Seba_LDZ Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 Kimi klata plecy barki szieeeeeea
Kimi Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Kimi klata plecy barki szieeeeeea Było wczoraj Trzeci tydzień już :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Zobaczcie, co przyłapałem w niedzielę na parkingu pod Tesco na Pojezierskiej: :slina: :slina: :slina:
Seba_LDZ Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 :decayed: hipnotajzyn
marcindlug Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 nie wiem tylko czy jestem wystarczajaco czarny zeby na takich smigac...
Seba_LDZ Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 Marcin ten pierwszy dla mnie kozak tyle ze to do turlania sie po osiedlu ale wyglada wypasik ten drugi to juz mudzina ponieslo za daleko go ponieslo
Panton Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Kimi klata plecy barki szieeeeeea Było wczoraj Trzeci tydzień już :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Zobaczcie, co przyłapałem w niedzielę na parkingu pod Tesco na Pojezierskiej: :slina: :slina: :slina: te essSSSSSSSSSsssssunie w B6/B6 z V8 cholernie jarają człowieka... :slina: :slina:
Kimi Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Kimi klata plecy barki szieeeeeea Było wczoraj Trzeci tydzień już :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Zobaczcie, co przyłapałem w niedzielę na parkingu pod Tesco na Pojezierskiej: :slina: :slina: :slina: te essSSSSSSSSSsssssunie w B6/B6 z V8 cholernie jarają człowieka... :slina: :slina: Panton, to ta eSa, co ją często widywałem na Aleksandrowskiej i Limanowskiego, czarnowłosa laska nią jeździ :naughty:
lukasera Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Podpowiedzcie mi ile może kosztować wynajęcie jakiejs małej kawalerki w łodzi? być może przeniosą mnie do pracy w ŁDZ i chciałem przeliczyć, czy opłaca sie dojeżdzać z Kutna, czy lepiej coś wynająć. Dzięki
chriss Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 ale pogoda Podpowiedzcie mi ile może kosztować wynajęcie jakiejs małej kawalerki w łodzi? być może przeniosą mnie do pracy w ŁDZ i chciałem przeliczyć, czy opłaca sie dojeżdzać z Kutna, czy lepiej coś wynająć. Dzięki myśle że jakiegoś tysiączka przy dobrych wiatrach
Kimi Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 ale pogoda Podpowiedzcie mi ile może kosztować wynajęcie jakiejs małej kawalerki w łodzi? być może przeniosą mnie do pracy w ŁDZ i chciałem przeliczyć, czy opłaca sie dojeżdzać z Kutna, czy lepiej coś wynająć. Dzięki myśle że jakiegoś tysiączka przy dobrych wiatrach gratka.pl > Dom > mieszkanie > wynajmę Są i po kilkaset złotych, ale nie wiem, czy gra warta świeczki. Pociąg z Kutna do Łodzi jedzie godzinę z groszem, a kosztuje kilkanaście złotych.
MarianekZg Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 z popołudnia co tam, jak tam koguty :?: Odnośnie ustrzelonych furaczy to ja wczoraj wychaczyłem RS 4 B7 Avant Na łódzkich blachach :slina: niestety za szybko jechał i nie zdążyłem zareagować fotograficznie :wallbash: ale uwierzcie mi na słowo BYŁA CUDNA ;( ;( ;( :slina: ;( ;( ;(
Kimi Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 z popołudnia co tam, jak tam koguty :?: Odnośnie ustrzelonych furaczy to ja wczoraj wychaczyłem RS 4 B7 Avant Na łódzkich blachach :slina: niestety za szybko jechał i nie zdążyłem zareagować fotograficznie :wallbash: ale uwierzcie mi na słowo BYŁA CUDNA ;( ;( ;( :slina: ;( ;( ;( Uoooo kuuuurde, jest RS4 w Łodzi? :blink: :shocked:
MarianekZg Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 chyba w takim kolorze ta piękność była [br]Dopisany: 11 Październik 2011, 16:59_________________________________________________ Kimi-asku na 100% nr rej. EL 03... nie pamiętam dalej
Kimi Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 chyba w takim kolorze ta piękność była [br]Dopisany: 11 Październik 2011, 16:59_________________________________________________ Kimi-asku na 100% nr rej. EL 03... nie pamiętam dalej :decayed: :decayed: Ok. :kox:
sebastian_marat Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Kimi klata plecy barki szieeeeeea Było wczoraj Trzeci tydzień już :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Zobaczcie, co przyłapałem w niedzielę na parkingu pod Tesco na Pojezierskiej: :slina: :slina: :slina: oglądałem coś takiego gdzieś w Łasku jak szukałem swojej stała do sprzedania w komisie za jedyne 39k chyba 2003rok
bartek1605 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 oni tam coś muszą ćpać
Seba_LDZ Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 Podpowiedzcie mi ile może kosztować wynajęcie jakiejs małej kawalerki w łodzi? być może przeniosą mnie do pracy w ŁDZ i chciałem przeliczyć, czy opłaca sie dojeżdzać z Kutna, czy lepiej coś wynająć. Dzięki mysle ze kolo 700-1000 tak zeby to mialo sens zeby nora nie byla Kimi a moze :polew:
Rekomendowane odpowiedzi