Seba_LDZ Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 pytanie z innej beczki czy pompowtryski takie jak u mnie w avb to sie da regenerowac ??
sebastian_marat Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 w łódce jest chuuuujnia z jego dostaniem albo takie są teraz te sklepy i szroty dziwne, przecież b5 trochę jest na szrotach pytanie z innej beczki czy pompowtryski takie jak u mnie w avb to sie da regenerowac ?? myślę że każde się da a już wiadomo że to pompki się skończyły?
Seba_LDZ Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 nie no w sumie to jeszcze nie tak pytam tylko moze to uszczelnaicze albo nie wiem co jeszcze ;P
sebastian_marat Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 to po co się stresujesz mój zapala jak ciągnik, bo chyba świece nie grzeją, chociaż są sprawne i się nie przejmuję
Seba_LDZ Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 to po co się stresujesz mój zapala jak ciągnik, bo chyba świece nie grzeją, chociaż są sprawne i się nie przejmuję heheh ty ale swiece to teraz chyba nie sa potrzebne albo pomylilem z tymi nagrzewaczami swiec bo wiem ze jedno tylko ponizej jakiejs temperatury dziala
kanu Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 no to dobranoc http://lamahama.com/pictures/208-all-nice-neck-exercises-for-men.html :>
chriss Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 no to dobranoc http://lamahama.com/pictures/208-all-nice-neck-exercises-for-men.html :> dobre też się pożegnam
Seba_LDZ Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 pierwsze zdjecia zabija system dobrze ze ma na imie Lama bo jak bede sie w nocy darl Lama Lama to moge zgonic ze mi sie zoo snilo :polew: :polew: :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Joł Na ch*j straszycie Sebę - teraz chłopak nie może spać po nocach, bo mu się śnią korekcje na pierwszym i drugim pompowtrysku, a w konsekwencji budzi się cały upocony... "Honey, it was just a dream!" Seba...zchilloutuj Kanu - fajne lampki Powróciłem właśnie z traski...qrde - znajomego odwiozłem na imprezę, dojechałem do domu, poczekałem ze 20 min, nawet zjeść normalnie nie mogłem i już z powrotem musiałem jechać;p 260km pękło Teraz pora na moje piwko:) Aha - dzięki Pantonie za sprawdzenie cen tuszy - w końcu kupiłem HP, bo potrzebna jest na szybko - ori tusze po 35 zł (na allegro 29.90) i samo urządzenie 249, więc tragedii nie ma;)
Seba_LDZ Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 heheh za pozno ja juz spac od niedzieli nie moge a co potrzebowales Bartku ?? w sensie z drukiem ?? jak bedzie potrzeba drukowac cos nie w kolorze to sie dogadamy i damy rade mam laserka
Panton Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 nie ma co panikować tymi korekcjami Sebek.....serio przyczyn może być kilkla i wtryskiwacze nie muszą mieć coś z tym wspólnego...
Seba_LDZ Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 spoko zobaczymy wiem ze bedzie dobrze ucze sie nie Bartek ?? kupie sobie 2 wagony fajek i damy rade
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Do tej pory śmieję się z kiepów wypalonych przy głowicy
Seba_LDZ Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 sprzatne je obiecuje
Panton Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Sebek szkoda zdrowia na te faje...... :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Nie trzeba nic sprzątać, tylko tak, jak Panton prawi - rzucić Dobrej nocy
Panda z Teksasu Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Siemka widziałem wczoraj a4 b5 avant czarny na EL z końcówką FN myślałem że to Dj ale Ty masz "chrom" relingi:D i nie wiem czy nie widziałem Marcina po 12 na drewnowskiej przy włókniarzy już Coś ostatnio nie mam czasu nawet kurde na forum:( Pierwsze zlecenie zakończono pomyślnie:P
Seba_LDZ Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 :hi: no to gratki Kamilu :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi