglej roboty a ze taka pogoda to chyba musze nadrobic zaleglosci To gdzie Ty jesteś teraz?
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 a ja nie wiem czy sie dzisiaj zjawie mam troche zaleglej roboty a ze taka pogoda to chyba musze nadrobic zaleglosci To gdzie Ty jesteś teraz? Kimi w domu jestem ale licze i rysuje rozne pierdoly do roboty
adrianus Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 siemka Łodzianie zawitalem dzis do was do miasta na chwilke, manufaktura robi za***iste wrazenie, rewelka. ale drogi w miescie to prze-tragedia, na 19' ledwo sie toczylem. pozdrawiam goraco
Seba_LDZ Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 siema hehehe do lodzi nie lata sie na 19 hyhyhyyh tutaj musisz podniesc kiecke do gory coby nie obedrzec brzucha moze podskoczysz na spocik bo chlopaki cos tam organizuja widzialem
Seba_LDZ Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 lol no to w warszawie az tak dobrze nie jest albo deszczyk siapi [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 16:55_________________________________________________Bruno_74 czego sluchasz ?? zuc jakis fajny teledysk z muza ktora preferujesz
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Pan Bóg chyba nieźle zapił w niebie ze świętymi, bo zapomniał porę roku zmienić;p
Rekomendowane odpowiedzi