MarianekZg Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 komoor89 nie kombinuj tylko podlatuj w Niedzielę i będzie gitez majonez Ja mam nadzieję, że wpadnę - choć by w bagażniku :polew: :decayed: (spotkanie z Gołym) cholerka na kipie nie mogę bo będę miał felgi dla Bruna, chyba, że jego nie będzie Tak czy inaczej dotrę choć by "ósemką" - co nie Kimi :decayed: :wink4: Bruno będziesz w Niedzielę :?: :?: :?: :?: :?:
żbik Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witam nowego klubowicza ale mi sie nic nie chce ...nie tylko Tobie
Kimi Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 komoor89 nie kombinuj tylko podlatuj w Niedzielę i będzie gitez majonez Ja mam nadzieję, że wpadnę - choć by w bagażniku :polew: :decayed: (spotkanie z Gołym) cholerka na kipie nie mogę bo będę miał felgi dla Bruna, chyba, że jego nie będzie Tak czy inaczej dotrę choć by "ósemką" - co nie Kimi :decayed: :wink4: Bruno będziesz w Niedzielę :?: :?: :?: :?: :?: Hy hy no no, "ósemką" najlepiej :naughty: :naughty: Ja też będe w tym tygodniu, choćbym miał na czworakach przypełznąć
Gość SpongeBob Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 to i ja wpadne, jak taka ekipa sie szykuje
Seba_LDZ Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2011 a golenie Twojej brody Misiaczku :polew: :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 a golenie Twojej brody Misiaczku :polew: :polew: Jasne, słoneczko?
Seba_LDZ Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2011 :polew: :polew: dokladnie Vladimir [br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 17:28_________________________________________________dobra odmeldowuje sie pakowanko i traska Panton bede dzwonil
Kimi Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Ja jeszcze 24 godziny i też lecę do Łodzi :rolleyes: I 9 dni wolnego :yeee: :yeee: :yeee:
Panton Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 :polew: :polew: dokladnie Vladimir [br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 17:28_________________________________________________dobra odmeldowuje sie pakowanko i traska Panton bede dzwonil
frugodh Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witka komoor89 nie kombinuj tylko podlatuj w Niedzielę i będzie gitez majonez Ja mam nadzieję, że wpadnę - choć by w bagażniku :polew: :decayed: (spotkanie z Gołym) cholerka na kipie nie mogę bo będę miał felgi dla Bruna, chyba, że jego nie będzie Tak czy inaczej dotrę choć by "ósemką" - co nie Kimi :decayed: :wink4: Bruno będziesz w Niedzielę :?: :?: :?: :?: :?: Hy hy no no, "ósemką" najlepiej :naughty: :naughty: Ja też będe w tym tygodniu, choćbym miał na czworakach przypełznąć kIMI to z napędem quatrro przybędziesz
chriss Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 z wieczora ja sie miałem wybrać na weekend nad wielką wode aleeeeeeeeee ta pogoda
klysek Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 a ja jutro juz wyjazd nad polski ocean drinken,dupcing do bialego rana
Magdalenah Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Madziu, zdradź mi tę tajemnicę - po kiego grzyba zacytowałaś nasza baner? :mysli: ooo popatrz nawet nie miałam zamiaru [br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 20:58_________________________________________________ jest ciepła woda! nie ma bata dziś wchodzę i leję jak z wodospadu [br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 21:00_________________________________________________ a ja jutro juz wyjazd nad polski ocean drinken,dupcing do bialego rana ja tylko drinken [br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 21:01_________________________________________________ z wieczora ja sie miałem wybrać na weekend nad wielką wode aleeeeeeeeee ta pogoda chriss nie ma zlej pogody, bierz zestaw odziezy odpowiedni do pogody i
klysek Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 a ja jutro juz wyjazd nad polski ocean drinken,dupcing do bialego rana Jastarnia City
Rekomendowane odpowiedzi