maku211 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 I po spocie dopisały trzy autka. Było miło, dzięki Panowie za przybycie Mam nadzieję, że spotkamy się w przyszłym tygodniu w liczniejszym gronie wlasnie bylo milo.. .. czekan na nastepne .. mam nadzieje ze bedzie do srody .. bo poznije to ja juz odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 no oczywisice JA ------------------------------------- zdjecia http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,7418.75.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 ...Było nas trzech, W każdym z nas inna krew, Ale jeden przyświecał nam cel...color] :gwizdanie: ...By wsiąść w Audiczke i móc na spocie Łódzkim w końcu spotkać się... :th: ps. sorry panowie, nie wiem co mnie naszło... W końcu udało sie nam spotkać(po bardzo długim czasie). Choć na spocie były tylko trzy osoby to mówie wszystkim nieobecnym, że naprawde warto się spotkać i zapraszam na kolejne Łódzkie Spociki!!! Pozdrawiam. Dopisany: 22 Listopad 2007, 00:26 [/size]_________________________________________________...na liste mnie tez możecie dopisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiku25 Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 witam,zainneresował mnie spocik,jak coś by było ustalone to dajcie znać.Moje autko do wtorku u doktora i mam nadzieję że się wyrobi,zresztą zaklinał sie że zdąrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 no panowie i panie.. co to ma znaczyc .. nie ma w lodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiku25 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Jesli bedzie ustalona data i godzinka z miejscowka to chetnie sie podlacze,napewno sie jakos dostosuje ale najpierw musze odebrac autko od doktora a podobno bedzie to we wtorek tj 27 listopad ;-) Każdy czeka na propozycje ale nikt nie garnie do jakiejs konkretnej propozycji a jak na mlodego klubowicza z stazem kilkunastu dni glupio mi jest cos zaproponowac wiec nadal czekam na Wasz ruch..... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 no oczywiscie ja :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiku25 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 I dobrze że została ustalona data,podpsuje się pod osobami zainteresowanym miejsce data i godzina ok Mam nadzieję że i moj mechanik pozwoli mi odjechać autkiem z warsztatu...a więc trzymam kciuki iż sie uda. Do zobaczenia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 I dobrze że została ustalona data,podpsuje się pod osobami zainteresowanym miejsce data i godzina ok Mam nadzieję że i moj mechanik pozwoli mi odjechać autkiem z warsztatu...a więc trzymam kciuki iż sie uda. Do zobaczenia :> ja tez zostawiam w srode u mechanika mam nadzieje ze mi zrobia w jeden dzien:D do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiku25 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 W środę jeszcze potwierdze swoją obecność bo u mnie troche większa naprawa i autko od soboty u doktora ale doktorek zapewnia że do środy się spokojnie wyrobi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechotnik Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam . Bardzo chętnie zawitałbym na spociku a4-maniaków , ale w poniedziałki i środy moja żona ma angielski od 17.00 do 20.00 i niestety muszę w te dni zostać z moim niespełna dwuletnim synkiem Kacprem ( który na widok czterech połączonych kółek krzyczy " tata" - czyli kuma temat ) . W inne dni bardzo chętnie . Pozdrawiam gorąco klubowiczów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam . Bardzo chętnie zawitałbym na spociku a4-maniaków , ale w poniedziałki i środy moja żona ma angielski od 17.00 do 20.00 i niestety muszę w te dni zostać z moim niespełna dwuletnim synkiem Kacprem ( który na widok czterech połączonych kółek krzyczy " tata" - czyli kuma temat ) . W inne dni bardzo chętnie . Pozdrawiam gorąco klubowiczów . no ale spocik jest o 21. zawsze , mozna troche pozniej przyjechac, pewnie bedziemy tam troche siedziec .. a jesli chodzi o inny termin to ja mam troche lipe, bo w czwartek juz wracam do domu i nie bedzie mnie na spocie lodzkim wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiku25 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Witam,moj mechanik walczy nadal z autkiem nie wiem czy dzisiaj sie wyrobi jesli nie to nici z mojej obecnosci na spociku.....na kolejnym nie zawiode (ale nadal mysle pozytywnie iz dam rade podjechac) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ballcerr Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Ja mam to samo niestety-padła przekładnia kierownicza i dziś nie dojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Ja wrocilem juz od mechanika... autko czuje sie dobrze portfel niebardzo do wieczorka panowie:D[br]Dopisany: 28 Listopad 2007, 14:13 _________________________________________________wiec kto bedzie ???? gugas napewno ja napewno ... kto jeszcze ????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 ...i znowu... ...Było nas trzech, W każdym z nas inna krew, Ale jeden przyświecał nam cel...color] :gwizdanie: ...By wsiąść w Audiczke i móc na spocie Łódzkim w końcu spotkać się... :th: ...było :th:...nawet dostałem klubowy kalendarzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gugas Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Są już nawet fotki http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,7418.msg243181.html#msg243181 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutusik Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 ej chlopaki a w piatek kiedys zrobicie spot ? wpadlbym btw. ta mina ":D" glupio sie smieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiku25 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 widziałem foteczki ,fajniusie autka .... ale w przyszłym, tygodniu jak będzie spocik :> to napewno wsród czerwony, czerwony, czarny, pojawi się srebrny a więc tylko kwestia ustalenia terminu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 SEB-A4 , GUGAS dzieki za wszystko bylo naprawde milo .. mam nadzieje ze sie jeszcze na jakims spocie zobaczymy, bede myslal zeby cos zrobic w saczu i zapraszam serdecznie.. a moze sie okazac ze i do was do lodzi przyjade:D:P ... napewno widzimy sie na wiekszym zlocie ... jeszcze raz dzieki i jak to mowia : " szerokosci " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi