Seba_LDZ Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 nom Mario ze zgierza leci tzn bo juz sam nie wiem Mario masz transport ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 zdjecie nr. 38 mega koks :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 czyli ze ktore [br]Dopisany: 23 Październik 2011, 17:01_________________________________________________ :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 23 Październik 2011, 17:02_________________________________________________dobra ja sie ewakuuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 nom Mario ze zgierza leci tzn bo juz sam nie wiem Mario masz transport ?? :no: :no: :no: :no: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wito505 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 panowie weźcie ktoś ogarniający kompa :Dznajomek chce coś tam sprawdzić. Podjedzie dodatkowa 4-ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Rutinoscobin robi robotę :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 mi znowu nie uda sie dotrzeć bo akurat siłownie mam w tych godzinach, generalnie te niedzielne wieczory zawsze czymś zajęte mam albo trzeźwieje po sobocie;/ -Masz też klub i agencję, które Ci kupiłem, dlatego spotkasz się z nimi przy realu i zrobisz tak, żeby było milo. Weźmiesz najlepsze panienki, najlepszy alkohol i tyle koksu, ile zdołasz unieść - czy to jasne? Jeśli któryś z nich odkręci kran w realu, ma z niego płynąć ON Verva! A jeżeli będą chcieli iść do muzeum lotnictwa, to zabierzesz ich do muzeum lotnictwa, KU**a JEGO MAĆ! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ja podjadę ale się spóźnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Dzięki Madzia I Pantonik za chęć podrzutki na spocika - świat się nie zawali jak mnie nie będzie będę za tydzień Tak jak pykałem esesmanem, posiedzę troszkę z dzieciakami i będzie gitez majonez a będę z wami wszystkimi duchowo na spocie :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Siemano Wygląda na to, że z powodu zmian w rozkładach jazdy pociągów, za tydzień, czyli 30 października, po po raz ostatni w tym roku będę obecny na spocie (przyjeżdżam do EL na 4 dni, do wtorku 1. listopada, więc nie muszę nigdzie się w niedzielę spieszyć). Ale potem, przez najbliższe klika miesięcy niestety, nie będę w stanie na spotach się pojawiać, gdyż wszystko mi się czasowo przesunęło i o 18 w niedzielę będę już musiał zawijać na Widzew na dworzec ;( ;( ;( ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 to bida Kimiasku ;( ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 no to Kimi bedzimey sie mijac na dworcu ja wysiadam przed 18 z pociagu z warszawy dlatego tez dzis nie jechalem bo juz nie mialem kompletnie sily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 żebym wiedział to bym cie Mariano zgarnął, akurat byłem w twoich okolicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Nie można wysłać PW do 'DeeJay_Kill', limit PW osiągnięty. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 żebym wiedział to bym cie Mariano zgarnął, akurat byłem w twoich okolicach :hi: Magdalenah i Pantonik też chcieli to zrobić ale odpuściłem :wink4: - posiedzieć troszkę z dzieciakami - BEZCENNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 pierwszy po spocie Szamek - już można wysłać pw;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żbik Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Drugi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 trzeci? Remik - ku@#$#$%@! je@#$$% w dupkę jego zaje$#@@#$~! MAĆ ! Ja też chcę mieć taki samochód! Musiałeś go tak z bliska pokazać? Jak kiedyś tam mi gdzieś mignął na ulicy to było fajnie, ale tak bliskie spotkanie zakręciło mi w głowie !! :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 pjngwjn - słyszałem, że można takie kupić w salonie, bądź na rynku wtórnym... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 pogadaj z remika mechanikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 pjngwjn - słyszałem, że można takie kupić w salonie, bądź na rynku wtórnym... Słyszałem, że masz drugi etat jako Święty Mikołaj , zatem: Drogi Święty Mikołaju, Mam na imię Kamil, mam XX lat, pracuję i uczę się. Cały rok byłem bardzo bardzo grzeczny, nigdy nie naważyłem bigosu. Zawsze zapinałem pasy w moim samochodzie, zawsze chłodziłem turbinę, wymieniałem płyny i filtry na czas. Teraz już wiesz, że umiem zadbać o auto. W związku z tym na te święta bardzo poproszę o rem1ko-wóz. Takie auto to setki tysięcy kostet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi